Poptáváme odstranění loga z reklamních zrcátek
Hliníkové zrcátko: průměr 6,2 x 0,7 cm na jedné straně je vylaserované logo: rozměr loga 4,3 x 0,4 cm Potřebujeme nějakým způsobem původní logo odstranit, popřípadě nahradit novým logem. Již jsme zkoušeli logoprint, ale ten použít nechceme. Počet kusů, o které se jedná: cca 1800
Tryskání a rovnání dílů (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je provedení opracování kovových dílů technologií tryskáním a rovnáním. Technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 Rámcové smlouvy o dílo, která je přílohou zadávací dokumentace.
Poptáváme poplastování trubek
Hledáme firmu pro poplastování trubek délky 483 cm. Jedná se cca. o 800 - 100 m.
Poptáváme spolupráci v oblasti kovovýroby
Dobrý den, v rámci rozšiřování našich služeb ve zprostředkování výrobních zakázek poptáváme kvalitní výrobní společnosti z celé ČR zabývající se kovovýrobou a prodejem kovových materiálů a polotovarů. Hledáme především firmy zabývající se obráběním, lisováním kovů, svařováním, lakováním, povrchovými úpravami kovů, prodejem hutního materiálu, ...
Poptávám žárové zinkování
Mám zájem o žárové zikovaní ocelové výplni na plot-20 ks, váha jedné výplni cca.20kg. rozměry dílu:délka 2500mm , výška 900mm(je to ocelové pruty průměr 12mm přivařené k ocelové pásovině 30mm x 5mm). Chtěl by vědět cenu za 1ks, nebo 1kg váhy-dily jsou v Brně, dopravu do 50km zajistím. Děkuji za odpověď, Didyk Oleksandr.
JIŽNÍ AFRIKA; Chromový prášek
Jsme jihoafričtí exportéři a rádi bychom rozšířili své podnikání do Evropy. Obchodujeme hlavně s minerály a chtěli bychom otevřít trh pro náš chromový prášek. Hledáme potencionální zákazníky v Evropě.
Poptávám nástřihy, pozink
Požadavek: Nástřihy pozink DX 51 Z 140 MAC síla,0,55 Roměry: 1200x1000.700x1000,700x500,420x540,680 x880, tolerance rozměru +-0.75, 100tun ročně.
NĚMECKO; Prefabrikované stavební díly
Hledám spolehlivé dodavatele z východní Evropy, kteří nám zhotoví prefabrikované stavební díly: -díly CNC soustružené, frézované -povrchové úpravy (lakování, potahování) -vysekávané díly, výlisky -konstrukční práce (svařování, řezání kyslíkem, laserem, ohýbání) -montáže konstukčních celků
Poptávám povrchovou úpravu pískováním
Pískování železných rámů o rozměrerech cca 6 x 1 m. Desítky kusů
VB; Spolupráce s galvanovnou
Hledáme galvanovny, které pracují s důlními výztužemi. Máme zájem o strategické spojenectví.
Poptávám povrchovou úpravu kovů šopováním
Poptávám šopování kovářských výrobků. Jen firmy, které se tím přímo zabývají, ne zprostředkovatele. Vysočina nebo Brno.
Poptávám povrchovou úpravu poplastováním
Poplastování trubek RAL 6005 pr.48/3,0/2700 mm cca 5000 ks
Poptávám eloxování Al profilů
Eloxování hliníkových profilů o délce 3 m a více.
Poptáváme povrchové úpravy trubek
Potřebujeme provést moření a neutralizaci vnitřních průměrů drobných dílů potrubí o průměru trubek 48,3X2,6 a 21,3X2 a celkové váze 22 kg. Material ČSN 11375. Doprava bude vlastní. Díly jsou připraveny k realizaci akce ihned
NĚMECKO; Pochromování nárazníků
Hledám českou firmu, která za výhodnou cenu může pochromovat 2 nárazníky vozidla.
Poptáváme povrchovou dekorativní úpravu
Hledám nějakou dekorativní povrchovou úpravu, na hliníkové výlisky. Doposud jsme používali Komaxit. Hodláme inovovat. Jedná se o trvalou spolupráci, cca 100 ks měsíčně.
Poptávám povrchovou úpravu pozinkováním
Potřebuji pozinkovat kostru 2 balkónů, délka 3,6m a 2,8m, š. 1,25m, a vzpěry. Otvory pro protečení jsou provedeny
Poptáváme lapování kuželového soukolí
Mám zájem o zabíhání nebo lapování kuželového soukolí, roztečný průměr 34mm, převodový poměr 1:1, první dávka v počtu 20ks.
Poptávám pozinkování
Natřená pojízdná vrata 4000x1600 okna pro pro dřěrvěnou výplň 1x Branka 800 x 1600 2x Jsou natřená.Dotaz:umíte pozinkovat?
Poptávám úpravu povrchu před nátěrem
Poptávám otryskání (nebo jinou úpravu povrchu) před nátěrem a odborným několikanásobným nástřikem dvousložkovými epoxidovými barvami hliníkové motorové lodi o rozměru cca 9*3m. Loď je umístěna v areálu firmy PROFIKA s.r.o. v Benátkách nad Jizerou.
Poptávám subdodavatele pro výrobu dílů
Hledáme subdodavatele pro výrobu mechanických dílů (soustružení, vrtání, frézování, svařování, lakování, montáže, povrchové úpravy). Možnost dlouhodobé spolupráce v rozsahu několika desítek dílů za měsíc. Vhodné pro menší firmy. Kladen důraz na kvalitu a plnění předem stanovených termínů výroby. Lokalita Brno a okolí
Poptávám pozinkování rámu brány
Dobrý den, potřeboval bych pozinkovat rám na bránu rozměr 6000 x 1500 z lehčeného jeklu 100 x40 a rám na branku z téhož materiálu o rozměrech 1000 x 1500.
Poptávám lakovnu pro nátěr plechů
Poptávám lakovnu pro nátěr ocelových plechů barvou s vysokým obsahem izopropylalhoholu (vysoce hořlavé až výbušné).
Poptávám povrchovou úpravu nerezu
pokovení atypického prvku z nerezu,požaduji černou barvu odolnou proti odření.
J. KOREA; Galvanické pokovování
Naše firma Platech Co, Ltd. z Koreje se specializuje na galvanické pokovování bez Ni (nealergické) a Cr3 (RoHS) na díly ABS. Naši zaměstnanci se také specializují na vývoj různých vzorů zboží od formy po Cr3 povrch v nejvyšší kvalitě. Prošli jsme testy kvality (zkouška odolnosti proti opotřebení, čištění v bubnu, slané vodě, kyselinám a zahřátí) ...