KAMERUN; Potravinářské oleje, kakaové boby
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli produktů naší firmy: palmový olej, rafinovaný slunečnicový olej, olej ze sojových bobů, kakaové boby.
NIGÉRIE; Dřevěné uhlí, palmové produkty, zázvor
Jsme dodavatelé dřevěného uhlí, maniokových stonků, palmových ořechů, sušených hořkých listů, zázvoru. Chtěli bychom navázat dlouhodobé partnerství s odběrateli těchto produktů.
NIGÉRIE; Hořká kola pro farmacii
Jsem dodavatel Garcia koly známé jako hořká kola. Používá se při výrobě léků. Rád bych navázal kontakt s farmaceutickou firmou, které bych mohl dodávat.
INDIE; Rostlinný přípravek
Exportujeme ájurvédský rostlinný přípravek Chyawanprash z Indie do USA a různých evropských zemí pod různými značkami. Hledáme importéry nebo spotřebitele Chyawanprash v ČR.
INDIE; Usně, kůže
Vyrábíme kozí vytříslené neupravené i upravené usně a také třísločiněné kůže. Máme na výběr různý sortiment a velikosti. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
FRANCIE; Bylinná léčiva, zemědělské produkty
Hledáme dodavatele bylinných léčiv, zemědělských produktů.
Poptáváme kostní moučku a řepné řízky
Hledám ke koupi řepné řízky a kostní moučku ve velkém na export do zahraničí.
Poptáváme odslizený řepkový olej
Poptáváme odslizený řepkový olej (degummed rapeseed oil). Měsíční množství: 2.000 - 6.000 MT
Poptávám dodavatele zboží do květinářství
Hledám dodavatele květin,řezané květiny,aranžovací stuhy a dekorace,sušinu,pokojové rostliny,proutěné zboží,balkonové květiny i venkovní,keramické květináče i plastové,bílé sošky a fontány do bytu,svíčky.......lednice pro řezané květiny
VIETNAM; Suroviny do krmiv
Naše firma THUDO CORPORATION je předním obchodníkem s doplňkovými surovinami pro krmiva: krmivo pro hospodářská zvířata - veterinární a vodní produkty. Hledáme evropské dodavatele masokostní moučky, krevní moučky, drůbeží moučky a péřové moučky. Webová stránka: www.thudocorp.com
TOGO; Potraviny, nápoje
Naše firma KELVIN TRADING COMPANY LTD je předním importérem, velkoobchodníkem a distributorem rýže, potravin a nápojů dobré kvality v Lomé v Togu. Hledáme kvalifikované dodavatele a exportéry.
BANGLADÉŠ; Kravské rohy, kopyta
Hledáme odběratele kravských rohů a kopyt.
GHANA; Zázvor
Hledám obchodního zástupce k prodeji zázvoru.
EGYPT; Zemědělské produkty, řemeslné výrobky
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní firmy v Egyptě. Spolupracujeme s exponovanými importéry a exportéry z celého světa již od roku 1997. Srdečně vás zveme k návštěvě naší webové stránky http://www.nariad.com, kde najdete fotografie egyptských výrobků, které exportujeme. V Egyptě máme výrobní podniky světové třídy, které ...
VIETNAM; Masokostní moučka
Poptávám v ČR masokostní moučku.
VIETNAM; Zemědělské produkty
Naše firma SOVIMEX je jedním z předních exportérů v oblasti zemědělství a akvakultury ve Vietnamu. Máme dlouholeté zkušenosti s exportem a dlouhodobé zákazníky v různých zemích. Exportujeme široký sortiment zemědělských produktů od surovin, jako jsou druhy tapioky, koření až po ovoce a zpracované výrobky. Máme zájem o navázání dlouhodobé ...
Poptávám Ostropestřec
Je možné koupit Ostropestřec 10kg,a poslat na adresu:Jaromír Gelnar O.Třebovice 72200 Aug.Handzela 5216
Poptávám kukuříčné zrno
Poptávám 1t kukuřičného zrna, prosim o cenu.
Poptávám seno a slámu v balících
Poptávám slámu a seno v kulatých či hranatých balících. Pravidelné měsíční dodávky. Od 10 do 400t. Cenu respektuji. I jednorázové dodávky.
TURECKO; Krmivo pro pstruhy
Hledáme odběratele pro celkem 500 t měsíčně krmiva pro pstruha duhového pro všechna období odchovu.
MALAJSIE; Hnojiva, obilí
Jsme zavedená malajská obchodní společnost. Obchodujeme s hnojivy a obilím. Také působíme jako nákupčí pro mezinárodní firmy, které kupují malajské produkty. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Zemědělské potraviny
Naše firma Jet Success Int’l Industry je jedním z největších závodů na zemědělské produkty v Číně. Specializujeme se na produkci různých čerstvých zemědělských produktů a voskovaných lepenkových krabic. Naše produkty zahrnují zejména: Zpracované zemědělské potraviny: plátky zázvoru, miniplátky zázvoru, různé jiné upravené zemědělské ...
ČÍNA; Zemědělské potraviny
Naše firma Jet Success Int’l Industry je jedním z největších závodů na zemědělské produkty v Číně. Specializujeme se na produkci různých čerstvých zemědělských produktů a voskovaných lepenkových krabic. Naše produkty zahrnují zejména čerstvé zemědělské potraviny: čínský zázvor, česnek, česnekové výhonky, taro, čínské sladké brambory, lopuchová ...
GHANA; Inovativní produkty
Impel Concepts Grup působí v Ghaně mezi jiným v zemědělství, stavebnictví a rozvoji realit. Poptáváme nové technologie a inovativní produkty pro své podnikání a rostoucí trh západní Afriky. Rádi bychom se zapojili do vzájemně výhodného vývozu a dovozu zboží a působili jako zástupci výrobců.
KAMERUN; Pohanka
Jsme zemědělský podnik. Hledáme odběratele pohanky.