PÁKISTÁN; Rýže, vaky, pytle
Máme zájem exportovat z Pákistánu Basmati rýži, superzrnnou rýži, rýži IRRI 6, IRRI 9, vaky na hnojiva, cementové pytle ze sulfátového papíru, kusy textilního odpadu atd.
KAMERUN; Kávové a kakaové boby
Vyvážíme kávové a kakaové boby. Hledáme obchodní spolupráci s distributory.
BANGLADÉŠ; Masokostní moučka
Poptáváme masokostní moučku, protein: 50% min., balení: volně ložená v 20' kontejnerech, velkoobjemové vaky, 50kg pytle. Množství: 1000Mt měsíčně.
EGYPT; Luštěniny
Jsme mezinárodní společnost Ninargida, můžeme dodávat různé druhy luštěnin, např. bílé fazole, rýži, červenou čočku. Ceny závisí na velikosti, balení a celkovém množství. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. www.ninargida.com
KAMERUN; Zemědělské plodiny
Jsme jedním z vlivných obchodníků a producentů zemědělských plodin v Kamerunu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Obilí, rýže
Hledám odběratele kvalitního extra dlouhého obilí, dvakrát leštěné voňavé rýže.
PÁKISTÁN; Bílý lůj pro výrobu mýdla
Poptáváme nepoživatelný bílý lůj pro výrobu mýdla, ve velkém množství, hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci. Prosím kontaktujte nás s možnými vzorky a fotografiemi.
GHANA; Hnojiva, zemědělské stroje
Formou tendru hledáme dodavatele chlévské mrvy, umělých hnojiv, zemědělských strojů.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Etiopská firma Roelaa Export-Import se zabývá vývozem zemědělských produktů, jako zázvor a sezam, do zahraničí. Poptáváme obchodní spolupráci se zahraničními odběrateli.
EGYPT; Zemědělské plodiny
Naše společnost "Nile Trade" je jedním z předních egyptských vývozců zemědělských plodin a produktů. Jsme velmi zkušení v oblasti vývozního procesu (sběr, čištění, kontrola, kontrola jakosti, balení, rezervace námořní přepravy, dokumentace přepravy atd.). Máme více než 12 let zkušeností ve vývozu. Od ledna 2008 máme certifikát systému řízení ISO ...
BANGLADÉŠ; Cukr, čočka, pšenice, olej
Hledáme odběratele cukru, červené čočky, pšenice, rafinovaného sójového oleje a palmového oleinu v nových ocelových sudech na roční bázi.
Hledám dodavatele sena a slámy
Hledám pravidelného dodavatele sena a slámy v menším množství pro hobby chov hospodářských zvířat.
GHANA; Kakao, káva, bambucké ořechy
Hledáme odběratele kakaových bobů, nezpracovaných kávových zrn a bambuckých ořechů.
ČÍNA; Slunečnicová semena
Jsme největší čínská firma na pěstování slunečnicových semen. Máme mnoho druhů slunečnicových hybridů, které se mohou pěstovat v jiných zemích. Na vyžádání můžeme zaslat vzorky slunečnic k testování. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
SLOVINSKO; Zemědělské plodiny
Mám zájem nakoupit, importovat následující zboží: -dlouhá fazole, chilli, ibišek, limetka, pandán, šalotka, hrách setý, koriandr, citrusové listy, zelený pepř, bazalka, betelové listy, citrusová tráva, tamarind, čínské zelí, kulkas, guava, zelené mango, mango ovoce, zelená papaya, mladý kokosový ořech, thajská jasmínová rýže (A třída), kokosové ...
PÁKISTÁN; DDGS
Poptáváme DDGS (vedlejší produkt při výrobě etanolu z kukuřice)- sušené výpalky s rozpustným podílem, slouží jako přísada krmiva pro drůbež a užívá se v krmivářském průmyslu.
KEŇA; Sušené ibiškové květy
Jsem exportér z Keni, vyvážím sušené ibiškové květy na výrobu čaje. Hledám obchodní spolupráci s odběrateli.
SRÍ LANKA; Výrobky z kokosového vlákna
Hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli výrobků z kokosového vlákna - sítě z kokosové geotextilie, kokosové rohože, kokosové potahy, pogumované kokosové matrace, kokosové květináče, kokosové tyče, kokosová rašelina.
KEŇA; Financování rostlinné výroby
V současné době pěstuji eukalyptové stromy a Aloe vera barbadensis. Plánuji pěstování kulatých chilli paprik a červených paprik, také hub. Hledám exportní trhy a financování, které mi umožní expandovat.
Poptávám VO s postřiky a hnojivem
Prodejny postřiků a hnojiv, popř. velko sklady
INDIE; Semena slunečnice, kukuřice, SSG osivo
Hledáme renemovanou progresivní semenářskou společnost, která se zabývá produkcí slunečnice, kukuřice a SSG hybridního osiva. Jsme indická semenářská firma.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Kokosový olej, palmový tuk
Hledáme odběratele surového kokosového oleje, olejnice, mýdla a palmového tuku.
GHANA; Zemědělské produkty
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli následujících zemědělských produktů: 1. nezpracovaný kávovník statný - vypěstováno 2009, 1. nebo 2. jakost 2. nezpracované kešu ořechy - produkt r. 2009 3. přírodní ořechy máslovníku 4. přírodní burské ořechy 5. teakové dřevo (dle požadavků zákazníka) 6. přírodní kakaový prášek (dle zákazníkových ...
UGANDA; Kakao, vanilka, kávová zrna
Jsme exportéři kakaa, vanilky a kávových zrn z Ugandy. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
Poptávám dodávku kukuřice
Koupím větší množství kukuřice ze sklizně - vlhkost cca 30 %,cena do 1500 kč / t. nebo znehodnocené obilí.