MAKEDONIE; Acerola-prášek
Jsme farmaceutický, kosmetický a dietetický výrobce v Makedonii. Potřebujeme sušený prášek z Aceroly (Malpighia glabra).
Poptáváme dodávky obilovin
Koupíme 2000tun/měsíčně ovsa a jiných levných obilovin(může být špatná kvalita) s dopravou do Ostravy ,vagóny,kamióny - balení big-bag,volně.Smlouva na 5 let. cena : nabídněte
Poptávám 600 kg sadby brambor
Prosím o informaci, potřebuji 600 kg sadby brambor Princes, místo dodání Prostějov nebo Olomouc. Sdělte prosím cenu. Děkuji.
INDONÉSIE; Kieserit
Hledám obchodní firmu s minerály, poptávám kieserit.
ETIOPIE; Zemědělské produkty
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry, distributory zemědělských produktů - obiloviny, luštěniny, olejnatá semena, koření, květiny, ovoce, zelenina, káva. Více na www.alhamdantrading.com
Poptávám dodávku pilin
Poptávám piliny, slámu, jemnou štěpku. Možno i s dopravou velkoobjemovou.
EGYPT; Horninový fosfát
Hledáme odběratele horninového fosfátu P2O5 28% & 30% s následujícím chemickým složením: Vlhkost: 4.00 % max. Total Phosphate (P2O5): 30.0 % min. Calcium Oxide (Cao): 46.00 - 48.00% max. Magnesium Oxide (MgO): 0.62 % max. Aluminum (AL2O3): 0.40 % max. Iron (Fe2O3): 2.70 % max. Fluoride (F): 3.10 % max. Chloride (CL): 0.06 % max. ...
GAMBIE; Krmiva, hnojiva
Zemědělská a zahradnická společnost v Gambii obchoduje se zemědělským vybavením včetně drubežářských krmiv a umělých hnojiv. Hledám dodavatele kvalitního výše zmíněného zboží.
NIGÉRIE; Rybí moučka
Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli rybí moučky 65% a 72%.
Poptávám cenovou nabídku na kukuřici
Prosím zašlete Vaší velkoobchodní cenu kukuřice vč.DPH.
SRÍ LANKA; Sirup Kithul
Jsme výrobci a vývozci sirupu ze stromu Kithul. Můžeme dodávat vysoce kvalitní čistý sirup. Tento sirup je velmi sladký a bohatý na vitamíny, lze ho použít jako náhradu za javorový sirup. Získává se zahušťováním šťávy květu Kithul. Má výraznější chuť cukrové třtiny, neobsahuje škodlivé chemikálie. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní ...
GHANA; Prostředky na hubení moskytů
Poptávám prostředky na hubení moskytů.
BANGLADÉŠ; Sušená rybí moučka
Poptáváme sušenou rybí moučku, 60% proteinů.
PÁKISTÁN; Kůže
Vlastním koželužnu v Pákistánu a spolupracuji s dodavateli kvalitní kůže na mezinárodním trhu. Máme všechny druhy kůže, poptávám firmy, které by naše kůže odebíraly.
ČÍNA; Houby
Hledáme obchodní spolupráci s importéry, obchodními zástupci, distributory hub (hřiby, lanýže, kuřátka aj.) sušené, zmrazené, čerstvé. Jsme přední čínští zpracovatelé a exportéři hub. Všechny naše produkty jsou exportovány do EU, Severní Ameriky atd.
Poptáváme pohankovou lámanku
Poptáváme pohankovou lámanku 1 t.
PÁKISTÁN; Pesticidy
Poptáváme pesticidy, jako je Chlorpyrifos, Rodenticides, Fipronil atd.
PÁKISTÁN; Kůže, potraviny, mramor
Global Mobility je pákistánská obchodní společnost, jejím hlavním obchodním artiklem je kůže a kožené výrobky, potraviny (rýže, cibule, brambory, mango), bezpečnostní zařízení a mramor a onyx. Více informací na www.globalmobilitypk.org Firma hledá obchodní spolupráci s distributory.
Poptávám sazenice dřevin
Prosím cenové nabídky sazenic listnatých lesních dřevin.
INDIE; Kokosová dužina
Hledáme dealery, agenty čerstvé kokosové dužiny.
MAURICIUS; Chemikálie, hnojiva
Poptáváme dodavatele nebo výrobce chemikálií a hnojiv.
TOGO; Cibule, fazole
Máme zájem o nákup všech druhů cibule a fazolí.
INDIE; Rašelina, hnojiva, biopalivo
Firma Narendhira&Co je výrobcem a dodavatelem neemových pokrutin, bloků kokosové rašeliny, organických hnojiv na bázi kokosové rašeliny, briketovaného dřeva (biomasa-palivo ze zemědělských odpadů). Nyní hledáme možnost exportu do evropských zemí. Hledáme dovozce uvedených produktů nebo zástupce pro prodej našich produktů v evropských zemích.
MALAJSIE; Agarové dřevo
Firma Malacensis Plantation z Malajsie hledá solidní odběratele produktů z plantáží, zejména agarového dřeva.
SRÍ LANKA; Kokosové vlákno
Mám zájem o dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli kokosového vlákna v 5kg balících.