Náplasti 2014 - 2
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilních a nesterilních náplastí ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Spotřební materiál pro infuzi a transfuzi 2014
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro infuzi a transfuzi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let
Sterilizační obaly 2014
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Papírový hygienický program do macerátorů 2014 - 2
Předmětem zakázky jsou dodávky papírového hygienického programu do macerátorů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Spotřební materiál pro intervenční kardiologii
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii, stentů, balónkových katétrů, supertenkých vodičů, sheathů, diagnostických katetrů, vodících katetrů, doplňkového materiálu a speciálního diagnostického materiálu, ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Transformace DOZP Stod I. etapa – lokality Dnešice, Stod, Nýřany, Holýšov – Zdravotnické prostředky
Zajištění dodávky zdravotnických prostředků nutných pro řádné užívání nemovitostí pro poskytování sociálních služeb v uživatelově přirozeném prostředí podle seznamu požadovaných zdravotnických prostředků, který byl zpracován v souladu s Kritérii transformace, humanizace a deinstitucinalizace vybraných služeb sociální péče a na základě potřeb ...
Jednorázové rukavice 2014
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Cévní protézy 2014
Předmětem zakázky jsou dodávky cévních protéz ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Zlepšení podmínek pro výuku maturitních oborů agropodnikání a veterinářství v Plasích (2. vyhlášení)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího vybavení školy pro zkvalitnění procesu odborného vzdělávání: základní vybavení ošetřovny a laboratoře; základní vybavení pitevny; hospitalizační box; nábytek; lednice, chladící a mrazící box; chirurgické a diagnostické přístroje; mikroskopy; informační systém pro evidenci, mikroskop a kameru; ...
Spotřební materiál pro urologii 2014
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro urologii ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Spotřební materiál pro infuzi a transfuzi 2013
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro infuzi a transfuzi ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let
Poptávám kanylu k průplachu slzných cest
Poptávám kanylu k průplachu slzných cest
Dodávky plenkových kalhotek a podložek pro inkontinentní pacienty
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem (dodavatelem) na dobu 4 let, na jejímž základě bude průběžně dodávat zadavateli plenkové kalhotek a podložky pro inkontinentní pacienty zadavatele dle níže uvedené specifikace, dle jeho požadavků a potřeb, vč. dopravy dodavatelem až na místo určení zadavatele, vč. všech ...
Jednorázové rukavice 2013
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových vyšetřovacích a operačních rukavic ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Poptávám dodavatele zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zboží do e-shopu. Oblast zdraví, speciální oděvy, ekologie, přístroje, pomůcky atd. Komise nebo smluvní spolupráce za provizi.
Vaky na krev
Předmětem zakázky jsou dodávky krevních vaků k automatickému zpracování ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace.
Gáza a netkaný textil 2013
Předmětem zakázky jsou dodávky gázy a netkaného textilu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Obvazy a obinadla 2013
Předmětem zakázky jsou dodávky obvazů a obinadel ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Filtry deleukotizační III.
Předmětem zakázky jsou dodávky deleukotizačních filtrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Sterilizační obaly
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Jednorázový operační doplňkový materiál z netkaného textilu
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových operačních plášťů, ústenek, pokrývek hlavy a operačních oděvů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Filtry deleukotizační II.
Předmětem zakázky jsou dodávky deleukotizačních filtrů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Poptávám lék NOVERIL
Poptávám LÉK NOVERIL 240-4 BALENÍ.
Gáza a netkaný textil
Předmětem zakázky jsou dodávky gázy a netkaného textilu ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Poptávám masážní podložku
Masážní podložka na sedačku Sanitas SMG245 SHATSU.