Kontrastní látky 2018
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky rentgenových, paramagnetických a sonografických kontrastních látek v celkovém předpokládaném rozsahu 36 330 dávek. Přípravky budou využity v rámci poskytování zdravotní péče na zdravotnických pracovištích FN Plzeň. Dodávky předmětu plnění budou realizovány na základě výsledků ukončeného zadávacího řízení po ...
Dodávka spotřebního materiálu pro hematologický analyzátor Beckman Coulter UniCel DxH - ÚKBH - 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky reagencií pro přístrojovou analýzu krevního obrazu hematologickými analyzátory Beckman Coulter řady UniCel DxH 800 v rozsahu a specifikaci dle zadávací dokumentace. Celkový předpokládaný objem zakázky je 10 080 balení reagencií.
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – vyhřívaná lůžka pro novorozence
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence na porodní sál podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Spotřební materiál pro mapovací 3D systém, typ: Carto ®3
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu dle kódů VZP k přístrojovému vybavení kardiologického pracoviště (v majetku FN Plzeň) včetně poskytnutí veškerého souvisejícího příslušenství, ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu čtyř let.
Dodávky spotřebního materiálu pro chemickou analýzu moči a analýzu močového sedimentu – ÚKBH – 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro chemickou analýzu moči, analýzu močového sedimentu a analýzu tělních tekutin dle specifikace uvedené v této zadávací dokumentaci s podmínkou bezplatného zapůjčení dvou kusů automatizované močové linky/ analyzátoru po dobu 6 let pro Ústav klinické biochemie a hematologie (ÚKBH) ...
Dodávky plenkových kalhotek a podložek pro inkontinentní pacienty
Cílem této veřejné zakázky je zajištění dodávek plenkových kalhotek a podložek pro inkontinentní pacienty zadavatele, na základě objednávek průběžně dle potřeby zadavatele, vč. dopravy až do místa určení zadavatelem, vč. všech nákladů spojeních s plněním, manipulací, dopravou atd. po dobu trvání kupní smlouvy, uzavřené na 4 roky s 1 dodavatelem.
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - vyhřívaná lůžka pro novorozence - 3. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence na porodní sál podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Zvýšení kvality návazné péče - Domažlická nemocnice - zdravotnická lůžka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických lůžek a matrací, a to 4 ks aktivních matrací pro velmi vysoké riziko vzniku dekubitu, 12 ks aktivních matrací pro vysoké riziko vzniku dekubitu, 4 ks nemocničních polohovatelných lůžek a 6 ks polohovacích lůžek, vše podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Zvýšení kvality návazné péče – Domažlická nemocnice – infuzní technika
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infuzní techniky pro Domažlickou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Diagnostika pro stanovení endokrinologických a nádorových markerů a indexu zdravé prostaty
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro přístrojovou analýzu endokrinologických a nádorových markerů a metod umožňujících výpočet indexu zdravé prostaty v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4.. Součástí plnění zakázky je rovněž bezplatné zapůjčení 2 ks nových plně automatických analyzátorů a příslušenství pro ...
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - zdravotnická lůžka a matrace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických lůžek a matrací pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Stodská nemocnice, a.s. - modernizace návazné péče - rehabilitace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rehabilitačních přístrojů a pomůcek pro Stodskou nemocnici, a.s. ve stanoveném rozsahu v souladu se ZD a jejími přílohami.
Injekční stříkačky a jehly 2018
Předmětem zakázky jsou pravidelné dodávky injekčních stříkaček a jehel ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Stodská nemocnice, a.s. – modernizace návazné péče – vyhřívaná lůžka pro novorozence - 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks vyhřívaných lůžek pro novorozence na porodní sál podle specifikace uvedené v Příloze č. 2 ZD.
Srdeční chlopně a ringy 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky srdečních chlopní a ringů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Diagnostika pro stanovení kostních a nádorových markerů a ACTH - OID - 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro přístrojovou analýzu kostních a nádorových markerů a hormonu ACTH v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4.. Součástí plnění zakázky je rovněž bezplatné zapůjčení nového plně automatického analyzátoru a příslušenství pro zpracování nabízených reagencií s odpovídajícím výkonem. ...
FN Plzeň – obnova a modernizace mobilních RTG
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických přístrojů a zařízení včetně montáže, uvedení dodaných zařízení do provozu, instalace a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení pracovišť souborem zdravotnických prostředků přístrojového charakteru.
Jednorázové prostředky pro inkontinentní pacienty 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových prostředků pro inkontinentní pacienty dle skupinové specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.Předpokládaná roční spotřeba jednorázových prostředků pro inkontinentní pacienty činí 1 632 485 ks. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 8 312 000,- Kč bez DPH/2 roky.
Jednorázové rukavice 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky jednorázových rukavic dle skupinové specifikace uvedené v zadávací dokumentaci. Předpokládaná roční spotřeba jednorázových vyšetřovacích rukavic činí 8.473.000 ks a roční spotřeba operačních rukavic činí 266.100 párů.
Diagnostika pro detekci návykových látek v moči – ÚSL - 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro přístrojovou analýzu návykových látek v moči v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4. Zadávací dokumentace. Součástí plnění zakázky je rovněž bezplatné zapůjčení plně automatického analyzátoru a příslušenství pro zpracování nabízených reagencií s odpovídajícím výkonem. Spotřebním ...
Aferetické sety 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky aferetických setů dle specifikace v ZD. Jako součást dodávek aferetických setů požaduje zadavatel bezplatné poskytnutí separátorů krevních elementů splňující požadavky uvedené v ZD, včetně bezplatného servisu a zaškolení s příslušnými návody (v českém jazyce). Podmínky vypůjčení separátorů krevních elementů jsou ...
Poptávám molitanový zdravotní válec
Poptávám molitanový zdravotní válec o průměru 15 cm, proříznutý na polovinu podél. Děkuji, S. Brendlová
Diagnostika pro stanovení sIgE a imunoanalytická vyšetření – ÚIA - 2017
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro stanovení sIgE a pro imunoanalytická vyšetření v rozsahu a specifikaci dle bodu 2.4. Součástí plnění zakázky je rovněž bezplatné zapůjčení plně automatického analyzátoru a příslušenství pro zpracování nabízených reagencií s odpovídajícím výkonem. Spotřebním materiálem se ...
Spotřební materiál pro intervenční kardiologii 2017
Předmětem zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro intervenční kardiologii, stentů, balónkových katétrů, supertenkých vodičů, sheathů, diagnostických katetrů, vodících katetrů, doplňkového materiálu a speciálního diagnostického materiálu, ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu dvou let.
Dodávka spotřebního materiálu a přístrojového vybavení pro hemokultivační systém - MIKRO
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka spotřebního materiálu a přístrojového vybavení pro kultivaci a detekci bakterií, plísní a kvasinek z krve a jiných primárně sterilních tekutin. Spotřebním materiálem se rozumí veškeré diagnostické sety, reagencie a jiné přípravky sloužící k analýze a kalibraci, popř. ke kontrole, čištění a nezbytné ...