Operační stoly pro centrální operační sály
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 8 ks operačních stolů včetně kompletního příslušenství pro jednotlivé obory. Předmětem veřejné zakázky je také poskytnutí pozáručního servisu na dodávané zařízení, a to v délce 8 let ode dne skončení záruční doby.
Gamakamera SPECT/CT
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je hybridní scintilační gama kamera se dvěma plně digitálními detektory (1 ADC/1 PMT) a s integrovaným plně diagnostickým spirálním CT zařízením pro transmisní korekci atenuace a pořizování CT obrazů za účelem obrazové fúze a lokalizaci, dále diagnostických CT obrazů.
RTG skiaskopicko skiagrafický komplet
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nového dálkově ovládaného skiaskopicko-skiagrafického plně digitálního RTG systému s vertigrafem a se 2 ks plochými digitálními nedělenými detektory a plně digitálním obrazovým procesem s vysokou rozlišovací schopností.
Digitální mamografický RTG přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového plně digitálního mamografického RTG přístroje s 3D tomosyntézou, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je bezplatný záruční servis a pozáruční servis zdravotnického zařízení s předpokládanou dobou trvání minimálně 6 let.
Gynekologicko-porodnický ultrazvukový přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nového (nikoliv repasovaného) zdravotnického prostředku_1 ks nového nerepasovaného diagnostického ultrazvukového přístroje pro použití na gynekologicko-porodnickém oddělení zadavatele, a to včetně dopravy do sídla zadavatele, montáže, uvedení do provozu a provedení ...
Hledám pečovatelku pro prarodiče
Hledám pečovatelku pro prarodiče. Jsou stále hodně samostatní, jde spíše o úklid a dohled. Hygiena u dědečka a u babičky podávání prášků 5x za den. Jednalo by se o bydlení ve Velkém Beranově ve stejném domě 5 dní v týdnu.
Ultrazvukový přístroj pro gynekologii
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nového (nikoliv repasovaného) zdravotnického prostředku_1 ks nového nerepasovaného diagnostického ultrazvukového přístroje pro použití na gynekologicko-porodnickém oddělení zadavatele, a to včetně dopravy do sídla zadavatele, montáže, uvedení do provozu a provedení ...
Sterilizační přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových sterilizačních přístrojů (2 ks parní sterilizátor, 1 ks kombinovaný sterilizátor, 1 ks přísálový sterilizátor) včetně příslušenství, pro centrální sterilizaci Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je bezplatný záruční servis a pozáruční servisní služby s předpokládanou dobou trvání minimálně 8 let.
Mamografický RTG přístroj
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového plně digitálního mamografického RTG přístroje, včetně souvisejícího příslušenství. Součástí plnění je bezplatný záruční servis a pozáruční servis zdravotnického zařízení s předpokládanou dobou trvání minimálně 6 let.
Dodávky odběrových souprav pro lidskou krev vázané na výpůjčku automatických lisů krevních složek
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení jsou pravidelné dílčí dodávky jednorázových uzavřených sterilních odběrových souprav (4 vaky) na plnou krev s deleukotizačním filtrem na erytrocyty a výpůjčka nových (nikoliv repasovaných) 2 ks automatických lisů krevních složek pro použití na Oddělení klinických laboratoří a ...
Dynamický nákupní systém - dodávky léčivých přípravků
Toto zadávací řízení se vztahuje k zavedení DNS dle ust. § 138 a násl. zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, a to DNS na dodávky léčivých přípravků. Více informací viz zadávací dokumentace.
Diagnostické ultrazvukové přístroje
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických prostředků 2 ks diagnostických ultrazvukových přístrojů pro použití na radiologickém oddělení zadavatele, a to včetně dopravy do sídla zadavatele, instalace a servisního zabezpečení.
Dynamický nákupní systém na dodávky ochranných prostředků
Předmětem DNS jsou dodávky ochranných prostředků zejména souvisejících s COVID 19
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Operační instrumentárium II
Předmětem plnění je dodávka nového zdravotnického vybavení - operačního instrumentária včetně příslušenství, pro oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Jihlava. Podrobný popis je uveden u jednotlivých částí zakázky, které jsou zadávány samostatně.
Dodávka přenosných monitorů/defibrilátorů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky až 65 kusů přenosných monitorů/defibrilátorů pro Zdravotnickou záchrannou službu Kraje Vysočina, příspěvková organizace. Dodávky budou realizovány v průběhu 6 let ode dne uzavření rámcové smlouvy s jedním účastníkem.
Zdravotnická technika pro intenzivní péči
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové zdravotnické techniky, určené pro stanice intenzivní péče na odděleních ARO, CHIR a PED Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je bezplatný záruční servis a provádění povinných PBTK.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Operační instrumentárium
Předmětem plnění výše uvedeného zadávacího řízení jsou dodávky nových sad operačního instrumentária včetně veškerých součástí a příslušenství, určeného pro oddělení centrálních operačních sálů Nemocnice Jihlava.
Systém výpočetní tomografie
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nového (nikoliv repasovaného) zdravotnického prostředku – 1 ks systému výpočetní tomografie včetně provádění záručního a pozáručního autorizovaného servisního zabezpečení. Podrobný popis předmětu zakázky obsahuje zadávací dokumentace.
Endoskopická věž s elektromagnetickou navigací
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nové endoskopické věže s elektromagnetickou navigací včetně veškerého příslušenství a součástí. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění povinných PBTK.
Servis zdravotnických prostředků pro intenzivní péči
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování odborné údržby, servisu, oprav a preventivních bezpečnostně technických prohlídek zdravotnických prostředků pro intenzivní péči, kterými disponuje zadavatel na svém pracovišti.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - vybavení operačních sálů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dílčí dodávky zdravotnického vybavení včetně příslušenství, určeného pro centrální operační sály Nemocnice Jihlava. Zakázka je dělena na části, přičemž každá část je zadávána samostatně.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Magnetická rezonance
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové magnetické rezonance včetně souvisejícího příslušenství a dalších dodávek a služeb. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis, provádění PBTK a pozáručního komplexního servisu po dobu 96 měsíců.
Onkogynekologická péče Nemocnice Jihlava - Komplement
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nového zdravotnického vybavení pro gynekologicko-porodnické oddělení a oddělení centrální sterilizace Nemocnice Jihlava. Součástí plnění je též bezplatný záruční servis a provádění PBTK.
Hledám zubního lékaře
Hledám zubního lékaře, který dělá zubní implantáty. Prosím okolí Žďáru nad Sázavou.
Pracoviště magnetické rezonance
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je: a) dodávka nové magnetické rezonance včetně příslušenství nutného pro bezchybný provoz, činnosti spojené s uvedením zařízení do provozu dle platné legislativy a bezplatná 2 letá záruka – komplexní servisní zabezpečení (dále jen „dodávka MR“); b) poskytování komplexního ...