Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 44
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Svářečky obalů průběžné, určené pro oddělení centrální sterilizace v Chebu.
Poptávám kalibraci měřiče krevního tlaku
Poptávám kalibraci měřiče krevního tlaku -Tensoval duo control zn.HARTMANN.Děkuji
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 17
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Terapeutického ultrazvuku, určeného pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 18
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Magnetoterapeutického přístroje, určeného pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 19
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Kombi elektroterapeutických přístrojů, určených pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech a nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 20
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Dynamického vertikalizátoru, určeného pro oddělení rehabilitace Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 11B
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 5 ks Nebulizátorů (UZV inhalátorů), určených pro dětské oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 21
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks myčky podložních mís, určené pro oddělení radioterapie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 29
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 7 ks elektrokoagulace, určených pro centrální operační sály nemocnice v Karlových Varech (3 ks) a centrální operační sály nemocnice v Chebu (4 ks).
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 14
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks centrifug, určených pro oddělení klinické biochemie nemocnice v Karlových Varech, transfúzní oddělení a oddělení klinické biochemie nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 31
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks centrálního monitorovacího systému a 6 ks monitorů vitálních funkcí, určených pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech, 8 ks monitorů standardních, určených pro lůžková oddělení, Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v ...
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 1
Předmětem dodávky je dodávka nového přístrojového vybavení - dávkovače kontrastu, určeného pro kardiologické oddělení Karlovarské krajské nemocnici a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 49
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Resuscitačního přístroje pro NMS, určené pro oddělení Emergency nemocnice v Karlových Varech (1ks) a oddělení interní JIP nemocnice v Chebu (1ks).
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 53
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Izolátoru nukleových kyselin, určeného pro oddělení mikrobiologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 50
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Perimetru, určeného pro oční ambulanci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu, K Nemocnici 17, 350 02 Cheb.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 3
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - urodynamického přístroje s USG, určeného pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnici a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Modernizace návazné péče Nemocnice Sokolov - projekt I, etapa I.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických přístrojů a vybavení.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 22
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 5 ks Anesteziologických přístrojů, určených pro oddělení ARO Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 23
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – anesteziologického přístroje včetně odpařovače anestetik, určeného pro oddělení Centrální příjem Emergency Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 26
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – laparoskopické věže 2D, určené pro centrální operační sály Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 27
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Operační věže, určené pro centrální operační sály Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 28
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks zdroje studeného světla, určené pro centrální operační sály Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 34
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - operačního stolu (endoskopického), určeného pro gastroenterologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 47
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - UZV portabilního, určeného pro oddělení emergency Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 15
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Fototerapie (kabinového zářiče UV), určeného pro kožní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.