Hybridní gamakamera SPECT/CT
Předmět veřejné zakázky „Hybridní gamakamera SPECT/CT“ (dále „VZ“ nebo „gamakamera“) zahrnuje dodávku hybridní gamakamery SPECT/CT přístroje pro KKN v nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis (déle jen fullservis) po dobu 60 měsíců.
Počítačová tomografie CT Cheb
Předmět veřejné zakázky „Počítačová tomografie CT Cheb“ zahrnuje dodávku CT přístroje pro KKN v nemocnici v Chebu. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis (déle jen fullservis) po dobu 60 měsíců.
Počítačová tomografie CT
Předmět veřejné zakázky zahrnuje dodávku CT přístroje pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s., nemocnici v Karlových Varech. Předmět zakázky zahrnuje rovněž poskytování záručního servisu po dobu 24 měsíců a pozáruční kompletní servis (déle jen fullservis) po dobu 60 měsíců.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XXIV
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“, a to Část 52 - TP-5220 Myčka/dezinfektor endoskopů, ...
Provedení upgrade magnetické rezonance
Předmět veřejné zakázky Provedení upgrade magnetické rezonance zahrnuje upgrade stávající magnetické rezonance spočívající v dodávce komponentů a zboží, a provedení prací nutných k přestavbě stávající MR Phillips Achieva 1.5 T v.č. 33019, kterou vlastní a provozuje KKN, v nemocnici v Karlových Varech, odd. RDG, na MR na úroveň danou technickou ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - I
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. - nemocnice v Chebu - Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“, a to Část 1 veřejné zakázky - Vyšetřovací svítidla; ...
Dynamický nákupní systém na dodávky ochranných zdravotnických pomůcek
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky ochranných zdravotnických pomůcek a dezinfekčních a čisticích prostředků včetně příslušné dokumentace a dopravy na určené místo v rámci Karlovarského kraje. Zdravotnické prostředky a osobní ochranné prostředky budou označeny CE značkou a bude k nim vydáno prohlášení o shodě. Předmětem ...
Dodávka transportních defibrilátorů a plicních ventilátorů pro ZZS KVK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks monitorů/defibrilátorů a 3 ks plicních ventilátorů pro Zdravotnickou záchrannou službu Karlovarského kraje, v souladu s technickou specifikací předmětu plnění v příloze této výzvy. Veřejná zakázka je dělena na části, přičemž účastník může podat nabídku na jednu část nebo na obě části veřejné ...
Dodávky reagencií pro acidobazické analyzátory včetně bezplatné zápůjčky acidobazických analyzátorů
Předmětem plnění zakázky je uzavření smlouvy s jedním vybraným dodavatelem na dobu 6 let, na dodávky reagencií pro acidobazické analyzátory včetně bezplatné zápůjčky acidobazických analyzátorů pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s.
Dodávky kontrastních látek pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s.
Předmětem plnění zakázky je uzavření smlouvy s jedním vybraným dodavatelem pro každou část na dobu 2 let, na dodávky kontrastních látek (dále také „zboží“) pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení – XXI/B
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“, a to Část 47 T-0720 Flexibilní endoskop, T-0721 Rigidní ...
Dodávky kontrastních látek pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s.
Předmětem zadávacího řízení v každé části je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávka kontrastních látek pro Karlovarskou krajskou nemocnice a.s. – nemocnice Karlovy Vary a nemocnice Cheb po dobu 2 let.
Dodávka transportních defibrilátorů a plicních ventilátorů pro ZZS KVK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 8 ks plicních ventilátorů pro Zdravotnickou záchrannou službu Karlovarského kraje, v souladu s technickou specifikací předmětu plnění v příloze této výzvy.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení – XVIII/B
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“, a to Část 46 T-0301 Přístroj ultrazvukový, pojízdný; Část 47 ...
Přístrojové vybavení KKN - návazná péče, projekt I - část 13
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Fototerapeutické lampy, určené pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN - návazná péče, projekt I - část 40
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Chladících boxů, určených pro transfúzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN - návazná péče, projekt I - část 11 A
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Nebulizátorů (s ohřevem), určených pro dětské oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Dodávka transportních defibrilátorů a plicních ventilátorů pro ZZS KVK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 ks monitorů/defibrilátorů s 1 ks externího simulátoru a 8 ks plicních ventilátorů pro Zdravotnickou záchrannou službu Karlovarského kraje, v souladu s technickou specifikací předmětu plnění v příloze této výzvy. Veřejná zakázka je rozdělena na části: část A. Dodávka transportních ...
Časná defibrilace v Karlovarském kraji - dodávka automatických externích defibrilátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 11 ks automatických externích defibrilátorů (AED) a 2 ks tréninkových automatických defibrilátorů v rámci realizace projektu Časná defibrilace v Karlovarském kraji Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje, v souladu s technickou specifikací předmětu plnění v příloze této výzvy.
Medicinální plyny pro potřeby Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody dle § 131 a násl. ZZVZ mezi zadavatelem a jedním účastníkem zadávacího řízení, na základě které bude zadávána veřejná zakázka na dodávku medicinálních plynů pro potřeby Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje. Předmětem plnění veřejné zakázky ...
Hygienický mobiliář pro gynekologicko-porodnické oddělení nemocnice v Karlových Varech
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. – stavební úpravy porodnického oddělení “ a to v rozsahu specifikovaném zadávacími podmínkami.
Lékařská technologie – zdravotnické prostředky pro gynekologicko-porodnické oddělení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. – stavební úpravy porodnického oddělení “ a to v rozsahu specifikovaném zadávacími podmínkami.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 13
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Fototerapeutické lampy, určené pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 11A
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Nebulizátorů (s ohřevem), určených pro dětské oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 24
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Mobilního RTG přístroje typu C rameno, určeného pro urologické oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.