Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 41A
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – sestavy mrazáků, určených pro transfúzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 43
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Audiodiagnostické sestavy určené pro ORL oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu/Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 06
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 3 ks Pulzních oxymetrů vyšší třídy určených pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 08
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 5 ks Plicních ventilátorů, určených pro oddělení ARO Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 07
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 5 Ks Resuscitačních přístrojů určených pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 09
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 5 Ks Plicních ventilátorů, určených pro oddělení JIP novorozenci Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - XI
Předmětem veřejné zakázky (VZ) „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. – nemocnice v Chebu – Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení – III, část 21-OŘ
Předmětem veřejné zakázky (VZ) „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s. – nemocnice v Chebu – Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení – III, část 20 a 23
Předmětem veřejné zakázky (VZ) „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem této VZ je Část 20–Sedací ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - VII
Předmětem veřejné zakázky (VZ) „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je Část ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - V
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem tohoto zadávacího řízení je Část 11 – 18 a 25 – 29 ...
Dodávka výukových modelů pro simulace odborných zdravotnických zásahů
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka simulátoru pro simulace úrazu / trauma v obtížných podmínkách a výukového modelu člověka chovajícího se jako pacient s reakcemi na léčbu či léčebný postup včetně amputací nohy a ruky v provedení pacientský simulátor dospělý a pacientský simulátor dětský, v rozsahu ...
Dodávka pacientských simulátorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks resuscitačních simulátorů pro nácvik nepřímé srdeční masáže v provedení 2x pacientský simulátor dospělý, 1x pacientský simulátor dětský
Modernizace návazné péče Nemocnice Sokolov - projekt I, etapa II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zdravotnických přístrojů a vybavení.
Poptávám čtyřkolové chodítko pro seniora
Poptávám odlehčené čtyřkolové chodítko pro seniora, širší - maximálně 56 cm.
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - III
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka nových zdravotnických přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem je Část 19–Nábytek nerezový a ostatní kovový, Část ...
Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení - II
Předmětem VZ „Pořízení lékařské technologie a interiérového vybavení“ je dodávka zdravot.přístrojů, nábytku a dalšího vybavení a zařízení v souvislosti s realizací stavby „Karlovarská krajská nemocnice a.s.–nemocnice v Chebu–Dokončení revitalizace areálu nemocnice v Chebu“. Předmětem je Část 3-7 VZ: Část 3-TP-4010 digestoř laboratorní stolní, ...
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 35
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Skříně na endoskopy, určeného pro oddělení gastroenterologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 36
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Dětského videokolonoskopu, 1 ks Videoduodenoskopu, 1 ks Videokolonoskopu a 1 ks Videokolonoskopu HD, určených pro oddělení gastroenterologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 52
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks Přístroje na měření zón citlivosti ATB, určeného pro oddělení mikrobiologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 37
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 4 ks Automatických dezinfektorů, určených pro oddělení gastroenterologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech (3 ks) a nemocnice v Chebu (1 ks).
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt II – část 07
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení - ORL jednotky, určené pro oddělení ORL Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN - návazná péče, projekt II - část 02
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – Systému pro snížení radiační zátěže, určeného pro oddělení kardiologie Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Přístrojové vybavení KKN - návazná péče, projekt I - část 39
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 1 ks (sestavy) Centrálního měření teplot určených pro transfuzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.
Přístrojové vybavení KKN – návazná péče, projekt I – část 40
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového přístrojového vybavení – 2 ks Chladicích boxů, určených pro transfúzní oddělení Karlovarské krajské nemocnice a.s., nemocnice v Chebu.