Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny J06BB16 - PALIVIZUMAB pro Nemocnici České Budějovice
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina J06BB16 - PALIVIZUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s. II.
Dodávky diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro analyzátor Liaison XL
Jedná se o dodávku diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro plně automatický imunoalanalytický analyzátor Liaison XL, který je ve vlastnictví NCB
Dodávka chlopní pro oddělení kardiochirurgie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky srdečních chlopní pro Nemocnici České Budějovice, a.s. prostřednictvím konsignačního skladu.
Dodávky diagnostik pro vyšetřování alergií validovanými metodami
Jedná se o dodávku diagnostik pro vyšetřování alergií validovanými metodami s výpůjčkou plně automatizovaného imunoanalytického analyzátoru pro Centrální laboratoře NCB - laboratoř klinické chemie, hematologie a imunologie, pracoviště imunologie.
Dodávka validovaných kultivačních médií pro mikrobiologická vyšetření
Jedná se o dodávku kultivačních médií pevných i tekutých pro kultivační mikrobiologická vyšetření pro Laboratoře klinické mikrobiologie Nemocnice České Budějovice, a.s.
Ortopedické implantáty pro Jihočeské nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky ortopedických implantátů pro Jihočeské nemocnice.
RTG terapeutický ozařovač
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky RTG terapeutický ozařovač pro pracoviště radiační onkokologie. Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. 268/2014 Sb., o zdravotnických ...
Parenterální výživa pro Jihočeské nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých druhů léčivých přípravků pro parenterální výživu pro potřeby jednotlivých Jihočeských nemocnic, po dobu 2 let, a to dle specifikace a požadavků zadavatele.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny S01LA05 - AFLIBERCEPT pro Nemocnici České Budějovice, a.s
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina S01LA05 - AFLIBERCEPT pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Transkatetrová aortální chlopeň pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky aortálních chlopní pro Nemocnici České Budějovice, a.s. prostřednictvím konsignačního skladu. Transkatetrová aortální chlopeň včetně příslušenství. Medicínský účel: ...
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny J06BB16 - PALIVIZUMAB  pro Nemocnici České Budějovice
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina J06BB16 - PALIVIZUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Laparoskopická věž - high end se 4 K zobrazením
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky Laparoskopická věž „high end“ se 4K zobrazením pro pracoviště onkogynekologie centrální oper. sály. Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. ...
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L04AC05 - USTEKINUMAB  pro Nemocnici České Budějovice
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L04AC05 - USTEKINUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny J05AP55 - SOFOSBUVIR pro Nemocnici České Budějovice, a.s
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina J05AP55 - SOFOSBUVIR pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L03AX13 - GLATIRAMER-ACETÁT
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L03AX13 - GLATIRAMER-ACETÁT pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny S01LA05 - AFLIBERCEPT pro Nemocnici České Budějovice, a.s
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina S01LA05 - AFLIBERCEPT pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny J05AP57 - Glekaprevir a Pibrentasvir
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina J05AP57 - GLEKAPREVIR A PIBRENTASVIR pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L04AX04 - LENALIDOMID
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L04AX04 - LENALIDOMID dle Zadávací dokumentace pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Stůl operační, elektricky polohovatelný, s nosností nad 135kg - 3 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Stůl operační elektricky polohovatelný s nosností nad 135 kg – 3 ks “ pro pracoviště onkogynekologie centrální oper. sály . Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v ...
Intravenózní kanyly pro Jihočeské nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu, a to konkrétně: 1. část: jednorázové periferní intravenózní kanyly bezpečnostní a 2. část: Jednorázové periferní intravenózní kanyly.
Dodávka validovaných specifických monoklonálních protilátek
Specifikace plnění: Jedná se o dodávky fluorescenčně značených specifických monoklonálních protilátek pro imunofenotypizaci lymfocytárních, resp. leukocytárních populací pro diagnostiku buněčné imunity, primárních a sekundárních imunodeficiencí a hematologických malignit (akutní a chronické leukémie, lymfomy, myelomy, MDS, PNH aj.) v rámci ...
Dodávka validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů
Validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro automatickou linku TCA Automation a analyzátory Advia 1800, Centaur XP a Immulite 2000 XPi, které jsou ve vlastnictví Nemocnice České Budějovice, a.s. Popis přístroje ve vlastnictví NCB: Automatická linka TCA Automation s preanalytickou, postanalytickou ...
Statický RTG – Skiagrafie s vertigrafem
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Statický RTG skiagrafie s vertigrafem “ pro pracoviště radiodiagnostiky . Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. 268/2014 Sb., o ...
Elektrické polohovací vyšetřovací křeslo/lehátko k ultrazvukovému vyšetření – 2 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Elektrické polohovací vyšetřovací křeslo/ lehátko k ultrazvukovému vyšetření – 2 ks “ pro pracoviště perinatologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, ...
Gynekologické vyšetřovací křeslo 6 ks
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Gynekologické vyšetřovací křeslo 6 ks“ pro pracoviště onkogynekologie. Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. 268/2014 Sb., o zdravotnických ...