6 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B01AD02) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
2 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (A10BD20) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
7 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B01AE07) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
1 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (A10BD11) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
3 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (A10BH05) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
9 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B02BX04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
8 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B02BB01) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
12 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (C05CA53) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
13 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (G04CA53) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
14 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (H01CB03) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
15 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (H05AA02) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
16 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J05AR13) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
21 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XC08) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
18 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J05AX65) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
25 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XE09) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
19 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J06BB16) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
22 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XC13) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
24 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XE04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
26 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XE15) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
34 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (M05BX04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
28 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L02BA03) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
29 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L02BB04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
30 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L02BX02) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
31 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L04AA23) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
32 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L04AA31) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.