Dodávka léčivých přípravků dle ATC skupiny L04AX05-PIRFENIDON pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L04AX05 - PIRFENIDON.
Dodávka diagnostik, spotřebního materiálu pro vyšetřování kvantitativní bakteriurie
Dodávka diagnostik, spotřebního materiálu pro vyšetřování kvantitativní bakteriurie pomocí automatického systému na principu nefelometrické detekce bakteriálního růstu ve vzorku moči se zápůjčkou 2 analyzátorů s rovnoměrně rozloženým počtem vzorků.
Stříkačky injekční trojdílné LL, stříkačky lavážní sterilní II.
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu, a to konkrétně stříkaček injekčních trojdílných LL, stříkaček lavážních sterilních pro nemocnice Jihočeského kraje, po dobu 48 měsíců. Zakázka je rozdělena na 2 části: 1. část Stříkačky injekční trojdílné LL a 2. část Stříkačky lavážní sterilní.
Kardioangiografický přístroj - obměna
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Kardioangiografický přístroj , pozáruční servis na 8 roků “ pro pracoviště - katetrizační laboratoř kardiocentra Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, ...
Dodávka validovaných diagnostik a spotřebního materiálu na stanovení autoprotilátek
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu pro přístroj k automatickému zpracování a kvantitativní vyhodnocení metod typu dot blotu pro diagnostiku autoimunitních onemocnění pro Pracoviště imunologie Nemocnice České Budějovice, a.s. Součástí zakázky je zápůjčka nového přístroje včetně vyhodnocovacího ...
Ultra-širokoúhlá fundus kamera
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Ultra - širokoúhlá fundus kamera “ pro pracoviště oftalmologie. Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. 268/2014 Sb., o zdravotnických ...
Dodávka validovaných diagnostik pro vybrané speciální vyšetřovací metody
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik pro vybrané speciální vyšetřovací metody s výpůjčkou plně automatizovaného imunoanalytického analyzátoru pro Centrální laboratoře NCB Laboratoř klinické chemie, hematologie a imunologie, pracoviště klinické chemie. Předmětem výpůjčky je plně automatizovaný imunoanalytický analyzátor.
Dodávka diagnostik pro elektroforetickou separaci proteinů v séru moči a krvi
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, a kontrolních materiálů pro elektroforetickou separaci proteinů v séru, moči a krvi s následnou imunofixací v séru a moči na zařízeních ve vlastnictví Nemocnice České Budějovice, a.s., Pracoviště klinické chemie.
Dodávka diagnostických souprav pro vyšetření pomocí MLPA
Předmět veřejné zakázky jsou dodávky diagnostických souprav pro vyšetření pomocí MLPA - Multiplex ligation-dependent probe amplification v Laboratoři molekulární biologie a genetiky pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Ramenní implantáty pro Jihočeské nemocnice
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy o dodávkách zboží z konsignačního skladu a o zřízení a provozování konsignačního skladu s vybraným dodavatelem na dodávky ramenních implantátů pro Jihočeské nemocnice.
Hybridní SPECT/CT gamakamera
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky „Hybridní SPECT/CT gamakamera “ pro pracoviště radiodiagnostiky . Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem č. 268/2014 Sb., o zdravotnických ...
Dodávka klinik boxů - nádob na nebezpečný odpad pro Jihočeské nemocnice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na nákup klinik boxů pro potřeby jednotlivých jihočeských nemocnic po dobu 48 měsíců, a to dle specifikace a požadavků zadavatele.
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH
Dodávka diagnostických souprav a spotřebního materiálu pro vyšetření pomocí array-CGH v Laboratoři molekulární biologie a genetiky Nemocnice České Budějovice, a.s.
Dodávka spotřebního materiálu pro provádění dialýzy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro hemodialýzu (HD) a hemodiafiltraci (HDF) prováděnou na přístrojích Fresenius a Surdial X.
Dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů
Předmět veřejné zakázky jsou dodávky validovaných diagnostik, spotřebního materiálu, kalibračních a kontrolních materiálů pro imunohematologický analyzátor IH-500, včetně zápůjčky 1ks kompatibilního imunohematologického analyzátoru s IH-500 pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny B01AD02 - ALTEPLASA pro Jihočeské nemocnice, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina B01AD02 - ALTEPLASA pro Jihočeské Nemocnice.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L01XC13 - PERTUZUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L01XC13 - PERTUZUMAB pro nemocnici České Budějovice, a.s. II.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny J05AR18
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina J05AR18 - EMTRICITABIN, TENOFOVIR-ALAFENAMID, ELVITEGRAVIR A KOBICISTAT pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Dodávky SZM - Elektrofyziologie
Předmětem zakázky jsou dodávky ablačních a diagnostických katétrů, zavaděčů a transseptálních jehel potřebných k léčbě pacientů na pracovištích zadavatele s poruchami srdečního rytmu.
Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L01XC13 - PERTUZUMAB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L01XC13 - PERTUZUMAB pro nemocnici České Budějovice, a.s.
Poskytování služby distribuce léčiv pro Jihočeské nemocnice, a.s.
Předmětem Rámcové dohody je stanovení rámcových podmínek , za kterých budou vybraní dodavatelé poskytovat jednotlivým nemocnicím Jihočeského kraje službu distribuce zboží pro průběžnou dodávku léčivých přípravků, zdravotnických prostředků a dalšího zboží obvykle prodávaného v lékárnách, které nemocnice Jihočeského kraje pořizují od vybraných ...
Dodávka léčivých přípravků dle ATC skupiny L01XE26 - KABOZANTINIB pro Nemocnici České Budějovice
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L01XE26 - KABOZANTINIB pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
RTG mobilní C-rameno s Flat-panel detektorem s akvizicí pro 3D zobrazení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky RTG mobilní C-rameno s Flat-panel detektorem s akvizicí pro 3D zobrazení pro pracoviště operační sály traumacentra. Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, ...
Operační stůl s nosností nad 135 kg – příslušenství
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky Operační stůl s nosností nad 135 kg – příslušenství (deska 3 ks, transportní vozík 3 ks) pro pracoviště centrální operační sály onkogynekologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., ...
Ultrazvukový  přístroj
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení a zdravotnické techniky Ultrazvukový přístroj (high end s 3D/4D technologií vč. sond) pro pracoviště lůžkové části onkogynekologie Nemocnice České Budějovice, a.s., a to v souladu s platnou právní úpravou, zejména zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákonem ...