Hledám preventivní mamologické vyšetření v Praze
Poptávám preventivní mamologické vyšetření v Praze 8
Zajištění závodní preventivní péče pro zaměstnance České pošty, s.p.
Poskytování a zajištění závodní preventivní péče pro všechny zaměstnance České pošty, s.p. na území České republiky (zajištění ZPP pro cca 35 830 zaměstnanců). Veřejná zakázka je rozdělena na 7 částí dle regionů – část A) – G). Dodavatel je oprávněn podat nabídku pro jednu, více nebo všechny části.
Začleňování válečných veteránů do civilního života
Zřízení 7 poradenských center pro začleňování veteránů do civilního pracovního života - zprostředkování pracovního a psychologického poradenství, zprostředkování zaměstnání, zprostředkování rekvalifikačních kurzů.
Poptáváme služby stomatologické ordinace v Praze
Poptáváme zubního lékaře v Praze, nejlépe Praha 1,2,3,8 a 9, který má smlouvu s Českou průmyslovou zdravotní poj. a VZP. Děkujeme za nabídky (spěchá).
Hledáme lékaře pro práci v zahraničí
Hledáme specializované lékaře mluvící francouzsky nebo německy, mající zájem o zaměstnaní ve Francii či Německu.
Ozdravné pobyty formou lázeňské péče
Poskytování ozdravných 14 denních (13 nocí) pobytů formou lázeňské péče pro příslušníky bezpečnostních sborů podle ustanovení §80, odst. 3, zákona č.361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, ve znění pozdějších předpisů.
Hledáme poskytovatele gay friendly služeb
Pro vytvoření nového rozsáhlého gay katalogu služeb hledáme všechny gay friendly služby v České republice. Hledáme gay friendly Wellness studia, Wellness lázně, Hotely, Služby atd. Hledáme poskytovatele nejrůznějších gay friendly služeb po celé České republice - relaxační služby, adrenalinové služby, zážitky, wellness balíčky, hotelové ...
Hledám zubního lékaře v Praze
Hledám zubního lékaře v Praze 1, 2, 3 , ne však soukromou kliniku