Infúzní roztoky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky různých typů infúzních roztoků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 1 roku. Podrobněji viz zadávací dokumentace, která je zájemcům přístupná na profilu zadavatele.
Nízkomolekulární hepariny
Dodávka nízkomolekulárních heparinů pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové po dobu 3 let.
Léčivé přípravky 2010/I.
Předmětem veřejné zakázky byly dodávky léčivých přípravků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 1 roku. Zakázka byla rozdělena na 6 částí.
Uzavření rámcové smlouvy - dodávky infuzních roztoků
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka specializovaného materiálu – infuzních roztoků, specifikovaných v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Účelem výběrového řízení je uzavření rámcové smlouvy o dodávkách podle § 89 zákona o veřejných zakázkách, jejímž předmětem budou dodávky jmenovaného zdravotnického materiálu.
Léčivé přípravky 2011/I.
Předmětem veřejné zakázkjsou dodávky léčivých přípravků pro potřeby zadavatele na období 1 roku. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Nízkomolekulární hepariny
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nízkomolekulárního heparinu v injekčních stříkačkách pro jednorázové použití pro profylaktické i terapeutické použití. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Poptávám plničky tobolek a tobolky
Poptávám manuální, poloautomatické i automacké plniče tobolek na potravinové doplňky, zároveň poptávám i samotné tobolky. Kontakt pouze email: ziklop@seznam.cz Děkuji za nabídky
Léčivé přípravky 2010/II.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky léčivých přípravků pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 1 roku. Zakázka je rozdělena na 7 částí. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na www.fnhk.cz sekce pro širokou veřejnost/veřejné zakázky.
RTG kontrastní látky II.
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky RTG kontrastních látek pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 1 roku. Zakázka je rozdělena na 2 části. Podrobněji viz zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na www.fnhk.cz sekce pro širokou veřejnost/veřejné zakázky.
Poptávám glazuru
Sháním glazuru - Nail Cure. Nemůžu ji delší dobu sehnat.
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop
Hledám dodavatele zboží k dalšímu internetovému prodeji, oblečení, spodní prádlo, kosmetika nebo nabídněte, dlouhodobá spolupráce.