28 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L02BA03) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
29 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L02BB04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
30 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L02BX02) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
31 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L04AA23) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
32 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L04AA31) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
38 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (R03BB04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
35 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (N06BC01) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
36 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (N07XX09) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
37 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (R03AL06) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
10 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (C01CA03) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
39 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (R07AA02) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
11 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (C01EB17) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
40 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (V03AC03) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
17 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J05AX14) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
20 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J07BC20) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
27 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XE27) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
23 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XC14) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
33 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L04AX05) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
Poptávám veterinární léčivo
Poptávám veterinární lék na alergii pro psa Staford. Apoquel 16mg. Děkuji.
Poptávám biopreparát proti chorobě holubů Chevita Adenosan
Poptávám přípravek Adenosan Chevita 12x5.5gr.Jedná se o přípravek proti holouběcí nemoci.
Poptávám dodavatele diagnostik pro imunologii
Poptávám dodavatele diagnostik pro imunologii s uvedením ceny za každou uvedenou pložku. Nova-Lite HEp-2External EB Anti-Tissue transglutaminase IgA ENA screen Předem děkuji za informace S pozdravem Jana Pavlíčková tech.asistentka KLI,Zdravotně sociální fakulta v Č.Budějovicích
Dodávky parenterální výživy pro jihočeské nemocnice
Jedná se o dodávání parenterální výživy podle aktuálních potřeb jednotlivých nemocnic pro pacienty s dobrou snášenlivostí.
Dodávky parenterální výživy pro jihočeské nemocnice
Jedná se o dodávání parenterální výživy podle aktuálních potřeb jednotlivých nemocnic pro pacienty s dobrou snášenlivostí.
Dodávky medicinálního kyslíku plynného včetně pronájmu tlakových lahví
Zajištění průběžných dodávek stlačeného medicinálního stlačeného kyslíku - léčivého přípravku pro léčebné účely v rámci zajištění provozu při poskytování neodkladné přednemocniční péče včetně pronájmu obalů, ve kterých bude distribuován.
Dodávky operačního rouškování a obvazového sterilního a nesterilního materiálu
Jedná se o veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení, jehož výsledkem je podpis smlouvy na 2 roky s 1 dodavatelem. Předpokládané počty jednotlivého zboží jsou uvedeny v cenových modelech, které jsou přílohou č. 3A 3B této zadávací dokumentace. Materiály jednotlivých výrobků musí odpovídat normě ČSN 13795.