Dodávky léčivých přípravků dle ATC skupiny L04AX04 - LENALIDOMID
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky léčivých přípravků dle anatomicko-terapeuticko-chemických skupin tzv. ATC skupina L04AX04 - LENALIDOMID dle Zadávací dokumentace pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Infúzní roztoky
Dodávka infúzních roztoků. Veřejná zakázka je rozdělená na tři samostatné části. Dodavatelé mohou svou nabídku předložit na libovolný počet částí předmětu veřejné zakázky. Rámcová kupní smlouva bude uzavřena na každou část předmětu veřejné samostatně s vybraným dodavatelem a samostatně s každou nemocnicí v rámci sdružení jihočeských nemocnic ...
Dodávka radiofarmaka 18F-FDG pro PET/CT pracoviště Nemocnice České Budějovice, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na opakující se dodávky 18F-Fludeoxyglukosa, které budou realizovány podle potřeb zadavatele po dobu dvou let tak, aby byl zajištěn bezproblémový klinický provoz PET/CT pracoviště oddělení nukleární medicíny Nemocnice České Budějovice, a.s.
4 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (A10BX12) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
5 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B01AB11) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
6 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B01AD02) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
2 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (A10BD20) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
7 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B01AE07) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
1 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (A10BD11) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
3 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (A10BH05) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
9 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B02BX04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
8 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (B02BB01) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
12 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (C05CA53) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
13 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (G04CA53) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
14 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (H01CB03) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
15 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (H05AA02) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
16 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J05AR13) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
21 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XC08) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
18 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J05AX65) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
25 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XE09) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
19 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (J06BB16) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
22 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XC13) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
24 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XE04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
26 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (L01XE15) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.
34 - Dodávka léčivých přípravků pro Nemocnici České Budějovice, a.s.
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy na dodávku léčivých přípravků pro Jihočeské nemocnice, a.s.Specifikace léčivých přípravků (M05BX04) je obsažena v Příloze č. 1 této zadávací dokumentace, od které se dodavatelé nesmí odchýlit.