Výběr dodavatele praktické části vzdělávacího programu certifikovaného kurzu Dětská neurologie
Předmětem VZje výběr akreditovaného zařízení - poskytovatele služeb praktické části vzdělávacího programu certifikovaného kurzu v oboru „dětská neurologie“ (dále jen „CK“). Zadavatel požaduje, aby v rámci předmětu VZ byla zajištěna praktická část vzdělávacího programu CK pro celkem 14 Lékařů, kteří mají převažující místo výkonu práce mimo území ...
Systém vzdělávání v programovém období 2007-2013
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování služeb v oblasti technicko-organizačního a lektorského zajištění systému vzdělávání pro zaměstnance implementační struktury Národního strategického referenčního rámce, s využitím moderních vzdělávacích metod a technologií orientovaných na vzdělávání dospělých. V rámci systému vzdělávání budou ...
Výběr dodavatele impemetace kurzu Poskytnutí neodkladné nemocniční péče (ATLS)
Cílem veřejné zakázky je implementace kurzu ATLS® do České republiky, v rámci této implementace zrealizovat základní kurzy proškolení zdravotnických pracovníků (lékařů) zajišťujících péči o závažně zraněné pacienty na příjmových odděleních lůžkových zdravotnických zařízení. Zajišťuje jednotný přístup k pacientům ve vážných stavech a po úrazech, ...
Koncept - Podpora zvyšování úrovně zaměstnanců  malých a středních podniků
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování služeb, které jsou členěny na tři části. Uchazeč je povinen podat nabídku na celý předmět plnění, tedy na všechny tři části. Předmětem plnění první části je zpracování kapitoly s názvem „Podpora zvyšování úrovně zaměstnanců malých a středních podniků“, jež bude součástí analyticko-koncepční studie ...
Výběr dodavatele vzdělávacích služeb akreditovaného kvalifikačního kurzu Ošetřovatel
Předmětem veřejné zakázky je výběr akreditovaného zařízení - poskytovatele služeb vzdělávacího programu akreditovaného kvalifikačního kurzu v oboru ošetřovatel. Bližší specikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Výbět dodavatele vzdělávacích služeb akreditovaného kvalifikačního kurzu Všeobecný sanitář
Předmětem veřejné zakázky je výběr akreditovaného zařízení - poskytovatele služeb vzdělávacího programu akreditovaného kvalifikačního kurzu v oboru všeobecný sanitář. Bližší specikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Komplexní zajištění soustavy seminářů pro žadatele a příjemce dotací z evropských fondů
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění soustavy seminářů pro potenciální žadatele, reálné žadatele a příjemce dotací z operačních programů Národního strategického referenčního rámce, tedy z programů financovaných z fondů EU. Předmět veřejné zakázky obnáší nejen komplexní zajištění seminářů, ale i dodržování pravidel publicity.
Zajištění multidisciplinárního vzdělávání pedagogických a sociálních pracovníků
Zajištění multidisciplinárního vzdělávání a aktivit s tím spojených pro zadavatelem určených 60 pedagog.pracovníků a 60 pracovníků sociál.a neziskové sféry, a to podle akreditov.vzdělávacích programů, které dodavatel navrhne pro plnění VZ, a jejichž akreditaci si obstará před zahájením vzdělávání. Součástí VZ je i organizač. a techn. zabezpečení ...
Poptávám certifikát z oblasti svařování
Certifikace EN 473 - Vizuální kontrola svaru. Mám starší osvědčení o zkoušce od ECHO Testu Dvořák (2003). Potřebuji certifikát VT - EN 473. Mám dl. praxi. Jsem EWE. Mám i zkoušku vyhodnocovače rentgenů od SLV Mnichov.
Výukové simulační centrum pro klinickou gynekologii - Školení v oblasti soft skills
Veřejná zakázka spočívá v zajištění vzdělávacích služeb v rámci projektu "Výukové simulační centrum pro klinickou gynekologii" pro zadavatele.
Hledám večerní dálkové studium
Hedám školu na 3 roky studia. Pro mé sobotní, večerní, nebo raději dálkové studium ukončené maturitou. Jsem muž 36 let a jsem vyučen. Místo Praha.
Poptávám rekvalifikační kurz
Poptávám rekvalifikační kurz - provoz solarií.
Hledám učitele pro výuku hry na kytaru
Hledám učitele pro výuku hry na kytaru pro začátečníka.
Poptávám přezkoušení z vyhlášky 50/78
Sháním firmu, která provádí školení, přípravu a provedení přezkoušení z vyhlášky 50/78, zároveň s vystavením osvědčení do stupně §7.
Poptáváme školení na ČSN ISO 9000 2001
Poptávám školení interního auditora na normu ČSN ISO 9001:2001. Zájemci prosím kontaktujte sl. Maternovou na tel. č. 222540039 či na e-mailu k.maternova@zieglerzz.cz. Spěchá.