Integrované řešení projektu: Projektové a procesní řízení na krajském úřadě Olomouckého kraje
- Vytvoření rozvojové koncepce Olomouckého kraje - informační strategie - Cílem plnění veřejné zakázky v této oblasti je analýza stávající situace v Olomouckém kraji v oblasti ICT, na základě které budou následně definovány rozvojové koncepce a informační strategie kraje. - Procesní řízení na Krajském úřadě Olomouckého kraje a jeho příspěvkových ...
Poptávám rekvalifikační kurz na VZV
Dobrý den, hledám rekvalifikační kurz na vysokozdvižné vozíky v okresech Karviná a Ostrava
Výběr dodavatelů rekvalifikačních kurzů a poradenství - 2010 až 2011 pro Úřad práce v Ústí nad Labem
Realizace rekvalifikačních kurzů a poradenských činností pro uchazeče o zaměstnání a zájemce o zaměstnání v rámci jednotlivých částí veřejné zakázky. Rekvalifikační kurzy a poradenské činnosti musí být realizovány výlučně prezenční formou. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 21 částí. Plnění bude probíhat na základě rámcových smluv uzavřených ...
Poptáváme revizi vstřelovacího zařízení a školení
Dobrý den, potřebovali bychom prodloužit platnost zkoušek na vstřelovače a revizi vstřelovacího zařízení, a to v první polovině září. Prosím o zaslání nabídky a ceny. Děkuji.
Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce v Písku
Uzavření jednotlivých rámcových smluv s více dodavateli pro realizaci rekvalifikačních kurzů. Zakázka je dělena na 36 částí.
Kompletní dodávka nástrojů a analýz řízení lidských zdrojů
Předmětem veřejné zakázky je provedení projektu - kompletní dodávky nástrojů a analýz řízení lidských zdrojů, který má vést k zefektivnění řízení lidských zdrojů na MěÚ Valašské Meziříčí. Projekt má kvalifikovaně a nezávlisle posoudit kompetentnost a počet pracovníků úřadu tak, aby odpovídali potřebám, strategiím a cílům úřadu ve vztahu k oblasti ...
Komplexní zajištění soustavy seminářů pro žadatele a příjemce dotací z evropských fondů
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění soustavy seminářů pro potenciální žadatele, reálné žadatele a příjemce dotací z operačních programů Národního strategického referenčního rámce, tedy z programů financovaných z fondů EU. Předmět veřejné zakázky obnáší nejen komplexní zajištění seminářů, ale i dodržování pravidel publicity.
Zajištění multidisciplinárního vzdělávání pedagogických a sociálních pracovníků
Zajištění multidisciplinárního vzdělávání a aktivit s tím spojených pro zadavatelem určených 60 pedagog.pracovníků a 60 pracovníků sociál.a neziskové sféry, a to podle akreditov.vzdělávacích programů, které dodavatel navrhne pro plnění VZ, a jejichž akreditaci si obstará před zahájením vzdělávání. Součástí VZ je i organizač. a techn. zabezpečení ...
Vzdělávání sociálních pracovníků, pracovníků v sociálních službách a vedoucích pracovníků zařízení
Předmětem veřejné zakázky je realizace vzdělávacích modulů pro sociální pracovníky dle zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o sociálních službách), pracovníky v sociálních službách dle zákona o sociálních službách a vedoucí pracovníky v zařízeních sociálních služeb ve Zlínském kraji. Zakázka je ...
Realizace poradensko-motivačních činností, rekvalifikačních kurzů a zprostředkování zaměstnání
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele, který zajistí pro zadavatele realizaci poradensko-motivačních činností, rekvalifikačních kurzů a zprostředkování zaměstnání v rámci projektu.
Poptávám cenovou nabídku na kurz jeřábníka
Poptávám strojní průkaz - kolová a pásová rypadla, jeřábnický průkaz -mobilní pásové jeřáby, autojeřáby. Zajímá mne cena a požadavky pro získání.
Poptávám certifikát z oblasti svařování
Certifikace EN 473 - Vizuální kontrola svaru. Mám starší osvědčení o zkoušce od ECHO Testu Dvořák (2003). Potřebuji certifikát VT - EN 473. Mám dl. praxi. Jsem EWE. Mám i zkoušku vyhodnocovače rentgenů od SLV Mnichov.
UNIV 2 kraje zajištění kurzů vzdělávání dospělých a zajištění kurzů marketingu
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na 2 části A - B. Cílem výběrového řízení pro část A je organizace a zajištění kurzů vzdělávání dospělých pro pedagogické pracovníky (dále též „PP“) škol zapojených do projektu. Úspěšní absolventi uvedených kurzů získají certifikaci lektora vzdělávání dospělých. Realizace uvedených kurzů bude organizována tak, ...
Vzdělávání zaměstnanců úřadu v oblastech strategického managementu, projektového řízení a modelu CAF
Krajský úřad Královéhradeckého kraje využívá model CAF - Zlepšování organizace pomocí sebehodnocení (The Common Assessment Framework - Improving an organisation through self-assessment) počínaje rokem 2004. Již od tohoto období se pravidelně zapojuje do soutěží organizovaných jak Národní cenou pro jakost České republiky, tak i Ministerstvem vnitra ...
S podporou za prací na Děčínsku
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním uchazečem na zajištění komplexních služeb v projektu S PODPOROU ZA PRACÍ NA DĚČÍNSKU, registrační číslo CZ.1.04/2.1.00/13.00079, který je realizován Úřadem práce v Děčíně s podporou Evropského sociálního fondu a českého státního rozpočtu v rámci oblasti podpory 2.1 Operačního programu ...
Rekvalifikace III
Výběr dodavatelů pro realizaci rekvalifikací pro uchazeče a zájemce o zaměstnání evidované na Úřadě práce v Přerově a zaměstnance zaměstnavatele.
Výukové simulační centrum pro klinickou gynekologii - Školení v oblasti soft skills
Veřejná zakázka spočívá v zajištění vzdělávacích služeb v rámci projektu "Výukové simulační centrum pro klinickou gynekologii" pro zadavatele.
Vzdělávání v SSZ Chomutov
Realizace školení manažerských dovedností, IT, odborného vzdělávání a jazykového vzdělávání.
Hledám rekvalifikační kurz na VZV
Dobrý den, poptávám rekvalifikační kurz na vysokozdvižné vozíky (VZV) v Praze nebo jejím blízkém okolí. Děkuji.
Hledám kurz pro asistenty pedagoga
Hledám kurz pro asistenty pedagoga v kraji Vysočina. Je to § 20 písm. e zákona č. 563/2004 Sb.Studium by mělo být v délce 120 vyučovacích hodin a zakončeno závěrečnou zkouškou před komisí.
Hledám rekvalifikační kurz na VZV
Hledám rekvalifikační kurz na VZV (vysokozdižné vozíky) v oblasti Karviná , Ostrava.
Hledáme semináře pro zdravotní sestry
Hledáme odborné semináře a školení pro zdravotní sestry na rok 2010.
JAR; Školení prodeje a marketingu
Jsme jihoafrická společnost a hledáme české společnosti, které mohou školit nové ghanské zaměstnance pro prodej a marketing a technická oddělení před jejich převzetím povinností v Jižní Africe.
Poptávám kurz svařování el. obloukem
Základní kurz - sváření elektr. obloukem ..ZK111 1.1. Zda provádíte, termín, doba školení, místo školení, cena za 1 osobu přihlášená bude 1 osoba.
Hledám večerní dálkové studium
Hedám školu na 3 roky studia. Pro mé sobotní, večerní, nebo raději dálkové studium ukončené maturitou. Jsem muž 36 let a jsem vyučen. Místo Praha.