Sdružené služby dodávek plynu pro Lom Praha s.p.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sdružených služeb dodávek plynu včetně zajištění distribuce v době od 1. 1. 2014 od 06:00 hod. do 31. 8. 2015 do 06:00 hod., v předpokládaném objemu 16,32 GWh celkem. Zadavatel vlastní čtyři odběrná místa.
Dodávky zemního plynu pro sdružení zadavatelů 2014 – 2015, jednající České dráhy, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky jsou soustavné a plynulé dodávky zemního plynu včetně zajištění všech souvisejících služeb, jimiž jsou přeprava plynu, uskladnění plynu a distribuce plynu, v kvalitě odpovídající garantovaným standardům kvality dodávek plynu dle zvláštních právních předpisů (zejména vyhláška č. 545/2006 Sb., o kvalitě dodávek plynu a ...
Dodávky zemního plynu ČP 2014-2016
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky zemního plynu do odběrných míst zadavatele uvedených v příloze č. 1 zadávací dokumentace – seznam odběrných míst, na období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2016. Jedná se o sdružené služby dodávek zemního plynu ve sjednaném množství a časovém průběhu formou burzovního nákupu (SSDP). Výsledkem zadávacího ...
Flexibilita 2014
Předmětem této veřejné zakázky je služba flexibility spočívající ve flexibilní dodávce nebo flexibilním odběru zemního plynu pro udržení rovnováhy mezi odběry a dodávkami plynu z a do přepravní soustavy vysokotlakých plynovodů zadavatele.
Flexibilita 2014
Předmětem této veřejné zakázky je služba flexibility spočívající ve flexibilní dodávce nebo flexibilním odběru zemního plynu pro udržení rovnováhy mezi odběry a dodávkami plynu z a do přepravní soustavy vysokotlakých plynovodů zadavatele.
Dodávka elektřiny a zemního plynu pro veřejné osvětlení na území hlavního města Prahy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka elektrické energie a zemního plynu, včetně zajištění dopravy (přenosu a distribuce) a souvisejících služeb. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části, a to na část 1 - dodávka elektrické energie a část 2 - dodávku zemního plynu. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávky zemního plynu pro ČNB
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky zemního plynu (v režimu smlouvy o sdružených službách dodávky zemního plynu) v kvalitě odpovídající garantovaným standardům kvality dodávek plynu a souvisejících služeb dle zvláštních právních předpisů v předpokládaném množství cca 4,935 GWh/rok s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské ...
Sdružené služby dodávek zemního plynu do objektu Siwiecova 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávky zemního plynu v dohodnutém množství a na předávacích místech, převést na zákazníka vlastnické právo k takto dodanému plynu a zajistit na vlastní jméno a na vlastní účet přepravu plynu, distribuci plynu a uskladnění plynu.
Dodávka a odběr zemního plynu pro Vysokou školu ekonomickou v Praze
Předmětem veřejné zakázky jsou ve smyslu ustanovení § 8 zákona dodávky zemního plynu ve sjednaném množství a termínech a dále přistavení zemního plynu k odběru na výstupních bodech plynárenské soustavy (odběrných místech zadavatele) dle smlouvy o sdružených službách dodávky a odběru zemního plynu, která tvoří Přílohu č. 2 zadávací dokumentace, a ...
Sdružené služby dodávek zemního plynu do objektu Siwiecova 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávky zemního plynu v dohodnutém množství a na předávacích místech, převést na zákazníka vlastnické práco k takto dodanému plynu a zajistit na vlastní jméno a na vlastní účet přepravu plynu, distribuci plynu a uskladnění plynu.
Dodávky zemního plynu pro objekty provozované ČSTV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zemního plynu v režimu Smlouvy o sdružených službách dodávky zemního plynu do odběrných míst zadavatele v období od 1. 3. 2013 do 31. 12. 2013.
Dodávky zemního plynu pro objekty provozované ČSTV
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zemního plynu v režimu Smlouvy o sdružených službách dodávky zemního plynu do odběrných míst zadavatele v období od 1. 2. 2013 do 31. 12. 2013.
Dodávka plynu 2013 - II.
Předmětem plnění veřejné zakázky „Dodávka plynu 2013 - II.“ je dodání plynu uchazečem za účelem krytí ztrát v přepravní soustavě nebo pro vlastní spotřebu zadavatele. Maximální množství plynu, které je povinen uchazeč dodat za jeden Plynárenský den v období plnění zakázky, je 3 000 MWh.
Dodávky plynu pro potřeby Centrum Palmovka a.s.
Dodávky plynu pro potřeby Centrum Palmovka a.s.
Dodávka plynu 2013
Předmětem plnění veřejné zakázky „Dodávka plynu 2013“ je dodání plynu uchazečem za účelem krytí ztrát v přepravní soustavě nebo pro vlastní spotřebu zadavatele. Maximální množství plynu, které je povinen uchazeč dodat za jeden Plynárenský den v období plnění zakázky, je 2 000 MWh.
Dodávka plynu 2013
Předmětem plnění veřejné zakázky „Dodávka plynu 2013“ je dodání plynu uchazečem za účelem krytí ztrát v přepravní soustavě nebo pro vlastní spotřebu zadavatele. Maximální množství plynu, které je povinen uchazeč dodat za jeden Plynárenský den v období plnění zakázky, je 1 000 MWh.
Dodávka zemního plynu pro Správu Pražského hradu pro období let 2013-2014
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zemního plynu pro všechny plynárenské dny ode dne 1.1.2013 do 31.12.2014 do odběrných míst zadavatele uvedených v zadávací dokumentaci.
Dynamický nákupní systém dodávek zemního plynu pro VZP ČR
Předmětem plnění veřejných zakázek bude fyzická dodávka zemního plynu do odběrných míst Zadavatele s ročním odběrem pod 63 MWh a od 63 MWh do 630 MWh, od 630 MWh do 4200 MWh a nad 4200 MWh dodavatelem, s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy, včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na dodavatele podle ...
Dodávky zemního plynu
Zajištění dodávek zemního plynu pro odběrná místa zadavatele v období od 1.1. 2013 do 31.12. 2014.
Výběr dodavatele elektrické energie a zemního plynu ZP MV ČR s hodnocením nabídek
Předmětem 1. části veřejné zakázky je dodávka elektřiny a sdružených služeb včetně zajištění distribuce elektřiny a systémových služeb s předpokládaným zahájením plnění od 1. 12. 2012 na dobu 2 let, a to pro velkoodběr v předpokládaném rozsahu 333 MWh z hladiny 22 kV (VO) a pro maloodběr v předpokládaném rozsahu 981,5 MWh z hladiny 0,4 kV (MO) v ...
Dodávky zemního plynu pro ČNB
Dodávka zemního plynu v kvalitě odpovídající garantovaným standardům kvality dodávek plynu a souvisejících služeb dle zvláštních právních předpisů v množství cca 5,2 GWh/rok s převzetím závazku zadavatele odebrat zemní plyn z plynárenské distribuční soustavy včetně přenesení odpovědnosti za odchylku na zájemce.
Energetické služby a dodávky
Předmětem Veřejné zakázky je uzavření Rámcové smlouvy, na jejímž základě budou zadávány jednotlivé veřejné zakázky na energetické dodávky a služby. Zadavatel bude požadovat poskytování zejména následujících služeb: • zajištění provozu kotelen; • zajištění dodávek všech energií nezbytných pro řádný provoz kotelen; • provádění drobných oprav ...
Sdružené služby dodávek plynu pro LOM PRAHA s.p.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sdružených služeb dodávek plynu včetně zajištění distribuce v době od 1. 9. 2012 do 31. 12. 2013, v předpokládaném objemu 8,41 GWh celkem. Zadavatel vlastní tři odběrná místa.
Nákup plynu
Předmětem této VZ je dodání plynu uchazečem za účelem prvního naplnění nově postaveného plynovodu Gazela.