TOGO; Sezam, semena bavlny, dřevěné uhlí
Jsme exportéři kvalitních sezamových semínek, semen bavlny, dřevěhého uhlí ze Západní Afriky. Hledáme odběratele, importéry.
Poptávám dřevěné brikety
Dřevěné brikety do krbových kamen, nejlevnější cena, potřebuji 2-3 palety Moravskoslezký kraj, okres Frýdek Místek. Místo Kunčice p. Ondřejníkem.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Tapiokový škrob, zrna, kokos
NEW BUSINESS COMMUNICATION Co., Ltd. je obchodní firma, která je schopná dodávat tapiokový škrob, palmové jádrové slupky, kakaové boby, kakaové slupky, kávová zrna, tvrdý kokos, kokosové uhlí, dřevěné uhlí. Firma hledám obchodní spolupráci s importéry.
ČÍNA; Uhelná čerň
Poptáváme uhelnou čerň 90%MIN FOBQINGDAO USD702.00/MT 88%MIN FOBQINGDAO USD670.00/MT 86%MIN FOBQINGDAO USD625.00/MT křemenný matovací prostředek USD1705.00/MT 98%MIN SR-100 FOBIQINGDAO USD3850.00/MT 98%MIN SR-200 FOBQINGDAO USD5600.00/MT 98%MIN SR-1000 FOBQINGDAO USD5560.00/MT 98%MIN SR-2000 FOBQINGDAO USD8052.00/MT 98%MIN ZR-50/50A ...
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Jádra, zrna, boby, uhlí
Firma New Business Communication Co.,Ltd. má zájem dodávat tapioku, palmová jádra, kakaové boby, kakaové lusky, kávová zrna, tvrdé kokosové ořechy, uhlí z kokosových ořechů, dřevěné uhlí (z tvrdého dřeva). Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám černé uhlí vč. dopravy
černé uhlí-suché + doprava cca 50q
PAKISTÁN; Slévárenský koks
Poptáváme pravidelné dodávky slévárenského koksu.
Poptávám uhlí, brikety
Poptávám uhelné brikety. K prodeji kolem Liberce. Děkuji
SRÍ LANKA; Uhlí z kokosových skořápek
Hledáme odběratele uhlí z kokosových skořápek.
Poptávám dodávky antracitu
Poptávám antracit 0-6mm v pravidelně opakovaném množství 200 tun měsičně s dopravou nebo bez (515 km od Prahy).
INDONÉSIE, Uhlí
Jsme dodavatelé uhlí z Indonésie. Naše doly produkují uhlí GCV 5,000~7,000 kcal/kg. V případě zájmu nás kontaktujte.
Poptávám německé brikety
Sháním prodejce německých briket. Střední Čechy.
TANZÁNIE; Drahokamy, polodrahokamy, minerály
Naše společnost se zabývá těžbou všech druhů drahokamů, polodrahokamů a minerálů v naší zemi. Hledáme obchodní spolupráci v oblasti těžby nebo marketingu všech našich produktů. Hlavní drahokamy, kterými se zabýváme, zahrnují ametyst, apatit, akvamarín, citrín, iolit, měsíční kámen, peridot, spinel, rodolit, červený granát, zelené a žlutý ...
Hledám dodavatele biomasy
Hledám dodavatele biomasy (pelety, brikety, slunečnicové a rýžové slupky, skořápky kokosových ořechů, slupky kávovníku, tabák, bavlna, odpad z cukrové třtiny, tříděný odpad,sláma a jiné zemědělské zbytky, exkrementy užitkových zvířat, energeticky využitelný tříděný komunální odpad nebo plynné produkty vznikající při provozu čistíren odpadních vod ...
VIETNAM; Palivo z rýžových slupek
Jsme vietnamští výrobci paliva z rýžových slupek. Jedná se o nové tuhé palivo, zhotovené ze 100% rýžových slupek, chránící životní prostředí a je velmi levné pro parní kotle nebo energetická zařízení na biomasu. Hledáme obchodní zástupce pro tento produkt v EU.
Poptávám hnědé uhlí
Mám zájem koupit 100 metráků hnědého uhlí ořechu a potřeboval bych zjistit cenu uhlí + dopravu v okolí UHERSKÉHO HRADIŠTĚ
VIETNAM; Palivo z rýžových slupek
Jsme výrobce paliva z rýžových slupek ve Vietnamu, pevného paliva ze 100% rýžových slupek; s tepelnou kapacitou 4000 kg cal; bezpečného pro životní prostředí a vhodného pro nároky emisí CO2 v Evropě, velmi levného a dostupného v zemích produkujících rýži. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Kontaktujte nás prosím pro více informací a ...
TOGO; Dřevěné uhlí, rostlinný olej
Můžeme exportovat okolo 10 000 tun dřevěného uhlí z tvrdého dřeva a 3000 tun jedlého rotlinného oleje. V případě zájmu pošlete poptávku na e-mail gicgiac@yahoo.com Hledáme obchodní spolupráci.
Poptáváme palivo
Poptávám německé brikety,černé uhlí kostka,hnědé uhlí kostka.Cena dopravy cca 40 km.
NIGÉRIE; Dřevěné uhlí, palmový olej, kaolin
Jsme výrobcem a vývozcem dřevěného uhlí z tvrdého dřeva, uhlí a palmového oleje z Nigérie. Můžeme dodávat libovolné množství dřevěného uhlí dobré kvality. Hledáme odběratele. Kaolinový důl v naší lokaci v Nigérii hledá partnery, kteří mohou těžit tyto pevné minerály a kupovat kaolin a žulu.
GHANA; Dřevěné uhlí
Máme zájem o spolupráci s odběrateli dřevěného uhlí z tvrdého dřeva. Původ: Ghana Množství: 1000 - 5000 t měsíčně Balení: volně ložené ve 20 a 40 stopových kontejnerech Cena: 170 $/ t FOB Přepravní doba: v závislosti na místě určení Platební podmínky: akreditiv nebo T / T
NĚMECKO; Kovový odpad, palivo
Německá firma Miracle Business Solutions nabízí prostřednictvím celosvětové sítě následující komodity: kovový odpad, HMS1&2, použité kolejnice, cement, palivo jako D2, JP54, Mazut 100 atd. Hledáme obchodní spolupráci.
TOGO; Sezamová, bavlníková semena, dřevěné uhlí
Jsme exportéři kvalitních sezamových semen, bavlníkových semen, dřevěného uhlí ze západní Afriky. Hledáme odběratele.
Poptávám černé uhlí, 50q
Dobrý den, mám zájem o koupi 50q černého uhlí i s dopravou do Chrášťan u Rudné okr.Praha-západ. Prosím o nabídku ceny uhlí i s dopravou.
NĚMECKO; Dřevěné uhlí, palety, brikety
Hledám obchodní partnery s dřevěným uhlím, dřevěnými paletami, dřevěnými briketami atd. za účelem importu do Německa.