Poptávám těsnění do dveří
Dobrý den. Už delší dobu sháním těsnění do dveří-futer. Jde ještě o ten starší model-zastrkávácí, bez lepení. ( tvar T ). Prosím, poradíte mi, kde mohu sehnat. Potřebuji 24m.
Poptávám přírubovou tvarovku
Poptávám: - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/100 PN 16 - litinová přírubová tvarovka T-TT 600/150 PN 16 - litinová hrdlová tvarovka s přírubou E DN 600 natural PN 16.
Regálové vybavení depozitářů knihovny NTM
Předmětem zakázky je dodávka a montáž regálového vybavení pro knihovnu Národního technického muzea v 1. patře v místnostech č.1E09, 1E10 a 1E512 a ve 2. patře v místnostech č. 2E14 a 2E15 budovy v Kostelní ulici 42, Praha 7.
Poptávám drobnou nerezovou výrobu
Poptávám výrobu nerez uch k hrncům. Plastové uši se mi na hrncích spálily a potřebuji najít někoho kdo by byl šikovný a vyrobil mi na hrnce nová ucha.
Poptávám zakázkovovu kovovýrobu
Poptáváme výrobu 8ks výkovků, materiál S355, hrubovaných dle přiloženého výkresu, včetně podkladových rámů.
Poptávám filtr MCHF-B
Poptávám filtr typ MCHF-B, jde o filtr do výrobku Kovo Kasejovice
Poptávám bílé samolepicí gumové těsnění
Bílé gumové těsnění 8 krát 2mm samolepící - 10 m
Poptávám hliníkové fólie
Poptávám hliníkové folie (s různým designem - měď, ocel, mosaz, nerez) již nalepené na 16 mm DTD desce. Použití pro interiérové (designové) aplikace.
Dodávka stojanů na chovné nádoby
Předmět veřejné zakázky – dodávka stojanů na chovné nádoby. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Dodávka vybavení zvěřince
Předmět veřejné zakázky – dodávka vybavení zvěřince. V dokumentu „Technická specifikace dodávky“ jsou uvedeny minimální požadavky, které všechny musí dodávka splňovat.
Poptávám hutní materiál
Poptávám pásy CuSn10 nebo CuSn8 v tloušťce 1,2 mm a rozměrech 500*500 mm a více Pro stejné parametry poptávám pásy materiálu CuNi10.
Automatizovaná balíková centra
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dodávky Automatizovaných balíkových center České pošty, s.p. (ABC ČP) a poskytování komplexních servisních služeb. ABC ČP budou obsahovat moduly s cca 90 - 150 schránkami. Budou rozmístěna po celém území ČR a budou umožňovat adresátům výběr zásilek v režimu non-stop. ...
Rozvoj odpadového hospodářství v municipalitách Doboj a Maglaj
Předmětem VZ je: -Vypracování komplexní projektové dokumentace pro vybudování a provoz budoucí regionální skládky odpadů(RSO), tj. identifikace nejvhodnější lokality pro umístění nové RSO a vypracování proj. dokumentace v rozsahu, umožňujícím čerpání úvěru Světové banky pro vlastní výstavbu RSO, návrh technického řešení RSO, studie proveditelnosti ...
Poptáváme diamantový papír
Dobrý den, poptávám u Vás diamantový papír Scotch 650 na ruční leštění čepů. Nejlépe pás šíře do 100mm a délky 500 - 1000mm. Děkuji za odpověď. Petr Holý
Poptávám ND pro opravu zážehového motoru
hledám dodavatele ventilů a sedel pro opravu litinové hlavy zážehového motoru s rozvodem OHV . Nejlépe vyhledávání dle rozměrů, nikoliv dle typu vozidla, není však podmínkou.
Poptávám ND k bagru Bělorus
Poptávám horní kuželové ložisko otoče "exkavátoru" Bělorus, r.v. kolem 1967. Označení "7524", v azbuce uvedeno "9GP3".
Dodávka zkapalněného uhlovodíkového plynu a poskytnutí nadzemních zásobníků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zkapalněného uhlovodíkového plynu a poskytnutí nadzemních zásobníků pro kotelny provozované SVBF.
Poptávám repasi kardanu u vozu zn. Avia
Hledám firmu na repasi kardanu na Avii 31 turbo nosič kontejnerů krátký typ.
Poptávám těsnicí O kroužky
Dobrý den, Poptávám O kroužek - O-Ring 129,77x3,53 ORAR 00251-N7083 Toto je celé označení z poptávky. Těsnění je určené do tankovací nádrže – tedy odolnost proti olejům a naftě. Počet kusů – je to do nabídky, cca 30 ks.
Poptávám trnože ke kuchyňské lince
Poptávám šikmé alu trnože pod skleněnou desku. Ke kuchyni na pracovní desku, délka cca 35 cm, pruměr stojny kulatiny cca 6 cm. Děkuji.
Poptávám nerezové profily
Poptávám profil Jakl 50x25x2 nerez.
Poptávám drátěný výsuvný koš
Poptávám plno výsuvný drátěný koš na špinavé prádlo s tlumením dojezdu do skříňky o vnitřních rozměrech v=71 cm, š=60 cm a hl=40 - 45 cm, jeden kus, cenu, zatím informativně, potom do cca 14 dnů. Prosím o zaslání obrázku pro zákazníka.
Intersekce
Jedná se o realizaci „Intersekce“ v rámci Pražského Quadriennale scénografie a divadelního prostoru 2011, rozdělenou na tři části - 1. dodávka dřevařského materiálu (hranolky, prkna, latě, překližka, apod., 2. dodávka hutního materiálu - jekly, ocelové L a U profily, závitové tyče, plechy, apod., 3. montáž a demontáž dočasné stavby - expozice, ze ...
Poptávám jeklové profily
Poptávám jekl profil U vnější rozměry základna 50 mm, ramena 50 mm, délka 3.200 mm Dopravu si zajistíme sami. Prosíme o sdělení, zda požadovaý profil je možo u Vás zajistit a jaká je cena, jestli máte požadovanou délku. Děkujeme.
Poptáváme KEG sudy
Koupím 1000 kusů KEG 50l sudů, nové nebo použité. Děkuji za nabídky.