Poptávám nerezový třívrstvý komín
Poptávám nerezový třívrstvý komín pro montáž na fasádu. Jedná se o dřevostavbu s použitím pro topidlo na tuhá paliva (krbová kamna na dřevo). Komín bude používán pro podtlakový provoz. POUZE DODÁNÍ BEZ MONTÁŽE Požadované parametry: -komín jednoprůduchový -průměr kouřovodu 160 eventuelně 150mm -kotvení základny na konzolu na stěně ...
Dodávky ložisek (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky ložisek.
Chemikálie, trubky, armatury, Mauricius
Jsme z Mauritia a obchodujeme s chemikáliemi, potravinami, trubkami a armaturami. Hledáme v ČR odběratele.
Poptáváme dodavatele hutních materiálů
Poptáváme dodavatele hutních materiálů, hlavně tyčí čtvercových i šestihranných, plechů a pásové oceli. Z celé ČR.
Dodávky profilů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky profilů.
Poptávám HAKI lešení
Koupím 100 i více kostek Haki lešení,koupím po jednotlivých kostkách či dilech.Nabízím až 4000kč za 1 kostku,ceny za díly - podélník 200kč,příčník 100kč,stojka 450kč,koupím veškeré příslušenství k Haki lešení.Stav lešení a region není důležitý,přijedu.Nabízím nejvíce v ČR můj zájem je stálý.
Modernizace odprášení mlýnice titanové běloby
Předmětem zakázky je dodávka filtrů 130 A, B, C, které budou umístěny na stávajících místech a napojeny na stávající přívody a odvody vzdušiny jakož i na stávající výstup zachyceného prachu.
Kovomateriál a spojovací materiál Pevnost Poznání 006/2012
Předmětem veřejné zakázky je na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Poptávám dodavatele přírub
Hledám dodavatele přírub DN 2000 PN 6 - roční odběr cca 40ks. Prosím o stanovení ceny - příruba je v provedení plochá.
Poptávám válec z duralu
Prosim vás potřebuji válec z duralu pruměr 90mm x 160mm. Prosím o cenovou nabídku.Procházka. Děkuji
Poptáváme trubky z hliníkových slitin
Popis: Poptáváme cenu a termín dodání trubky z hliníkových slitin o vnitřním průměru 80 mm a tl. stěny 2 až 2,5 mm. Předpokládané odběry metry až ..... - záleží to na odběrech zákazníků. Vaše konkrétní nabídky s cenami prosíme zasílejte na e-mail: meteo2@meteoservis.cz. Děkujeme za Vaši nabídku KROUPA Robert Meteoservis v.o.s.
Poptávám materiál pro kovovýrobu
Poptávám materiál: Popis: dodavatel materiálu pro kovovýrobu Specifikace: svářecí materiály na černé kovy i nerez, materiály pro povrchovou úpravu, spojovací materiály, aj. Množství: nerozhoduje Cena: dohodou
Poptávám materiál pro kovovýrobu
Poptávám materiál: Popis: dodavatel materiálu pro kovovýrobu Specifikace: svářecí materiály na černé kovy i nerez, materiály pro povrchovou úpravu, spojovací materiály, aj. Množství: nerozhoduje Cena: dohodou
Poptávám hutní materiál
Poptávám profil L 30 x 30 Jakl Tloušťka 1 až 2 mm, délka jednotková cena /m. Materiál běžný černý (svařitelnost není nutná).
Dodávka bezpečnostných úschovných objektov vrátane technickej údržby, profylaxie, sťahovania
Skriňové trezory, bezpečnostné triedy 1 5 Trezory sa budú používať v poštových prevádzkach na úschovu peňažných hotovostí, cenín, ako aj v administratíve na úschovu dôležitej a citlivej dokumentácie. Podpultové trezory, bezpečnostná trieda 3 Podpultové trezory slúžia k uloženiu časových trezorových pokladní, ktoré sa používajú v dennej prevádzke ...
Poptávám dodavatele měděných hranatých trubek
Hledám dodavatele měděných hranatých trubek, například vnější rozměr 32 x 28 mm, síla stěny 3 mm.
Poptávám starší minisoustruh
Poptávám starší mini soustruh (hodinářský).
Poptávám ND k vrtacímu a sekacímu kladivu
Uhlíky na Hiltu - 56 Vrtací a sekací kladivo
Poptáváme hutní materiál
Grade: 42CrMo4 dle EN 10250-3 vaccum degassed H2 = max.1.50ppm, P = max. 0,030 S = max. 0,030 Cu=max. 0,30 Hardenability +H Micropurity acc DIN 50602 K4=max.30 100% Ultrasonic ( U.S.T.) acc EN 10308 class 3 1) Bloom 400 x 400mm, ingot lenght - nabídněte max. možnou délku 2) Rectangular bloom 470 x 240 mm, ingot lenght - nabídněte max. ...
Poptávám stojanovou brusku Sandvik
Poptávám rotační stojanovou brusku Sandvik na broušení korunek Atlas Copco.
Poptávám těsnění ke kanystru
Poptávám těsnění do 20 l plechového kanystru.
Poptávám vrypový drát
Prosím informace o ceně :drát vrypový (roxor) prům. 10, 100KG
Poptávám haki lešení
Koupím Haki lešení 70 i více kostek, koupím po jednotlivých kostkách či dílech. Nabízím za 1 kostku až 4000,-Kč ceny dílu dohodou. Region a stav lešení není důležitý. Můj zájem je stalý, přijedu.
Dodávky plechů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tenkých plechů; tlustých plechů; plechů Linde; speciálních plechů; Hardox, Weldox, Domex;plechů Secure; plechů ze slitin hliníku a plechů nerezových.
Kovomateriál a spojovací materiál Pevnost Poznání 004/2012
Předmětem veřejné zakázky je na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.