VB; Přepravní kontejnery, mobilní chatky
Hledáme výrobce ocelových skladovacích / přepravních kontejnerů a mobilních chatek.
RAKOUSKO; Stavební materiály
Hledám dodavatele stavebnin na dřevěnou, suchou stavbu. Poptávám OSB desky, kvh, zvukově izolační materiál, suché ohniskové destičky, sádrokartonové desky atd.
Poptáváme obalovou překližku
Poptáváme obalovou překližku 250/125/0,8 cm, cca 65 m2.
Poptáváme rekonstrukci dřevěného obložení domu a zhotovení krovu
Žádáme o cenové nabídky na rekonstrukci dřevěného obložení domu a zhotovení nového krovu. Obec Lopeník.
NĚMECKO; Překližka
Pro moji výrobu krušnohorských lidových uměleckých předmětů - visuté oblouky, obrázky na okna.., potřebuji dýhovanou překližku, vhodnou na frézové, laserové opracování. Prosím o nabídku na 25 desek (1,5) a 15 desek (3-vrstvých) kvalitní překližky. Poptávám firmy, od kterých mohu odebírat zboží.
Poptáváme teakové řezivo, spárovku
Poptáváme cca 400 m2 teaku - spárovka nebo řezivo, pro výrobu nábytku, tloušťka cca 3 cm. Info na www.royal-wood.cz nabídky posílejte prosím na royalwood@seznam.cz
Poptáváme dřevo pro výrobu nábytku
Poptáváme cca 650 m2 akát, akacie - spárovka nebo řezivo, pro výrobu nábytku, tloušťka cca 3 cm. Info na www.royal-wood.cz nabídky posílejte prosím na royalwood@seznam.cz.
NĚMECKO; Stavba dřevěného domu
Která česká stavební firma nám cenově výhodně postaví dřevěný dům-bungalov s plochou střechou (půdorys 155 m2 obytné plochy) v Dortmundu v Německu v měsících duben/květen na betonové podlážce. Náčrt půdorysu mohu ihned odfaxovat.
Poptávám podlahové palubky
Poptávám podlahové palubky 250m2 tl 24 a 28 mm (prosím obě ceny), včetně dopravy. Jihočeský kraj, okres Český Krumlov. Děkuji za nabídky.
RAKOUSKO; Lepené desky, palivové dřevo
Poptávám dřevěné lepené desky pro stavbu haly. Dále poptávám palivové dřevo (kulatinu) a štěpky.
NĚMECKO; Montované domy
Poptáváme dodavatele prefabrikovaných (montovaných) domů za výhodnou cenu.
NĚMECKO; Pastýřské vozy
Hledám výrobce pastýřských vozů.
NĚMECKO; Pila; Prefabrikované domy
Hledáme pilařský závod a dodavatele, který nám dodá dřevo do Mnichova. Potřebujeme: střešní latě 30/50, 40/60, 40/80 střešní bednění 18mm, 24mm, 30mm hranoly ve všech průřezech laminované dřevěné trámy dřevěné desky Mimoto potřebujeme firmu, která se zabývá montovanými domy, se kterou můžeme v Německu spolupracovat.
NĚMECKO; Palubová podlaha
Prosím o nabídku na palubovou podlahu top kvality 1A, smrk/borovice, různé délky, nejlépe 5m, síla dřeva minimálně 28 mm.
NĚMECKO; Dřevěný domek
Poptávám dřevěný domek nebo srub o velikosti 5x5 m. Prosím o nabídky.
Poptávám desky k restauračním stolům
Hledáme dodavatele dřevěných desek ke stolům do restaurace - 32 kusů. Materiál: dřevo, barva: hnědá antik. Rozměr 70 x 70 cm. Tloušťka materiálu cca 3,5 – 5 cm.
Poptáváme dřevěné smrkové spárovky
Poptávám dřevěnou spárovku - smrková 2500/1250/18 jedná se o 190 kusů.
Poptávám dřevěné zastřešení garáže
Poptávám dřevěné zastřešení plech.garáže cca 5m x 6,5m, plochá šikmá střecha,možno též: boční stěny a čelní stěnu s garáž.vraty.Říčany u Prahy.Staveb.povolení mám.
Poptávám překližku
Koupím cca 25m2 překližky o tloušťce 4mm na výrobu karavanu za cenu do 50kč/m2.
NĚMECKO; Bukové dřevo
Pro svůj obchod se dřevem poptávám 50-200 prostorových metrů bukového palivového dřeva v kmenech 3-5 m. Prosím o nabídku včetně dopravy.
ČR; Dřevěná spárovka, nábytek
Poptáváme dodavatele, výrobce spárovky z palisandrového dřeva, akátu, teakového dřeva, dubu, buku, ořechu. Hledáme odběratele, velkoobchodníky našeho nábytku, schodišť a jiných interiérových prvků. Naše webové stránky: www.royal-wood.cz
Poptáváme dodavatele dřevomateriálu
Poptávám dodavatele - výrobce: spárovky - dřevo. Popis: spárovky cinkované + průběžné. Materiál: palisander, akát, teak, buk, dub, ořech a všechny ostatní evropské i exotické dřeviny. Množství: v této chvíli obchodujem v EU se spárovkou palisander 1M2 od 1050 Kč, heldáme další sortiment ať pro velkoobchod tak pro naši výrobu nábytku, schodů a ...
Poptáváme dřevomateriál pro výrobu palet
Poptáváme paletový přířez a hranoly pro výrobu palet. Kontaktujte nás prosím na e-mail: vyrobapalet@seznam.cz Obratem budou zaslány požadované rozměry materiálu.
Poptávám dřevotřískové desky
Prosím, kolik stojí m2 dřevotřískové desky-nefalcované, tloušťka 18 mm a v jakých největších rozměrech je prodáváte. Děkuji.
Poptávám dřevomateriál na podlahu
Poptávám na rekonstrukci podlahy desky s perořízkou - velikost 3x4m.Sílá 12-15mm.Pokud možno s dopravou na Prahu 4.Moc děkuji Malec J.