Poptávám dřevěnou chatku na nářadí
Poptávám dřevěnou chatku na nářadí ,4*4, dveře, 1okno, podlaha, šikmá střecha.
NIGÉRIE; Stěnová krytina
Hledáme výrobce stěnové krytiny ve střední Evropě.
VIETNAM; Dřevotřískové desky
Hledáme výrobce kvalitních MDF nebo dřevotřískových desek, který je schopen splnit americké emisní normy E1 a E0 nebo Carb P2 .
USA; Stavba prefabrikovaného domu v SRN
Hledám výrobce prefabrikovaných domů, kteří je dodají, postaví, nainstalují v Bavorsku v Německu. 3 ložnice, 1 koupelna, kuchyň, obývací pokoj a jídelna, + 1 samostatné WC pro hosty, + prádelna , + sklad. To vše na 1 nebo 2 podlažích. V suterénu bude potřeba apartmá pro tchyni (včetně ložnice, koupelny, kuchyně + obývacího pokoje) + samostatný ...
Hledáme dodavatele dřevěných plotovek
Hledám k rozšíření naší nabídky dodavatele dřevěných plotovek - dlouhodobá spolupráce. materiál přírodní dřevo, množství - dle požadavků zákazníků ,stálý odběr
NĚMECKO; Zahradní domky
Hledám firmu v blízkosti českých hranic, která zhotovuje a dodává roubené chaty nebo zahradní domky. Velikost asi 350 cm x 260 cm, výška 2,30 m s oknem a dvojitými dveřmi, podlahou a střešními šindely. Tedy kompletní pro moji zahradu.
RUMUNSKO; Dřevovláknité desky
Poptáváme polotvrdé dřevovláknité desky (MDF) níže uvedených specifikací: 1. MDF o rozměrech 366x183x16 mm, množství = 20.000 2. MDF o rozměrech 366x183x8 mm, množství = 10.000 3. MDF o rozměrech 122x244x16 mm, množství = 10.000 4. MDF o rozměrech 244x183x2.7 mm, množství = 10.000. Nabídněte prosím nejlepší cenu.
Poptávám realizaci dřevěné přístavby k RD
Dobrý den. Poptávám dřevěnou přístavbu k rodinnému domu. Stávající stavba je zděná a jedná se o řadový dům. Přístavba by měla být o půdorysu 4,8 x 4,5m. Bude to jedna místnost - obývací pokoj. Dle ceny by se jednalo o hrubou stavbu, nebo na klíč.Děkuji za nabídku.
Poptávám parkety
Sháním dřevěné parkety dub ,nebo buk ,nabídněte cenu ,děkuji M.Šajinovičová.
RAKOUSKO; Plot
Hledám výrobce, dodavatele plotu z umělohmotných popř. dřevěných latí, je-li možno v zelené.
NĚMECKO; Dřevěné obruby, palubky
Poptávám výrobce dubových a bukových obrub (vlysů), rovněž dubové palubky na chalupu, pro parketářský průmysl k výrobě třívrstvých parket.
Poptávám OSB desky
Na zakázku el. Ledvice (okr.Teplice) poptáváme dodávku OSB 22mm (s rovnou hranou). 1.etapa - dodání 04/2011 - 1800 m2 2.etapa - dodání 07/2011 - 1450 m2 Dodání fco stavba. Platební podmínky budou projednány individuálně v druhém kole. Cenové nabídky do 29.03.2011.
NĚMECKO; HDF, MDF desky
Poptáváme firmy, které nám mohou vyrobit přířezy s naklíženými hranami z následujících materiálů: HDF desky s bílým potažením MDF desky s bílou základovou fólií dřevotřísková deska s bílým potažením Prosíme o zpětnou informaci.
NĚMECKO; Smrková kulatina
Poptáváme slabou smrkovou kulatinu na zhotovení plotu a kůlů.
Poptávám prkna z cedrového dřeva
Poptávám cca 60 ks prken z cedrového nesukatého dřeva o rozměrech síla 20 mm šíře 20 cm délka 2m . Zajímá mne cena za 1 ks případně šíře 40 mm.
NĚMECKO; Bukové dřevo
Poptávám čerstvě nařezané bukové dřevo, kmeny, naložený nákladní vůz.
NĚMECKO; Zahradní domek
Poptávám zahradní domek zhruba 2,50 x 2,50 m nebo až 3 x 3 m
Poptáváme realizaci dřevostavby RD
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z5 Poptáváme firmu či drobné živnostníky na realizaci dřevostavby RD o celkové velikosti 3+1 v Jihomoravském kraji Vyškov .
Poptávám výstavbu RD na klíč
Zakázka číslo 750430-08.03.2011Z7 Poptávám firmu na kompletní výstavbu RD na klíč dřevostavby o velikosti 4+1 ale nejlépe však 5+1 Lokalita zhotovení Praha západ,Velikost 100-120m2 přízemní .Děkuji.
Poptávám stavební řezivo
Dobrý den, prosím o informaci na dodávku stavebního řeziva . V obci Popice máme provádět opravu vinného sklepu. Budeme potřebovat větší množství (cca 12m2) stavebního řeziva . A dále i řezivo na šalování. Prosím o informaci, zda je vaše firma schopna zajistit toto řezivo. Děkuji ! Halaška
Poptáváme zpracování kalkulace na stavbu RD
Dobrý den, prosím o cenovou kalkulaci na výstavbu RD 2kk dle přoloženého pudorysu, bud v cihlové variantě nebo dřevostavbě.Včetně základové desky. Bez sklepa, půda pouze pochozí.Střešní krytina - nezáleží. Pouze bez obkladů,dlažeb,sanity a plovoucích podlah. Prosím o co nejnižší možnou cenu, kvůli nesmyslným podmínkám v bankách máme omezený ...
INDIE; Dřevovláknité desky
Poptáváme lisované dřevovláknité desky. Rozměry: 8 stop x 4 stopy, tvárné. Množství:. 5000 desek měsíčně. Využití: k použití pro interiéry automobilů.
Poptáváme dřevomateriál, spárovku
Poptáváme cca 60 m3 spárovky popřípadě sámovaného řeziva, z důvodu nedostatku našeho hlavního dřeva-palisander sháníme do projektu náhradní dřevo - ořech, dub, buk, smrk, modřín, borovice, jilm atd. Naše firma se nejvíce zabýva výrobou nábytku, schodů a celkového interieru z exotických dřevin a nejvíce palisander v první fázy naší poptavky ...
Dodávka fundusu a vybavení expozice a interiérů Muzea barokních soch v Chrudimi
Výroba a montáž fundusu expozice Muzea barokních soch v Chrudimi sestávající zejména z: podstavců z ocelové konstrukce potažené surovým plechem pod sochy s kamennou (žula, pískovec) nebo dřevěnou masivní roznášecí deskou, zástěny s křížem - dřevěná konstrukce potažená SDK, držáku interaktivní stěny. Více v zadávací dokumentaci.
INDIE; Zhotovení stánku
Hledáme zhotovitele stánku pro Kolín nad Rýnem v Německu.