NIGÉRIE; Dřevěné uhlí, palmový olej, kaolin
Jsme výrobcem a vývozcem dřevěného uhlí z tvrdého dřeva, uhlí a palmového oleje z Nigérie. Můžeme dodávat libovolné množství dřevěného uhlí dobré kvality. Hledáme odběratele. Kaolinový důl v naší lokaci v Nigérii hledá partnery, kteří mohou těžit tyto pevné minerály a kupovat kaolin a žulu.
GHANA; Dřevěné uhlí
Máme zájem o spolupráci s odběrateli dřevěného uhlí z tvrdého dřeva. Původ: Ghana Množství: 1000 - 5000 t měsíčně Balení: volně ložené ve 20 a 40 stopových kontejnerech Cena: 170 $/ t FOB Přepravní doba: v závislosti na místě určení Platební podmínky: akreditiv nebo T / T
NĚMECKO; Kovový odpad, palivo
Německá firma Miracle Business Solutions nabízí prostřednictvím celosvětové sítě následující komodity: kovový odpad, HMS1&2, použité kolejnice, cement, palivo jako D2, JP54, Mazut 100 atd. Hledáme obchodní spolupráci.
TOGO; Sezamová, bavlníková semena, dřevěné uhlí
Jsme exportéři kvalitních sezamových semen, bavlníkových semen, dřevěného uhlí ze západní Afriky. Hledáme odběratele.
Poptávám černé uhlí, 50q
Dobrý den, mám zájem o koupi 50q černého uhlí i s dopravou do Chrášťan u Rudné okr.Praha-západ. Prosím o nabídku ceny uhlí i s dopravou.
NĚMECKO; Dřevěné uhlí, palety, brikety
Hledám obchodní partnery s dřevěným uhlím, dřevěnými paletami, dřevěnými briketami atd. za účelem importu do Německa.
TOGO; Bavlna, dřevěné uhlí, PE vosky
Jsme exportéři bavlněných semen, vláken, dřevěného uhlí a PE vosků ze západní Afriky. Hledáme potencionální odběratele. V případě zájmu nás kontaktujte na gicgiac@yahoo.com
VIETNAM; Tuhé palivo z rýžových slupek
Jsme vietnamští výrobci nového tuhého paliva z rýžových slupek, které chrání naše ovzduší, může být náhradou za uhlí v elektrárnách. Hledáme odběratele, importéry tohoto produktu ve vaší zemi.
INDIE; Šrot, cement, dřevěné uhlí, vosk
Poptáváme šrot HMS 1 a 2, portlandský cement, dřevěné uhlí (měkké i tvrdé), parafinový vosk.
LITVA; Biopalivo
Jsme z Litvy a vyrábíme přírodní biopalivo - brikety. Vyrábíme dřevěné brikety (bloky pilin), které jsou ekologicky čistým tuhým palivem vyrobeným z čistých dřevěných pilin. Brikety se vyrábí pod vysokým tlakem, takže neobsahují žádná pojiva. Lze je použít pro topidla na tuhá paliva, otopné systémy atd. Celková kapacita 500 t měsíčně. Máme zájem ...
NĚMECKO; Krbové dřevo
Poptávám 50-60 krychl. metrů krbového dřeva. Prosím o sdělení ceny a termínu dodání.
NIGÉRIE; Uhlí, žula, kaolin
Hledáme odběratele dřevěného uhlí, uhlí, žuly. Máme nový kaolinový důl na našem pozemku v Nigérii, hledáme partnery, kteří nakupují kaolin.
NIGÉRIE; Palmový olej, med, hovězí kosti
Jsme vývozce zemědělských produktů do zahraničí. Hledáme odběratele dřevěného uhlí, uhlí, žuly, palmového oleje, medu, hovězích žlučových kamenů, hovězích kostí. Máme nový kaolinový důl na našem pozemku v Nigérii, hledáme partnery, kteří nakupují kaolin.
Poptávám peletky
Poptávám dřevěné peletky (kůrové) - balení 15 Kg - 50 Kg pytle na paletě. Celkové roční množství nahrazující spotřebu cca 360m3 uhlí.
INDIE; Černouhelný dehet
Hledám odběratele, importéry a výrobce černouhelného dehtu.
Poptávám palivové dřevo
Chtěla bych koupit palivové dřevo v metrech v českých budějovicích a okolí
PÁKISTÁN; Ocelové desky
Poptávám kontaktní údaje oceláren v České republice, jeden z mých klientů poptává 5000 t ocelových desek (plátů) 12,5 m dlouhých a 2,5 m širokých. Podobně požaduji kontakty na uhelné doly.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo z Česka (upřednostňuji tvrdé dřevo jako buk, dub atd.). Dřevo musí být nařezáno a vysušeno. Dodávka musí být uskutečněna na území Landsberg am Lech v Bavorsku.
Poptávám černé uhlí antracit
Poptávám palivo Antracit
BULHARSKO; Dřevěné uhlí, dřevo, brikety
100% přírodní a čisté dubové dřevěné uhlí pro domácí grilování i restaurace, jak kusové dřevo, tak i pilinové brikety (hexagonální tvar s otvorem uvnitř), vyrobené a vyvážené BioCarbon s.r.o. Hledáme odběratele.
Poptávám uhlí - brikety
sháním kdo prodá a přiveze brikety 15q na chatu do Uhříněvse jen sklopit za dobrou cenu
Hledáme spolupráci s odběrateli zeleniny
Polská obchodní firma může dodávat kamionové množství přes rok: -cibule ve slupce, (velikost podle potřeb). Způsob balení podle dohody -brambory z certifikatem, způsob balení podle dohody -velké množství černého uhlí z Východu - vlakem -textilní zboží - látky, pleteninu Dopravu zajistíme.
RAKOUSKO; Bukové palivové dřevo
Poptávám bukové palivové dřevo 33 cm + doručení.
Poptáváme výrobce dřevěných briket
Hledám výrobce dřevěných briket pro vetší odběr.
MALAJSIE; Technologie těžby uhlí
Hledám firmy zabývající se těžbou uhlí. Máme technologii, která využívá uhlí s použitým olejem pro výrobu plynu, petroleje a nafty. Rádi bychom nabídli tuto technologii těžebním firmám.