INDONÉSIE; Uhlí, rudy, kokos, kurkuma
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s distributory kotelního uhlí, dřevěného uhlí z kokosových skořápek, dřevěného uhlí ze dřeva, dřevěného uhlí ze skořápek palmových jader, čerstvého kokosu, celé kurkumy, dřevěných násad košťat, kartáčů a košťat, manganové rudy, železné rudy / písku, měděné rudy.
Poptávám cenovou nabídku na uhlí
Chcel by som sa spitat ze za kolko predavate metrak uhlia mohli by ste mi to rozpisat kolko stoji cierne a ine druhy uhlia a tiez kolko stoji dovoz dakujem.
Poptávám uhlí
Za kolik máte, prosím ,1 a 2 uhlí ořech
LIBANON; Dřevěné uhlí
Poptávám dřevěné uhlí vhodné pro grilování a vodní dýmky shisha.
EGYPT; Koksárenské uhlí
Poptávám koksárenské uhlí, mám zájem o dlouhodobý kontrakt. Náš požadavek je 60-70 mt/měsíčně. Specifikace požadavku - tvrdé koksárenské uhlí množství - 1 mil. t až 1.5 mil t vlhkost - 7.0 - 7.5% popílek 7.0 - 8.0% suchý podklad síra 0.85 -1.00% Volatile: 36.0 -36.5% Fluidity: 25,000 - 30,000 ddpm FSI: 7 - 9
BENIN; Zemědělské produkty
Máme na vývoz různé tropické zemědělské produkty jako suché kešu ořechy, surový palmový olej, olej z palmových jader, teakové dřevo, dřevěný prach, dřevěné uhlí, bavlnu a bavlníková semena. Vše je k dispozici ve velkém množství k okamžitému vývozu. Také hledáme zahraničního partnera pro rozšíření trhu. Vzorky jsou k dispozici na ...
INDIE; Rašelina, hnojiva, biopalivo
Firma Narendhira&Co je výrobcem a dodavatelem neemových pokrutin, bloků kokosové rašeliny, organických hnojiv na bázi kokosové rašeliny, briketovaného dřeva (biomasa-palivo ze zemědělských odpadů). Nyní hledáme možnost exportu do evropských zemí. Hledáme dovozce uvedených produktů nebo zástupce pro prodej našich produktů v evropských zemích.
Poptávám palivové dřevo
Palivové dřevo, měkké i tvrdé.
NIGERIE; Palmový olej, dřevěné uhlí
Hledám dodavatele zboží jako palmový olej a dřevěné uhlí. Rád bych s nimi obchodoval.
Hledáme dodavatele surového dřeva
Hledáme dodavatele surového dřeva pro další zpracování na palivo. Možnost dlouhodobé spolupráce.
GHANA; Dřevěné uhlí v granulích
Poptáváme importéry dřevěného uhlí v granulích.
Poptávám dodávku hnědého uhlí
Poptávám 12 metráků hnědého ořechu. Sýkořice
EGYPT; Dřevěné uhlí, brikety
Egyptská firma Fayfa International Co. je výrobce dřevěného uhlí a barbeque produktů. Všehcny přírodní brikety jsou zhotoveny z přírodního dřevěného uhlí. Výrobky jsou přátelské k životnímu prostředí - málo popela, vysoká výhřevnost, dlouhá použitelnost, nedýmí, nevylučují zápach. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli, importéry.
Poptávám tvrdé palivové dřevo
Poptávám tvrdé palivové dřevo.
Poptávám uhelné brikety
Prosím o sdělení, zda máte také uhelné brikety a jestli je můžete dovézt vašim autem. Z nedostatku místa nemohu vzít celé auto, myslím, že multikára by stačila. Děkuji za zprávu včetně ceny i s dopravou. Knížová Krasonice
PÁKISTÁN; Uhlí 6500 GCV
Jsme jednou z předních a prestižních organizací v Pákistánu zabývající se průmyslovými minerály a kovy. Máme mnoho odběratelů kotelního uhlí v Pákistánu. Poptáváme uhlí 6500 GCV. Pošlete nám prosím ceník. Cena musí zahrnovat naši provizi. www.khanbusiness.com
SINGAPUR; Dřevěné uhlí
Exportujeme dřevěné uhlí v balení po 20 kg. Hledáme odběratele.
Poptávám dodávky dřeva na topení
Poptávám ročně cca 50m3 - 100m3 dřeva na topení. V jakékoli formě (klády, metrové , šípané). Ne brikety ! Pouze s dopravou do Smržovky. Odběr po celý rok (dohodou) platba hotově.
NĚMECKO; Palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo.
Poptávám cenovou nabídku na uhlí
Prosím o sdělení ceny černého českého uhlí, drobného i většího. Děkuji Vám. Marčišová
Poptávám hnědé uhlí, 2 kamiony
Poptávám uhlí: Popis: hnědé uhlí Tvar: kostka, Bílina Doprava: do Březové u Vítkova Množství: 2 kamióny Děkuji za nabídky.
Poptávám černé uhlí
Poptávám černé uhlí (jemný ořech) v Plzni a okolí.
NĚMECKO; Krbové dřevo, brikety, pelety
Obchodník poptává krbové dříví, dřevěné brikety, pelety 6 mm 15-25 kg.
INDONÉSIE; Ekologické brikety
Jsme výrobci ekologických briket z kokosových skořápek. Hledáme importéry, odběratele v Evropě, kteří by nakupovali naše výrobky za příznivou cenu, máme zájem o dlouhodobé obchodní vztahy.