Rámcová dohoda na dodávku motorové nafty 2017-2018
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžnou dodávku motorové nafty (dle ČSN EN 590) v letech 2017 - 2018 pro potřeby jednotlivých organizačních jednotek zadavatele. Dodávky budou realizovány na místa plnění, tj. do nadzemních i podzemních úložišť, dle dílčích objednávek zadavatele. Zadavatel se rozhodl rozdělit předmět ...
Rámcová dohoda na dodávku hnědé štěpky jako paliva do kotelen Hartmanice pro rok 2017
Cílem této podlimitní veřejné zakázky (VZ) je na základě rámcové dohody uzavřené mezi zadavatelem a maximálně čtyřmi vybranými uchazeči uzavírat postupně kupní smlouvy na dodávku předmětu VZ až do celkového objemu cca 10000 prm na rok 2017 dle pravidel zveřejněných v závazném textu rámcové dohody
Dodávka drevnej štiepky 2017
Podmienkou zákazky je dodávka energetickej drevnej štiepky a súvisiacich služieb, najmä doprava do miesta určenia, vykládka a nakládka.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo, tvrdé (buk, dub, jasan, bříza..), naštípané dříví o délce 30 až 35 cm, množství 8 - 10 m3. Děkuji.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám palivové dřevo, cca 10 m tvrdého palivového dřeva, štípané případně nařezané na 25 cm. Děkuji.
Bezhotovostný nákup pohonných hmôt na palivové karty
Predmetom zákazky je bezhotovostný nákup pohonných hmôt
Motorová nafta do koľajovej mechanizácie
Predmetom zákazky s názvom Motorová nafta do koľajovej mechanizácie je dodanie motorovej nafty v odberných miestach uchádzača, ktoré uchádzač určí podľa podmienok definovaných v súťažných podkladoch do autocisterien zabezpečených obstarávateľom, pričom prepravu motorovej nafty z odberných miest uchádzača si zabezpečí obstarávateľ sám na vlastné ...
Nákup PHM na palivové karty a do skladovacích nádrží ( benkalorov )
Predmetom tejto zákazky je nákup pohonných látok motorová nafta podľa normy STN EN 590 a benzín bezolovnatý s oktánovým číslom 95 podľa normy STN EN 228 veľkoodber do veľkokapacitnej nádrže (benkalor) verejného obstarávateľa v množstvách podľa priebežných objednávok. Ďalej palivové karty na benzín bezolovnatý automobilový podľa normy STN EN 228 a ...
Motorová nafta
Nákup letnej a zimnej motorovej nafty do nádrže Školského hospodárstva Cemjata 3, Prešov v nepravidelných intervaloch 1-3 mesiace. Celkový objem nákupu počas trvania zmluvy je 40000 litrov. Motorová nafta musí spĺňať minimálne funkčné, prevádzkové a technické požiadavky a kvalitatívne parametre podľa normy STN EN 590.
Dodávka pevných palív
Predmetom zákazky je zabezpečiť dodanie pevných palív a súvisiacich služieb (doprava a uloženie na skládky) pre zabezpečenie prevádzky vykurovacích zariadení jednotlivých SPO v rezorte Ministerstva obrany a ich odlúčených pracovísk v starostlivosti ASM Bratislava. Požaduje sa dodanie palív v zložení hnedé uhlie, koks a palivové drevo.
Nákup motorové nafty
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s dodavateli zajišťujícími dodávky motorové nafty, včetně dopravy a stočení dovezené nafty v ročním objemu cca 630 tisíc litrů. Součástí dodávky je rovněž dodací list a stáčecí lístek a atest kvality pohonných hmot.
Nákup pohonných hmôt a doplnkových služieb prostredníctvom palivových kariet
Predmetom zákazky je nákup motorových palív a služieb, poskytovaných na čerpacích staniciach, prostredníctvom palivových kariet.
16-216 Nákup 18 000 m3 benzinu automobilového Preblend BA 95
Předmětem VZ je nákup a dodání 18 000 m3 benzinu automobilového „Preblend BA 95“ do nouzových zásob SSHR do skladů Čepro, a.s.
Poptávám dodávku briket
Poptávám 35 metráků briket Rekord. Josef Kubec, Domašín 66 u Dobrušky.
Štěpky, Rakousko
Pocházím z Kirschlagu u Lince a potřeboval bych asi 100-150 m štěpek.
Uzavření rámcové smlouvy na dodávky motorové nafty dle ČSN EN 590
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s uchazeči, kteří na základě výzev k podání nabídky (a následných objednávek), jež budou vycházet z podmínek rámcové smlouvy, budou pro zadavatele zajišťovat dodávky motorové nafty dle ČSN EN 590 v letech 2017 - 2021.
Dodávka motorové nafty
Dodávka motorové nafty dle ČSN EN 590 v odpovídající kvalitě v závislosti na ročním období a klimatických podmínkách, 15. 4. - 30. 9. tř. B filtrovatelnost 0°C 1. 10. - 15. 11. tř. D filtrovatelnost -10°C 16. 11. - 28. 2. tř. F filtrovatelnost -20°C 1. 3. - 14. 4. tř. D filtrovatelnost -10°C Předpokládané množství cca 2.654.400 litrů za dané ...
Kreditné karty na nákup pohonných hmôt
Premetom zákazky je dodanie 13 ks kariet na odber PHM v SR a ČR, pri prepokladanej dvojročnej spotrebe 40.000,- litrov BA Natural 95 a 180.000,- litrov MN.
Poptávám palivové dřevo
Poptávám 7 prm štěpiny a 1metr tvrdého dřeva. Prosím o cenu dřeva a dopravy.Slup okr.znojmo.Děkuji
16-210 Letecký petrolej JET A1 - 15 000 m3
Nákup 15 000 m3 leteckého petroleje v kvalitě dle poslední edice AFQRJOS Check list JET A-1 platné v době dodávky, určený pro dlouhodobé skladování.
Motorová nafta na období 2016-2017
Předmětem veřejné zakázky je dodávka letní a zimní motorové nafty dle ČSN EN 590 v objemu cca 1.165 000 litrů na období 2016 - 2017 pro střediska a cestmistrovství Správy silnic Moravskoslezského kraje, příspěvkovou organizaci.
Rámcová smlouva na dodávky biosložky pohonných hmot - methylesteru mastných kyselin
Předmětem zakázky je uzavření rámcové smlouvy mezi zadavatelem a několika dodavateli, jejímž předmětem je realizace jednotlivých dílčích zakázek na dodávky biosložky pohonných hmot - methylesteru mastných kyselin.
Rámcová smlouva na poskytování dodávek určených druhů minerálních olejů prostřednictvím železnice
Na základě rámcové smlouvy a navazujících dílčích kupních smluv budou objednateli dodávány pohonné hmoty dle níže uvedeného předpokládaného množství a druhu: 1. Benzin automobilový BA 95 Super, obsah kyslíku max. 2,7 % (dále jen BA 95 Super) v předpokládaném maximálním množství 400.000 m3. 2. Benzin automobilový BA 98 Super Plus, obsah ...
Rámcová smlouva na poskytování dodávek určených druhů minerálních olejů prostřednictvím produktovodu
Předmětem zakázky je uzavření rámcové smlouvy mezi zadavatelem a několika dodavateli, jejímž předmětem je realizace jednotlivých dílčích zakázek na dodávky pohonných hmot (určených druhů minerálních olejů).
Uzavření rámcové smlouvy na dodávky motorové nafty dle ČSN EN 590
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s uchazeči, kteří na základě výzev k podání nabídky (a následných objednávek), jež budou vycházet z podmínek rámcové smlouvy, budou pro zadavatele zajišťovat dodávky motorové nafty dle ČSN EN 590 v letech 2017 - 2021.