Poptávám koupi posypového materiálu
Poptávám koupi posypového materiálu na údržbu chodníku.
Rámcová smlouva na dodávky biosložek kvasného lihu bezvodého obecně denaturovaného
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy mezi zadavatelem a několika dodavateli, jejímž předmětem je realizace jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky kvasného lihu bezvodého obecně denaturovaného (ethanol vyrobený z biomasy a /nebo biorozkladem odpadu) v kvalitě dle ČSN EN 15376 - Ethanol jako složka automobilových benzinů ...
Rámcová smlouva na dodávky biosložek – methylesteru mastných kyselin
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy podle § 11 ZVZ mezi zadavatelem a vybranými dodavateli. Předmětem rámcové smlouvy je realizace jednotlivých dílčích veřejných zakázek na dodávky methylesteru mastných kyselin dle ČSN EN 14214 (FAME) pro vznětové motory pro přimíchání do ropných paliv.
Poptávam  posypovou sůl
Poptávam o posypovou sůl Množstvi od 1000 tůn měsičně Nabídky prosíme zasílat na: rettan@email.cz, nebo volat na +420775361292 Děkujeme
Dodávky reagencií pro analyzátor COBAS
Předmětem plnění této nadlimitní veřejné zakázky jsou dodávky reagencií pro biochemický a imunoanalytický analyzátor COBAS 6000 používaný veřejným zadavatelem. Reagencie jsou používány ke stanovení enzymů, substrátů, specifických proteinů, hormonů a kostních a tumorových markerů v biologickém materiálu, které jsou dále využívány k diagnostickým a ...
Poptávám potravinářský líh
Poptávám potravinářský líh 96 - 97% k dalšímu zpracování. Množství 30 -130 000 l. měsísíčně Prosím o nabídku (FCO).
Dodávka diagnostických setů do laboratoře Revmatologického ústavu, část D
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy na zajištění průběžných dodávek diagnostických setů pro stanovení produkce interferonu gama pomocí QuantiFeronu – TB Gold ELISA do laboratoře klinické imunologie Revmatologického ústavu Praha.
Dodávky reagencií pro stanovení vybraných skupin omamných a psychotropních látek (OPL), etanolu
Kompletní dodávka reagencií na stanovení OPL a etanolu imunochemickou a enzymatickou metodou v biologickém materiálu, včetně kalibrátorů. Součástí této VZ je bezplatná zápůjčka nového anylyzátoru.
Dodávky cytostatik
Průběžné dodávky cytostatik, a to ve skladbě a předpokládaném množství jednotlivých sil uvedených v příloze č. 3.zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena do 18 částí.
Poptáváme granulovaný oxid manganičitý
Poptáváme granulovaný oxid manganičitý (vernadit nebo pyroluzit) zrnitost 0,5 - 1,0 mm, před nákupem vzorek cca 5 kg pro technologické zkoušky. Při pozitivním výsledku nákup v řádu desítek tun.
Sháním hydroxid sodný
Poptávám: 1.hydroxid sodný ( NaOH ) Druh: kapalný, technický, 50 % zředěný Množství: 40.000 tun/ročně Poptávám: 2.bauxit ( základní surovina na výrobu hliníku ) Množství: 10.000 – 50.000 tun/ročně Prosím o cenové relace ohledně poptávky.
Sháním přípravek Petrocid
sháním petrocid, cca 3 litry, kde jej seženu??? díky
Sháním chlorečnan sodný, draselný
Sháním chlorečnan sodný nebo draselný - průmyslový, k likvidaci zeleně (travex), cca 20 kg - levně
Sháním výrobce práškových barev a laků
Hledám výrobce práškových barev a laků na území celé ČR.
Poptávám kyselinu dekanovou
Poptávám kyselinu dekanovou.
Sháníme rozmrazovací látku Aviform
Hledám firmu, která vyrábí a dodává rozmrazovací látku AVIFORM. Pravděpodobně se jedná o zahraniční firmu.
Poptáváme 20 t kyseliny fosforové
Poptáváme 20 tun kyseliny fosforové v balení po 30 nebo 35 kg pro pivovarnické účely. Prosíme o zaslání techn. charakteristik a cenové nabídky.
Poptáváme ethylsilikát
Sháním výrobce a prodejce ethylsilikátu v ČR,