Poptávám výrobu dílů
Poptávám výrobu dílů - součástí dílenských skříní. 101 police – 83ks – kompletní výroba včetně materiálu a lakování 200 vodící kolejnice – 36ks - kompletní výroba včetně materiálu, svařování a zinkování 202 dveře pravé 11ks (dle výkresu) 7 ks – celková výška o 100mm méně tzn.624mm – kompletní výroba včetně materiálu a zinkování 201 dveře ...
V. BRITÁNIE; Nádoby s kolečkem, záchytné palety
Firma Fosse Ltd dodává britskému průmyslu sortiment pro kontrolu rozlití a související produkty. (www.spilldirect.co.uk) Poptáváme dodávky nádob s kolečkem (120l, 240l, 360l, 660l, 1100l) pro sklady ocelových bubnů, záchytné palety a nádrže na skladování oleje.
VIETNAM; Měděné pánve
Hledáme výrobce nebo dodavatele měděné pánve průměr 30mm (délka: 30-100mm) Množství - ve velkém
Poptáváme skladové kovové bedny
Poptávám výrobce nebo prodejce plechových štosovacích skladových beden (zkosené), nosnost 40 kg. Mohou být i použité. Celá ČR.
Poptávám plechovky na med
Sháním plechovky na med s potravinářským povrchem uvnitř, těsnícím víkem a objemem okolo 25-30 litrů.
Poptávám skříňovou nástavbu na auto
skříňovou nástavbu na nákladní auto - menší - např. Avia furgon nebo dodávka - pouze nástavbu ( ale odvezu i s autem na sešrotování ) jako staveništní buňku
Poptáváme skladové regály
Poptáváme regály pro uskladnění zboží, nosnost police kolem 150kg, rozměry : 100x40x200cm ( šířka x hloubka x výška regálu ) - rozměry jsou přibližné, není nutné je dodržet. Vzhledem k nosnosti požadujeme železnou konstrukci s plechovými nebo dřevěnými policemi, rozložitelnou, na barvě nezálěží.
Poptávám tlakovou nádobu
Poptávám cenovou nabídku na nádobu velkosti 400l. Jedná se o nádobu která má nahradit malou nádobu Dobas BFDF 250l, Nejvyšší přetlak 1,5 MP, a max teplota 100st.C
PÁKISTÁN; Pocínovaná víčka
Hledáme výrobce pocínovaných snadno otvíratelných víček 65mm (Dia 211). Potřebujeme je k balení suchého jedlého prášku.
Poptávám výrobce plotových systémů
Hledám výrobce plotových systémů(sloupky,pletiva,atd)
PÁKISTÁN; Miskové závěry
Máme zájem o spolupráci s výrobci miskových závěrů segmentových hemisférických podle připojeného náčrtu, množstvi = 02 Nos Velikost: vnitřní průměr = 3200 mm, tlouš'tka = 30 mm (min. 25 mm), SF = No Materiál: ASTM A537 - CL 2 Požadována zkouška rázem a PWHT.
Poptáváme výrobu plechových dóz
Poptávám výrobu kulatých plechových dóz s vlastním potiskem o průměru 15cm a výšce 3-4cm, nebo obdobých rozměrů. Prozatím 100-200ks.
Poptávám nádrž, objem 1000 litrů
Koupím nádrž na 1000 litrů na paletě, pište na mail, okres Beroun.
Poptávám ocelový zásobník vody
Poptávám výrobce zásobníků TUV /teplé užitkové vody/o objemu 800 až 1 000 litrů ,požaduji ocelový zásobník s vnitřní úpravou pro TUV a vnější tepelnou izolací.
Poptáváme výrobu venkovních popelníků
poptáváme výrobce venkovních nástěnných popelníků (tvar poštovní schránky) pro montáž na fasádu vyrobené z pozinkovaného celového plechu - rozměry cca 332x148x65, uzamykatelné cylindrickým zámkem se dvěma klíči
Poptávám nádrž na naftu
Koupím nadzemní nadrž na naftu Bencalor, 1O-16tisíc litru nejlépe v provozním stavu.
Poptáváme mřížové boxy
Poptávám mřížové boxy bez vany, s krytem, možno i použité v dobrém stavu, množství 6 ks. Jedná se o mřížové boxy pro skladování (v našem případě na odpadové kartony), jsou kovové, přední stěna je odklápěcí, vrchní kryt je z nárazuvzdorného polyethylenu. Toto zboží jsem našla třeba v katalogu DENIOS. Vyřizuje: Slavotínková H.
MAKEDÓNIE; Toaletní papír, role, ubrousky
Hledám firmu pro společné podnikání v oblasti papírenské výroby (toaletní papír, kuchyňské role, ubrousky), kovodělné práce nebo zpracování umělé hmoty. Pro kovodělné práce mám velmi dobrou infrastrukturu a můžeme poskytovat množství nestandardních výrobků, také velkých rozměrů.
ŠVÝCARSKO; Plechy a spirálové roury
Hledáme zpracovatele plechu a také výrobce formovaných dílů, spirálových rour. Prosím pouze moderní a výkonné firmy.
Poptávám stoly na výdej materiálu
Poptávám stůl na výdej a příjem materiálu. Jedná se o administratívní stůl (v kovu).
Poptávám stojany na klobouky
Hledám prodejce resp. výrobce stojanů na klobouky
Poptáváme obaly - konzervy s víčky
Mám zájem o plechové obaly - konzervy, 120 gramů obsah, i s víčky. Větší množství. Zajímala by nás cena za kus i s víčkem, v EUR. Jsem ze Slovenska, platba v hotovosti.
Sháníme ND k tlakovému hrnci
Prosil bych o zaslání krytu na pracovní ventil, který se nám podařilo ztratit už při vybalování výrobku. Jedná se tlakový hrnec 270099- 5l.
Poptáváme válcované ocelové plechy
Máme zájem koupit plechy válcované (ocel). 1). Za tepla ASTM A36, uklidněné nebo polouklidněné, Rozměrů: od 2.5mm do 12mm x 1000, 1220 nebo 1830 2). za studena, Rozměrů: od 0.57mm do 3 mm. 3). Ocel galvanizovano C60, C40 x 1200 mm nebo 1200 mm
Sháním vchodové dveře do panelového domu
Poptávám zhotovení a namontování 2 ks vchodových panelákových dveří, z toho jedny s 11 poštovními schránkami - provedení plast nebo hliník, prosím nabídky obou variant. Rozměr cca 2,42 x 2,05 m 1 ks plastové okno u kočárkárny - rozměr cca1,5 5x 1,80 m 2 ks platových oken u sklepa - rozměr cca 1,45 x 1,05 m