Poptávám pozinkované schodnice
Dobrý den, potřebuji schodnice pozinkované 240x800 mm
Poptávám obytný kontejner
Popis poptávky (výrobku nebo služby): Koupím obytný kontejner - obytnou buňku. Nový nebo velmi málo používaný ( pro účel chaty ). Rozměry: 6055 mm x 3000 mm x 2590 mm (Případně větší rozměr). Vybavení: Obytná místnost, předsíň, kuchyňka, WC s umyvadlem, topení. Pouze velmi levně. Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, ...
Regionální kompostárna Slavičín - dodávky
Realizace dodávek provozních souborů pro regionální kompostárny. Jedná se o dodání speciálních svozových vozů na bioodpad, nádob na bioodpad a stroj na drcení kompostu.
Město Napajedla – Komunitní kompostárna pro město Napajedla
Předmětem VZ části I je dodávka: 1 ks Kolového nakladače s otočnou věží, části II je dodávka: 1 ks Traktoru 60 – 70 kW, části III je dodávka: 10 ks Kontejnerů 7m3 +/- 0,5 m3, části IV je dodávka: 1 ks Překopávače kompostu, části V je dodávka: 1 ks Rotačního síta. Specifikace částí předmětu veřejné zakázky dle přílohy č.3 ZD . Uchazeč může podat ...
Multifunkční budova Dolní Bečva - 2. etapa
Dostavba původního objektu Nákupního střediska na Multifunkční budovu v katastrálním území obce Dolní Bečva. Součástí zakázky je také vnitřní vybavení, dále dokumentace skutečného provedení stavby. Přesný rozsah stanoven v Zadávací dokumentaci veřejné zakázky.
Kontejner technický
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks požárního kontejneru v provedení technickém o maximální celkové hmotnosti 12.000 kg.
Hledáme výrobce Unimo buněk
Výrobce unimo buňky - repas atd.Uherské Hradiště
Poptáváme osvětlovací stožáry
Dobrý den, prosím, můžete mi sdělit ceny osvětlovacích stožárů JŽ 12 a JŽ 14 - žárový zinek a dobu dodání? Děkuji a přeji pěkný den.
Poptávám obložení balkónového zábradlí
Poptávám obložení na balkonové zábradli. Mám skelet zábradli a chtěl bych ho vyplnit svislými příčkami bud dřevěnými nebo plastovými z dekorem. Případně si nechám doporučit jiné možnosti.
Poptávám zhotovení monolitického stropu
Hledám firmu na zhotovení monolitického stropu, a zda by byla možnost nacenit strop. Jsou dva jeden 1PP má 137m2 a 1NP má 222m2, popřípadě i schodiště. Stavba je v Napajedlích.
Poptáváme starší ocelovou halu
Poptávám starší halu-ocelovou konstrukci-případně i montáž-rozměr 25 x 60m (20 x 50m) apod.Výška okapová do 5m.Vše FCO Zlín.
Poptáváme kovové zárubně
Hledáme firmu, která prodává kovové zárubně 110cm do 100 sádrokartonové příčky.
Poptáváme obložkové zárubně a dveře
Sháním výrobce dveří a obložkových zárubní. Břeclavsko, Hodonínsko, Zlínsko.
Poptáváme výrobu montované haly
Hľadám výrobcov montovaných hál. Použitie autodielňa. Rozmery haly 30x20x4,5 m. Hala musí byť zateplená. Ďakujem RM.
Poptáváme hutní profily
Poptáváme hutní materál profily typu " I 160 " a "U 160" . Prosím zaslat cenu a cenu za krácení. Zlín a okolí
Poptávám nerezový nábytek , cca 10 mil. Kč
Hledám výrobce nerezového nábytku pro průmyslové použití (stavební komponenty, gastro). Plánovaný odběr pro rok 2007 cca 10 mil. Kč.
Poptávám sklápěcí stoly a štosovací židle
Hledám sklápěcí stoly, (asi 8 kusů) které se mohou v případě potřeby v sále použít, jinak jsou schované a štosovací židle.
Poptávám vybavení obchodu s oděvy
Poptávám vybavení obchodu s oděvy, chromované stojany, regály, koše, ramínka atd. Nejlépe Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj.