PÁKISTÁN; Manikúrní a pedikúrní nástroje
M/S SURGI EQUIPS vyrábí chirurgické, zubní, veterinární nástroje a všechny druhy nůžek. Specializujeme se na výrobu manikúrních a pedikúrních nástrojů. Vlastníme certifikáty ISO 9002 z BVQI , CGMP a CE Mark. Hledáme importéry, distributory. Více na www.surgiequips.com
Poptáváme hliníkové pletivo
Poptávám hliníkové pletivo tl.2-3mm, velikost oka 20x20mm, rozměr cca 1000x740mm- 6ks.
ČÍNA; Průtokoměry
Hledám zástupce v ČR. Dynameters je inovativní výrobce v oboru průtokoměrů, výrobky zahrnují ultrazvukové průtokoměry a Dopplerovské ultrazvukové průtokoměry, s vysokou přesností, spolehlivostí a nákladově efektivní. Produkty Dynameters byly všeobecně přijaty v různých průmyslových odvětvích, jako jsou zpracování ropy, zásobování vodou a ...
IRSKO; Sklená vata, izolace
Poptávám dodavatele, výrobce izolace ze skelné vaty k exportu do Irska.
Poptávám pojistný ventil
Poptávám ventil pojistný DN 1" (alternativa 5/4) vypouštěcí tlak 15 bar, atestace na pitnou vodu. Celá ČR, spěchá.
PÁKISTÁN; Bezešvé trubky, armatury, ropné věže
Hledám obchodníky s vybavením z oboru ropy a plynu, armaturami, přírubami, bezešvými trubkami, ropnými věžemi.
PÁKISTÁN; Svařované trubky
Poptáváme svařované trubky se švem: materiál: STKM 14C tloušťka: 1,8 mm vnější průměr: 60,5 mm chemické složení: C: 0,3 max, Si: 0,35 max, Mn: 0,3 - 1,0 P: 0,04 max, S:0,04max mechanické vlastnosti: mez kluzu (N/mm2) 410 min mez pevnosti v tahu: (N/mm2) 550 min prodloužení (%) podélné: 15 min boční: 10 min množství: 20MT délka: 1219 ...
RAKOUSKO; Tepelná izolace domu
Poptávám materiál na kompletní tepelnou izolaci domu a eventuelně i řemeslníky.
Sháním kovový trakař
Sháním kovový trakař, k přepravě palivového dřeva a stavebního materiálu
INDIE; Bulbinkové obaly a pryžové míčky
Chceme vyvážet níže uvedené výrobky, hledáme obchodní spolupráci. Všechny typy bublinkových obalů. Všechny druhy upevňovacích prvků. Kriketové pryžové a tenisové míčky. Všechny druhy výroby.
INDIE; Potrubní armatury litina
Jsme výrobci potrubních armatur z pozinkované temperované litiny dle En 10242 a dle ASTM A-197. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám hutní materiál
Tyče ploché tažené 80x15 v jakosti 12050 (C45) - 12m
Sháním mosazné misky k váhám
Koupím dvě mosazné misky ke staré miskové váze. Jsou to klasické mosazné misky, babičky ja měly na váze a na tom se vážily potraviny. Váhu mám, jen mi chybí ty misky.
Poptáváme odběratele vázacích pásek
Poptáváme odběratele vysoce kvalitní PET, PP a ocelové vázací pásky a páskovačky za velmi příznivé ceny, výroba Německo.
Poptávám čalounické teksy
Plechové teksy čalounické pro ruční práci H 41 délka 18-20mm (PN 02 2646)
Poptáváme tlakové filtry
Pro rekonstrukci ÚV potřebujeme filtry tlakové s náplní PVD (objem náplně 12 m3) průtok 54 m3/hod. Prosíme o vaši nabídku.
SINGAPUR; Plodiny, svitky, strojní zařízení
Hledáme obchodníky se zemědělskými produkty: rýže, fazole a luštěniny, sezamová semena, zelené fazolové lusky, česnek, podzemnice olejná atd. Dále obchodníky s ocelí: svitky válcované za tepla, za studena, galvanizované svitky, pláty, deformované tyče, válcované dráty. Strojní zařízení: stroje na roury, linky na řezání a stříhání oceli.
INDIE; Výkovky rotačních turbín
Pro indické zákazníky hledáme dodavatele: výkovků rotačních turbín do 100 tun pro větrné, vodní turbíny; výkovků z legované oceli třídy ESR, kruhové, tyče, plechy atd. pro turbínové lopatky, atd.; námořního vybavení pro kontejnerové terminály pro přístavy atd.; systémů pro zabránění srážkám vlaků, speciální snímače pro železnici atd.
NĚMECKO; Příruby,kroužky z nerezové oceli
Hledáme dodavatele následujících dílů: příruby/kroužky z nerezové oceli (většinou 1.4301, popř. 1.4571) Různé rozměry podle nákresu např.: -kruh Di 1495, Da 1726, šířka 115,5, tloušťka 40 -kruh Di 312, Da 361, šířka 24,5, tloušťka 25. Nutné pracovní kroky: -řezání plochého materiálu -zakružování -svařit dohromady -upravit ...
NĚMECKO; Minerální kameny
Hledám firmu, která obchoduje s minerálními kameny.
PÁKISTÁN; Polotovary bižuterie a textilu
Hledám výrobce polotovarů pro bižuterní a textilní průmysl, jako M.C. šatony, M.C. korálky, M.C. čtyřúhelníky, speciální šatonová růže a M.C.šatonová růže, lisované kabošony, řetězy z bezbarvých napodobených drahokamů, TTC kameny.
INDIE; Zahradní sochy
Hledáme kupce bronzových soch, zahradních soch a železářského zboží.
Poptáváme obaly - konzervy s víčky
Mám zájem o plechové obaly - konzervy, 120 gramů obsah, i s víčky. Větší množství. Zajímala by nás cena za kus i s víčkem, v EUR. Jsem ze Slovenska, platba v hotovosti.
Poptávám systém zábradlí
Chci koupit komponenty pro nerezový stavebnicový systém zábradlí /Diega a pod./
INDIE; Výrobky solární, slévárenské a strojní
Hledáme obchodního partnera pro naše výrobky. Obchodujeme se strojními komponenty, slévárenskými, kovářskými, solárními výrobky.