Hledáme dodavatele sněhových řetězů
Firma zabývající se vybavením a zásobování pneuservisů se sítí 2000 firemních zákazníků hledá přímého dodavatele kvalitních kovových sněhových řetězů (ne textilní řetězy). Hledáme přímý kontakt u výrobce, ne u koncového prodejce.
PÁKISTÁN; Potrubní armatury, papír
1. Hledáme odběratele potrubních armatur z temeperované litiny pocházejících z Číny. 2. Můžeme najít výrobce libovolného druhu čínského zboží podle požadavků a specifikací odběratele. 3. Chceme nakupovat a prodávat následující zboží: A novinový papír 45g až 55g B. průklepový papír A4 i jiné velikosti.
PÁKISTÁN; Ocelové odlitky a výkovky
Naše firma Steel Castings and Engineering Works (www.scewpk.com) vyrábí ocelové odlitky, výkovky a strojní části různě používané ve strojírenském průmyslu. Garantuje kvalitu výrobků, včasná dodání a přátelský profesionální přístup. Nabízíme vzájemnou spolupráci ve výrobě širokého rozsahu ventilů. Hledáme vzájemnou výrobní spolupráci.
PÁKISTÁN; Ingoty a železniční ráfky kol
Poptáváme výrobce pozinkovaných, měděných ingotů a železničních ráfků kol.
Poptáváme dodávku ložisek
Poptáváme ložiska dle dále uvedeného označení a počtu kusů Označení : SKF BS2 2209 Poptávaný počet kusů : 20,50,100,200 Děkuji za rychlou odpověď - Čeřovský M. - konstrukce
Poptáváme dřevoobráběcí nástroje
Poptávám dodávku, cenovou nabídku nástrojů ke stojanovému nástavci FD35-1 1KS FRÉZA NA DRÁŽKY PN22 5760 1KS FRÉZA NA PERA PN225761 1KS RÁDIUSOVÁ FRÉZA 225763 1KS ÚHLOVÁ FRÉZA PN225764
INDIE; Tváření plastů, výroba forem
Poptávám firmu zabývající se tvářením plastických hmot a výrobou forem.
SINGAPUR; Ocel a výrobní stroje
Máme zájem navázat spolupráci s odběrateli oceli a výrobních strojů.
RUSKO; Výlisky hliníkové protlačené 800 mt
Chceme nakupovat hliníkové protlačené výlisky 6063. Měsíční poptávka kolem 800mt. V nabídce uveďte popis kvality, množství a cenu CIF nebo FOB.
Poptáváme leštěné nerezové plechy
Poptávám výrobce, resp. dovozce vysoce leštěných nerezových plechů, pokud možno potažených ochrannou vrstvou. Plechy mají sloužit jako zrcadla pro solární koncentrátory.
Poptáváme dodavatele barevných kovů
5.3.2009 21:15:41 Kontaktní osoba: Petr Cibulka Kontaktní email: cibulk.p@centrum.cz Znění požadavku: Jsme firma zabývající se výkupem a prodejem barevných kovů v ČR,SK,DE a hledáme nové dodavatele. Především se specializujeme na použité slinuté karbidy, nástrojovou ocel, wolframové kaly a HSS (vrtáky,frézy,výstružníky.atd.) Dále ...
MAKEDÓNIE; Toaletní papír, role, ubrousky
Hledám firmu pro společné podnikání v oblasti papírenské výroby (toaletní papír, kuchyňské role, ubrousky), kovodělné práce nebo zpracování umělé hmoty. Pro kovodělné práce mám velmi dobrou infrastrukturu a můžeme poskytovat množství nestandardních výrobků, také velkých rozměrů.
ČÍNA; Formy na vstřkování plastických hmot
Hledám odběratele forem na vstřikování plastických hmot.
ŠVÝCARSKO; Plechy a spirálové roury
Hledáme zpracovatele plechu a také výrobce formovaných dílů, spirálových rour. Prosím pouze moderní a výkonné firmy.
EGYPT; Náhradní díly motorů
Hledám výrobce vložek válců, pístů, pístních kroužků, ozubených kol, náhradních dílů pro motory.
INDIE; Zájem o ocel
Poptávám nástrojovou ocel, legovanou ocel, zápustkovou ocel, ocel tvářenou za tepla. Hledám dodavatele, prosím o zaslání nabídek.
INDIE; Žáruvzdorné cihly, ropný koks a kazivec
Jsme předním vývozcem obchodujícím s minerály a kovy. Dodáváme kazivec v kusech, žáruvzdorné cihly a žíhaný ropný koks za levné sazby. Hledáme obchodní spolupráci. V případě zájmu zašleme další sortiment produktů.
INDIE; Výkovky rotačních turbín
Pro indické zákazníky hledáme dodavatele: výkovků rotačních turbín do 100 tun pro větrné, vodní turbíny; výkovků z legované oceli třídy ESR, kruhové, tyče, plechy atd. pro turbínové lopatky, atd.; námořního vybavení pro kontejnerové terminály pro přístavy atd.; systémů pro zabránění srážkám vlaků, speciální snímače pro železnici atd.
NĚMECKO; Příruby,kroužky z nerezové oceli
Hledáme dodavatele následujících dílů: příruby/kroužky z nerezové oceli (většinou 1.4301, popř. 1.4571) Různé rozměry podle nákresu např.: -kruh Di 1495, Da 1726, šířka 115,5, tloušťka 40 -kruh Di 312, Da 361, šířka 24,5, tloušťka 25. Nutné pracovní kroky: -řezání plochého materiálu -zakružování -svařit dohromady -upravit ...
Poptávám ložiska
Prosím o nabídku ložisek: 1. Ložisko 6026 (otevřené,ale bral bych i krytované) - 1 ks (potřebujeme nutně) 2. Ložisko 6030 (otevřené,ale bral bych i krytované) - 1 ks (není tak nutné) Výrobce - SKF, FAG, NSK apod. (v nouzi i ZKL) HAVÁRIE STROJE - VELMI URGENTNÍ!! Dodávka ještě dnes!
Poptáváme obaly - konzervy s víčky
Mám zájem o plechové obaly - konzervy, 120 gramů obsah, i s víčky. Větší množství. Zajímala by nás cena za kus i s víčkem, v EUR. Jsem ze Slovenska, platba v hotovosti.
Poptávám nevyužité zásoby ložisek
Poptávám nadbytečné zásoby ložisek všech typů a druhů,vlastní odvoz,platba ihned
Poptávám kovovýrobu
úhelník /L/ ocel černá 140x140x13 mm, cca 33 m, dělení ma 1800mm. výroba replik zátarasů.
Poptávám systém zábradlí
Chci koupit komponenty pro nerezový stavebnicový systém zábradlí /Diega a pod./
Poptávám kovovou textilii
Sháním kovovou textilii na velký objekt, cca 2x2m -stínidlo. Možno též vzorky, kazové metráže, použitý materiál, nebo jiné zbytky.