Poptávám zbytkový tahokov
Sháním zbytky tahokovu, tl-3mm, rozměr 15cmx30cm. Tahokov bude sloužit na topeniště v grilu se žulovou deskou - viz obrázek.
INDIE; Formy na víčka
Hledám výrobce forem na plastová víčka potravinářských olejů.
NĚMECKO; GFK nádrže
Hledám výrobce/dodavatele v evropském pásmu, který vyrobí GFK nádrže s poklopem kulaté/hranaté o průměru/délky stran asi 70 až 220 cm a hloubce od 35 do 80 cm. Přikládám foto kulaté nádoby.
BOSNA & HERCEGOVINA; Ložiska, čerpadla, zemědělská technika
Poptávám: - solenoidové ventily, - ložiska pro cihelnu, od malých až po velké velikosti, - HONDA motory, malotraktory, sněhové frézy, čerpadla a generátory.
Poptávám ozubený řemen k navíjecímu stroji
Pro navíjecí stroj potřebuji ozubený řemen XL šíře 19,5 mm, 65 zubů,rozteč 5,08 mm. pokud je skladem, ještě dnes osobní odběr.
PÁKISTÁN; Ložiska
Jsme jedním z předních importérů, velkoobchodníků a distributorů všech druhů ložisek. Máte-li zájem stát se obchodním partnerem naší skupiny firem a uspokojovat požadavky na ložiska v naší zemi, vaše dodávky jsou vítány. Poptáváme kuželíková valivá ložiska, kuličková ložiska s hlubokou drážkou, kulová ložiska, válečková ložiska atd. . Prosím, ...
VB; Ocelové řetězy
Hledáme alternativního dodavatele lehkých, háčkových, pozinkovaných ocelových řetězů pro zavěšení závěsných košů.
Poptávám pojezdové kolo
Poptávám pojezdové kolo vulkanizované č.171/300/100/0 Räder-Vogel.
JORDÁNSKO; Železářské zboží, nářadí, barvy
Naše společnost Ziad Sahouri & Co. je obchodní organizace a provizní obchodní zástupce v Ammánu v Jordánsku. Hledáme dodavatele. Hlavní oblasti našeho podnikání jsou: - stavební materiály: železářské zboží, ruční nářadí, eletrické nářadí a příslušenství Dále hledáme dodavatele skladových položek obecného zboží jako je nářadí, obalové ...
EGYPT; Kuličková ložiska
Hledám obchodní spolupráci s výrobcem kuličkových ložisek za účelem importu do Egypta.
Sháním ložisko
Ložisko NKIS 30 výrobce asi SKF
NĚMECKO; Hutní výrobky
Hledáme výrobce našich výrobků, prosíme o nabídku na následující hodnoty: specifikace: materiál S235 JR G2 nebo podobný velikost: 660 mm průměr (kulatý) 20 mm (viz nákres) 300 kusů dodací lhůta 14 dnů V případě dotazů volejte prosím 0049 171, naše webové stránky www.prodrex-deutschland.de
NĚMECKO; Hadicové sponky
Hledáme výrobce hadicových sponek pro automobilový průmysl. V případě domluvy budou k dispozici technické výkresy a vzorky.
Poptávám měděný řetěz
Dobrý den . Sháním pro zákazníka měděný řetěz ,průměr oka 50mm délka 12m
Poptáváme materiál  11 SMn
Poptavame material 11SMn ci jiny prumeru 150mm delka 0.5-1m. Cenu nabidnete
SLOVINSKO; Zpracování kovu
Poptávám firmy zaměřené na zpracování kovu a výrobce strojů v České republice za účelem navázání obchodních vztahů. Prosím o dodání seznamu, jestli je možné i finančních informací jako výnosy, majetek a vlastní kapitál společnosti.
PÁKISTÁN; Výkovek převodovky 92 zubů
Poptáváme výkovek převodovky 92 zubů. Prosíme o zaslání nabídky se specifikacemi.
GHANA; Zlato a kovový šrot
Hledám odběratele zlata a kovového šrotu.
EGYPT; Rudy a chemikálie
Mani Group Company je exportní, importní firma. Exportuje hlavně chromovou a manganovou rudu a importuje chemikálie a slitiny železa. Více na http://www.manigroup.net Firma hledá obchodní spolupráci.
Poptávám šnekové kolo vč. šnekového šroubu
Šnekové kolo o půměru 150 až 220 mm se šnekovým šroubem.
Poptávám válec a pístové kroužky k motoru 2S90A
Koupím válec, píst, kroužky na motor 2S90A, děkuji.
PÁKISTÁN; Ložiska
Jsme jedni z předních importérů, velkoobchodníků a distributorů ložisek všech typů. Máme zájem o obchodní spolupráci s dodavateli ložisek: kuželíková valivá ložiska, kuličková ložiska, sférická ložiska, válečková ložitska atd. Prosíme o zaslání produktového katalogu e-mailem, cen a jakosti materiálu.
Poptáváme ložiska
Dobrý den, Poptáváme 5 ks ložisek ASAHI SEIKO BLCTE203K. Prosím o zaslání cenové nabídky a termínu dodání. S pozdravem Jitka Čubíková ...
PÁKISTÁN; Kuličková ložiska
Poptávám kuličková ložiska.
INDIE; Produkty z vysokouhlíkové oceli
Jsme výrobce drátu a produktů z vysokouhlíkové oceli. Dodáváme také následující komponenty: 1) ráfky kol vysokozdvižných vozíků, traktorů, zemědělských strojů atd. 2) transmisní součásti: kuželová kola s přímými zuby, čelní ozubená kola, pastorky a hřídele talířových ozubených kol 3) turbodmychadla: opracované odlitky ložiskových těles ...