Dynamický nákupní systém na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Manipulační technika, spojovací prvky, ložiska, Jižní Afrika
Hledáme výrobce strojírenského spotřebního materiálu, a to: výrobků pro přenos síly, tj.kladek, dopravníkových pásů atd., upevňovacích výrobků, tj.matic, šroubů atd., ložisek, těsnění.
Poptáváme výrobu nástrojů do drtiče papíru
Výroba nástrojů - protinožů do drtiče papíru. Rozměry 8x25x597 mm, nástrojová ocel. Jedná se o protinůž s pravoúhlým průřezem.
Strojírenská výroba, Čína
Jsme společnost Shanxi OMK Machinery and Equipment ltd v Číně a máme mnoho podřízených závodů. Vyrábíme hlavně hliníkové díly gravitačním litím a extrudovaným litím, železné a ocelové odlévané díly, svařováné díly, kované díly a díly strojů pro zahraniční zákazníky podle jejich zaslaných výkresů a vzorků. Rádi bychom navázali obchodní vztahy s ...
Kovové komponenty, Čína
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kovových dílů a komponent zpracovaných děrováním, lisováním, soustružením, obráběním a tlakovým litím. Mezi naše hlavní klienty patří Samsung, Hitachi, NEC, TTI, Black & Decker atd. Jsme jednou z dceřiných společností Sunstrong International Industrial Limited, což je skupina specializovaná ...
Nářadí, filtry, řezné oleje, ložiska, Turecko
Hledáme nové dodavatele a uvítáme nové nabídky v mnoha průmyslových výrobcích, jako jsou ruční nářadí, vzduchové nářadí, řezné oleje, filtry, řezání kamenů, ložiska, průmyslová kola, oceli a další.
Hnací řemeny, Pákistán
Poptáváme všechny druhy hnacích řemenů, zvláště zásoby klínových řemenů libovolného tvaru.
Poptáváme zakázkovou výrobu nástroje
Dobrý den, poptáváme výrobu nástroje, přípravku na hlavu a špičku hřebu, nebo zda-li nejste schopni hřeb vyrábět. Výkresová dokumentace hřebu je přílohou tohoto e-mailu.Děkujeme za Vaši odpověď.
Kuchyňská dvířka, kování, Indie
Hledáme kvalitní dodavatele kuchyňských dvířek a příslušenství a kování pro kuchyně.
Železné, neželezné kovy, slitiny, Indie
Jsme dodavatelé a exportéři železných a neželezných kovů a speciálních slitin jako berylliová měď, titan, námořní mosaz, hliníkový bronz, fosforový bronz, mosaz, měď, nerezová ocel, všech tvarů a rozměrů. Sortiment na našich webových stránkách www.specialmetalalloys.net. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Břitové destičky, Mexiko
Hledáme výrobce, kteří exportují břitové destičky elektrického nářadí (kód HS 8466.10..01.75), břitové destičky pro upevňovací aplikace, ruční nářadí, jako jsou šroubováky, pneumatické nářadí pro upevňování.
Ložiska, Indie
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s českým nebo slovenským výrobcem ložisek.
Poptáváme hřídelovou spojku
Poptáváme hřídelovou spojku, velikost 8 / obj.č.NOX 23022 - 008
Feroslitiny, Čína
Jsme čínská firma specializující se již několik let na feroslitiny. Dobrá kvalita a konkurenční ceny. Rádi bychom navázali obchodní spoluráci s odběrateli.
Poptávám zakázkovovu kovovýrobu
Poptáváme výrobu 8ks výkovků, materiál S355, hrubovaných dle přiloženého výkresu, včetně podkladových rámů.
Poptávám formu na výrobu cínových vojáčků
Dobrý den, poptávám z kovu, z mědi atd. formu na cínové vojáčky, poradíte výrobce. Jaký kov je nejlepší použít na výrobu této formy. Pozdější odběr více kusů.
Slévárenské skořepiny, Egypt
Jsme obchodní zástupci v Egyptě, jedna z našich největších státních firem vypsala tendr na 18 ks skořepin pro kontinuální lití pro Al slitiny. Máte-li zájem, informujte mě prosím urychleně, protože termín je 11.1.2012.
Obráběcí nástroje - zastoupení, Thajsko
Chtěli bychom být zástupcem výrobce nástrojů švýcarského typu, který vyrábí a dodává spolehlivé, ale přesto konkurenceschopné řezné nástroje k obrábění malých částí. Příkladem těchto výrobců jsou Utilis, Bimu, Sandvik, NTK atd. A obráběcí nástroje zahrnují soustružnické vložky, vložky pro zpětné soustružení, odřezávací vložky, rýhovací vložky, ...
Zpracování oceli, železa, Čína
Specializujeme se na lití a kování železa / oceli již 15 let. Prošli jsme certifikačním systémem ISO9001. Máme zájem o navázání dlouhodobé obchodní spolupráce. Poskytneme vám nejlepší cenu a vysokou kvalitu.
Poptáváme řetízky na frézování komínů
Řetízky na frézování komínů. 6x18,5 á 9 článků, 100 kg dodání co nejdříve
Železné, neželezné kovy, slitiny, Indie
Jsme dodavatelé a exportéři železných a neželezných kovů a speciálních slitin jako berylliová měď, titan, lodní mosaz, hliníkový bronz, fosforový bronz, mosaz, měď, nerezová ocel, všech tvarů a velikostí. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Sortiment najdete na našem webu www.specialmetalalloys.net.
Ferroslitiny, Indie
Jsme exportéři, importéři, poskytovatelé služeb, zástupci pro různé minerály, ferroslitiny, kovy, oceli, trubky a jiné. Pracujeme jménem indických výrobců ferroslitin jako feromangan HC/MC/LC, silikomangan, ferochrom HC, ferosilicium, Fe SiMg, Fe Alu a další. Dodáváme nejlepší kvalitu. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Ocelové svitky, Indie
Poptáváme nerezovou ocel SS 304 (svitky válcované za studena). 1) 5.00(+/-0.1) x 60(+/-0.30) x svitek SS304 N1 konečná úprava 2) 6.00(+/-0.1) x 60(+/-0.30) x svitek SS304 N1 konečná úprava. Hmotnost svitku maximálně 200 kg. Vnitřní průměr svitku minimálně 500 mm. Žádáme o zaslání obchodních podmínek.
Formy, plastové díly, Čína
Naše firma GoldStar Mould & Molding Ltd se specializuje na výrobu forem na plasty, forem pro lití pod tlakem, forem pro lisování kovů a také všech druhů plastových dílů. Je držitelem certifikátů ISO 14000, ISO9001:2000S16949, ROHS a 7S systém. Poskytujeme zákazníkům vynikající kvalitu za velmi konkurenceschopnou cenu. Máme zájem o navázání ...
Hřídele, SAE
Hledáme přední výrobce chromovaných hřídelí.