Poptáváme ojeté zametací vozidlo
Dobry den. Mame zajem o nakup zametaciho vozidla s vakuovym nasavanim do 7 let stari s korbou cca 5-10 tun. Prosim, o nabidku nebo poradte. Take mame zajem o technologicka zarizeni na opravu cest ve meste. Technologie muze byt pouzita v dobrem technickem stavu.
Poptávám dodávku autoumývárny a čističky vody
Mám zájem o kompletní dodávku autoumývárny a čištičky vody na klíč, na celoroční provoz, prosím o rozměry, haly ,montovaných částí a ceny kompletní dodávky a dobu instalace. Děkuji.
Poptávám vyvíječ páry
Vyvíječ páry 400 - 600 kg Vyvíječ páry 800 - 1200 kg
Poptáváme čistící techniku a materiál
Vážení, jsme velkoobchod se spotřebním zbožím. Na základě poptávky našeho zákazníka, který zařizuje službu čištění interiéru automobilů, prosíme o obchodní nabídku pro tento záměr vhodných přístrojů a čistících prostředků s uvedením Vašich VOC, doporučených MOC a Vašich obchodních podmínek. S díky a s pozdravem Libor ...
Poptávám vysokotlakou hadici
Poptávám vysokoltaku hadici 45m, pro vysokotlaký čistici stroj Frank HWM 890MSE, pracovní tlak do 150 bar, max. přípust. prov. teplota do 150 stupnů celsia
Poptávám mandl pro ubytovnu
Poptávám mandl na prádlo pro menší ubytovací zařízení. Nejlépe z Jihomoravského kraje.
Poptávám profesionální mandl do prádelny
Poptávám profesionální mandl do prádelny. Cenovou kalkulaci posílejte na email.
Poptávám koupi vysavače pro penzion
Sháním 2 vysavače pro úklid penzionu, cca 500 m2 kobercové plochy. Prosím nabídněte vhodný, ne centrální. Jihomoravský kraj.