Zvýšenie efektivity technologických procesov spracovania v spoločnosti ELEKTRO RECYCLING, s. r. o.
Predmetom zákazky je nákup technologických zariadení na dočisťovanie zmesových plastových drtí PS, ABS a PP/PE a na odstraňovanie plastovej izolácie z káblov. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Automatizované pracovisko pre konzervovanie a balenie LR
Predmetom zákazky je automatizované pracovisko pre konzervovanie a balenie LR. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch.
Obstaranie inovatívnych technológií v spoločnosti ACCARDI EUROPE, s. r. o.
Predmetom obstarávania je linka na rozbíjanie a triedenie orechov.
Obstaranie inovatívnej výrobnej linky na spracovanie doposiaľ nespracovateľného plastového odpadu
Predmetom nákupu tovarov je komplexné dodanie a inštalácia inovatívnej recyklačnej linky na spracovanie doposiaľ nespracovateľného plastového odpadu s umiestnením v Banskej Bystrici. Bližší opis požiadaviek na predmet zákazky - recyklačnú linku s popisom a funkcionalitou jej komponentov je podrobnejšie uvedený v súťažných podkladoch, ktoré sú ...
Technologické inovácie v spoločnosti WALEX, s.r.o.
Predmetom obstarávania je: 1. Robotizované zariadenie určené na ukladanie baleného tovaru na paletu 2. Robotizované zariadenie určené na balenie škrupinových plodov do papierových sáčkov
Komplexní ekologizace provozu kamenolomu Mladovice
Předmětem je vybudování technologické linky, která bude splňovat nejlepší opatření a parametry pro lomy s vysokými ekologickými standardy. Součástí předmětu Veřejné zakázky bude asistence dodavatele při zkušebním provozu po dobu 3 měsíců od uvedení do provozu a zajištění vydání kolaudačního souhlasu.
Obstaranie inovatívnych technológií do výroby
Predmetom zákazky je dodanie 3 inovatívnych technológií do výroby: 1. Horizontálna baliaca linka s prídavnými zariadeniami 2. Triedič produktov s príslušenstvom 3. Vzduchová a sitová čistička s prídavným zariadením Technická špecifikácia jednotlivých zariadení je súčasťou súťažných podkladov.
Nákup automatickej drviacej/mlecej linky
Predmetom zákazky je dodanie technológie na výrobu plneného profilu. Predmet zákazky sa delí na 2 časti. Uchádzač predloží ponuku na jednu alebo viac častí predmetu zákazky. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch.
Inovácia výrobného procesu spoločnosti QUADRAWOOL s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka poloautomatickej linky na výrobu pestovateľských kociek, poloautomatického zariadenia na výrobu pestovateľských štuplov a poloautomatickej linky na výrobu pestovateľských vankúšov do PE fólie s pozdĺžnym a laterálnym zažehlovaním.
Nákup inovatívnej technológie pre ST. NICOLAUS, a.s.
Predmetom zákazky je dodávka a montáž linky na plnenie liehovín. Linka sa skladá z jednotlivých strojov pospájaných dopravnými pásmi a tak vytvárajú jeden technologický celok, ktorý produkuje požadované výrobky.
Podpora inovačného potenciálu a konkurencieschopnosti spoločnosti RADVIL - STAV, s.r.o.
Predmetom zákazky je dodávka plnoautomatickej linky na priečne a pozdĺžne spracovanie reziva. Predmet zákazky je rozdelený na tri časti. Predmetom dodania I. časti predmetu zákazky je dodávka 1ks plnoautomatickej linky na rozmietanie reziva. Predmetom dodania II. časti predmetu zákazky je dodávka 1ks plnoautomatickej linky na optické skenovanie, ...
Technologická linka na zhodnocovanie automobilových katalyzátorov
Predmetom zákazky je dodávka inovatívnej technológie v oblasti obrábania kovov, jej spustenie a uvedenie do prevádzky. Linka na zhodnocovanie odpadových automobilových katalyzátorov metalurgickým postupom. Výstupom z technologickej linky budú kovy platinovej skupiny platina, paládium a ródium v metalickej forme.
Inovácia produktu v spoločnosti TATRA TEXTIL, s.r.o. - výrobná linka
Predmet zákazky spočíva v nákupe novej výrobnej linky na výrobu netkanej textílie. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažnych podkladoch.
Linka na povrchovú úpravu kovových výrobkov práškovými farbami s príslušenstvom
Predmetom zákazky je linka na povrchovú úpravu kovových výrobkov práškovými farbami s príslušenstvom, ktorej dodanie je súčasťou inovačných aktivít spoločnosti TECHNOV, s.r.o. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Automatická optimalizačná linka na báze lasera
Predmetom zákazky je tovar automatická optimalizačná linka na báze lasera pre spracovanie a rezanie čerstvého neomietaného tvrdého dreva s optickým a röntgenovým vyhodnocovacím procesom pre neomietané drevo (ďalej tiež len technologická linka). Technologická linka bude pozostávať z nasledovných zariadení: laser, skener a robotika.
Dodávka robotizované automatické linky na kompletaci závěsů pro SDK
kompletní dodávka robotizované automatické linky na kompletaci závěsů pro SDK s příslušenstvím pro účely sériové výroby závěsů určených k montáži sádrokartonů - podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci
Linka pro kalení skla
Předmětem zakázky je dodávka linky pro kalení skla. Součástí dodávky bude instalace a montáž zařízení včetně zaškolení obsluhy. Požadované technické parametry linky jsou uvedeny v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Dodanie automatickej lakovacej linky a ďalšej techniky
Predmetom zákazky je dodanie kombinovanej automatickej lakovacej linky (kataforézne lakovanie a práškové lakovanie), neutralizačnej stanice s kontinuálnym procesom prevádzky, kotolne, manipulačnej techniky, laboratórneho vybavenia a súvisiaceho podnikového informačného systému zabezpečujúceho zber, prenos, spracúvanie, uchovávanie dát na účely ...
CNC linka s kombinovaným vysekávacím lisom s laserovým zariadením a s logisticko-skladovacími modulm
Predmet zákazky spočíva v nákupe CNC linky s kombinovaným vysekávacím lisom s laserovým zariadením a logisticko-skladovacích modulov v zmysle technickej špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch. Súčasťou predmetu obstarávania je aj jeho dovoz, inštalácia a uvedenie do prevádzky, vrátane zaškolenia obslužného personálu, dodanie technickej ...
Kontinuálna kroková montážna linka pneumatík, diskov a komponentov
Predmetom zákazky je dodávka, inštalácia auvedenie do prevádzky kontinuálnej krokovej montážnej linky pneumatík, diskov a komponentov so zaškolením obsluhy.
Vývoj a výroba linky pre produkt ASPHALTNET a prislúchajúceho softvéru
Predmetom zákazky je dodávka linky pre produkt Asphaltnet a dodávka softvéru a hardvéru pre CNC stroje. Predmet zákazky je rozdelený na dva logické celky, t.z. 1. Vývoj a výroba linky na výrobu pletiva z hexagonálneho drôtu produkt Asphaltnet a 2. Vývoj a inštalácia softvéru a hardvéru pre CNC stroje. Podrobný opis predmetu zákazky sa ...
Výrobná linka na výrobu BIO mäsových výrobkov
Predmetom verejného obstarávania je obstaranie a zavedenie inovatívnej výrobnej linky na výrobu nových mäsiarenských BIO výrobkov, t.j. paštét a tepelne neopracovaných a sušených mäsových výrobkov. Súčasťou výrobnej linky budú nasledovné technológie: - drvič mrazených blokov mäsa - rýchlokuter varný vákuový - rezačka mäsa - vákuová ...
Linka na aplikáciu sacích vložiek do tácok pre zariadenie TRS5
Predmetom zákazky je dodanie linky na aplikáciu sacích vložiek do tácok pre zariadenie TRS5. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je obsiahnutá v súťažných podkladoch.
Zariadenie na výrobu uzavretých presných profilov s galvanizovaným zvarom
Tvarovacia linka na výrobu uzavretých presných profilov s galvanizovanými zvarmi v dĺžkach od 400 do 8000 mm. Bližšia špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.
Inovácia technologického procesu výroby a rozšírenie technologických možností
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia technologickej linky na inováciu technologického procesu výroby nadrozmerných prepravných obalov z vlnitej lepenky.