INDIE; Mobilní osvětlení staveb a svářecí vybavení
Mobilní osvětlení pro stavební práce v noci a vybavení pro svařování. Naše firma Alliance Precision Pvt. Ltd. je považována za předního výrobce a vývozce prvotřídních stavebních zařízení a průmyslového vybavení pro svařování. Naše mobilní osvětlovací věže mají mezinárodní kvalitu. Rychlost práce lze jednoduše zdvojnásobit zavedením mobilních ...
GHANA; Průmyslové stroje
Jsme obchodní zástupci výrobních firem, velkoobchodníci, importéři. Poptáváme průmyslové stroje apod.
Nákup technického a technologického vybavení v rámci projektu Centra technického vzdělávání
Dodávka a instalace technického a technologického vybavení. Veřejná zakázka se sestává ze 2 částí smyslu § 98 zákona: Část 1 – Dodávka klasických obráběcích strojů Část 2 – Dodávka svařovací techniky včetně vzduchotechniky, a to dle technické specifikace uvedené v ZD.
NĚMECKO; Stroje a ocelové konstrukce
Hledáme dodavatele strojů a ocelových konstrukcí v Děčíně a okolí.
EGYPT; Svařovací elektrody
Poptávám výrobce svařovacích elektrod, vodní a parní ventily, průmyslové přístroje, čisticí a lepicí materiály pro průmyslová použití (údržba).
INDIE; Slída a slídový prášek
Jsme výrobci a exportéři slídy a slídového prášku. Můžeme dodat dobrou kvalitu za konkurenceschopné ceny. Dodáváme slídový prášek výrobcům svařovacích elektrod do celého světa. Náš web: http://jmexport1.trustpass.alibaba.com http://jmexport.diytrade.com Hledáme další odběratele.
Poptávám svařovací techniku
Ruční ořezávač Zinser 400 – 1600mm Elektrický ořezávač Zinser 400 – 1600mm Příslušenství dodané ke stroji s elektrickým pohonem: - hořák kyslík-acetylen/rovný – 1 kus ( možno vyměnit za úhlový) - pás 600-1000mm – 1 kus - tryska 3–10mm – 1 kus - tryska 10-30mm – 1 kus - čistič trysek – 1 kus - servisní klíč – 1 ...
Nákup strojního vybavení a zateplení provozovny
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks svářecího poloautomatu na pilové pásy, 1 ks nůžek na stříhání pilových pásů, 1 ks brusky na sváry pilových pásů.
ETIOPIE; Svařovací elektrody, dráty
Jsme etiopská společnost zabývající se hlavně dovozem a distribucí stavebních materiálů, průmyslových spotřebních materiálů a farmaceutických výrobků. Podnikáme již více než 20 let a máme přístup k širokému okruhu zákazníků včetně velkoobchodů, maloobchodů, státních a velkých stavebních firem. Jedním z našich hlavních předmětů podnikání je dovoz ...
Poptáváme rotační svářečky, 500 ks
Poptáváme velké množství svářeček 400-500, rotačních svářeček
Nákup technického a technologického vybavení v rámci projektu „Centra technického vzdělávání na Brun
Dodávka a instalace technického a technologického vybavení. Veřejná zakázka se sestává ze 3 částí smyslu § 98 zákona: Část 1 – Dodávka klasických obráběcích strojů Část 2 – Dodávka obráběcích CNC strojů Část 3 – Dodávka svařovací techniky včetně vzduchotechniky.
Poptávám svářecí zařízení
Koupím svářečky triodiny 350ks, ale i jiné i použité.
KUVAJT; Svařovací zařízení
Poptávám české výrobce svařovacího zařízení.
Poptávám výrobu automatu na svařování
Dobrý den, poptávám výrobu automatu na odporové svařování ocelových sítí z oceli o průměru 6-10mm s rozměry ok 50x200mm. Rozměry jednotlivých polí 2500 x 600-2200mm. Děkuji Weyers
Poptávám odporový drát pro svařování
Poptávám odporový drát na sváření plastů, 3mm šířka, 0,1mm tloušťka, 60 ohmů, 700 wattů. Nejlépe Zlín a okolí.
EGYPT; Zahraniční spolupráce
Máme zájem vyrábět na základě licence svařovací dráty a urychlovače tavení. Hledáme zájemce o společné podnikání.
Poptávám svářečku ocelových ok
Poptávám svářečku ocelových ok. Nabídněte svářečku ocelových ok vyrobených z ocelového drátu o průměru 8mm. Samotné oko má průměr 90mm. Pokud se nabídka bude líbit, ozveme se zpět. Děkujeme.
INDIE; Slída
Jsme indičtí výrobci a exportéři slídy, naše výrobky dodáváme pro svařovací elektrody, pro průmysl ropných vrtů, průmysl barev, sádrových desek a ostatní elektrický průmysl. Prosíme o databázi těchto firem.
EGYPT; Svařovací materiály
Jsme egyptská výrobní firma zabývající se svařováním. Poptáváme z České republiky výrobce svařovacích materiálů (dráty, elektrody...) za účelem společného podnikání.
IRÁK; Svářecí a řezací zařízení
Zabýváme se importem a dodávkou svářecího a řezacího zařízení a příslušenství. Hledáme spolupráci s evropskými firmami v tom samém oboru.
PÁKISTÁN; Stroje
Naléhavě poptávám kontakty na mezinárodní zprostředkovatele z Prahy, kteří obchodují se všemi druhy strojů.
BANGLADÉŠ; Železářské zboží
Poptávám železářské zboží, samostatná kolečka ke křeslům, nábytku, svařovací drát.
ŠVÝCARSKO; 3D stůl k svařování
Poptávám 3D stůl k svařování 2000x1000x850 s 28mm vyvrtaným otvorem.
Poptávám koupi svářeček
Koupím veškeré svářečky Triodyn 320, Praga 500 Wlsp 315 ks,250 ks.
EGYPT; Svařovací elektrody, dráty
Hledáme české výrobce svařovacích elektrod a drátů za účelem distribuce jejich výrobků do Egypta.