NIGÉRIE; Zařízení na zpracování kůže
Poptáváme zařízení na zpracování kůže (pro obuv, kabelky, opasky, kožené koberce, atd.). Zajímá nás instalovaná kapacita a ceny. Velmi naléhavé!
PÁKISTÁN; Stroje na výrobu koberců
Jsme velkoobchodníci se stroji zhotovující koberce, proto máme zájem importovat stroje na výrobu koberců. Webové stránky: www.fwtc.co.uk
JORDÁNSKO; Sanitární příslušenství
Máme zájem importovat nářadí, kovové sanitární díly (kovové koupelnové díly) a příslušenství. Použité strojní zařízení všeho druhu, viz webové stránky dole, dále oděvy. Exportujeme: turecký mramor, stroje, sportovní oblečení pro muže i ženy, trička, oděvy, minerály ...
BANGLADÉŠ; Surová bavlna, textilní stroje
Firma obchoduje se surovou bavlnou a novými i použitými textilními stroji. Sortiment je v rozsahu od spřádacích strojů až po tkalcovské stavy. Uvítáme spolupráci s dodavateli v tomto oboru.
VIETNAM; Spolupráce - reality, zemědělství
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce v oblastech: realitní investování a obchodování, projektové poradenství a projektování, vývoz zemědělských produktů (maniok, pepř, káva, kukuřice, rýže, ryby, mořský písek ....), distribuce hnojiv a chemických produktů, kosmetiky, dovoz všech druhů strojů a zařízení.
ČÍNA; Laserové stroje, šicí stroje
Čínská firma vyrábí laserové stroje na řezání/rytí, laserové značkovací stroje, multifunkční domácí šicí/vyšívací stroje a průmyslové vyšívací stroje. Více na www.sinojo.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry, distributory.
S. ARÁBIE; Stroje na stříhání textílií
Poptáváme dodavatele strojů ke stříhání netkaných textilií k výrobě sterilizačních folií 30cm x 30cm upto 140cm x 140cm Maximální šíře rolí by byla 140 cm a průměr až do 1100mm Naše webové stránky: www.almana.com.sa
Poptávám pákový lis
Poptávám pákový ruční lis vhodný pro sedlářskou výrobu. Vhodný pro nýtování nebo drukování kůže. Děkuji za nabídky. Hledám výrobce,dovozce,nebo kdo lis prodá.
Poptávám ND k šicímu stroji
K šicímu stroji NECKERMANN TYP 132 sháním řemen 50 zubů,šířka 10,5mm,výška 3,5-2mm.Celkem dlouhý 368mm.
NIGÉRIE; Stav. materiál, stroje, sport. potřeby
Jsme dovozce a distributor následujících výrobků: 1) průmyslové / domácí šicí stroje a náhradní díly. 2) sportovní potřeby (fotbalové míče, brankářské rukavice atd. 3) pilařské stroje a zařízení obecně 4) sluneční brýle, optické brýle atd. 5) automobilové servisní části (olejové / palivové filtry, zapalovací svíčky atd.) 6) překližka, ...
BANGLADÉŠ; Linka na výrobu přikrývek
Poptáváme celou linku na výrobu syntetických přikrývek na klíč. Může být i použitá nebo repasovaná.
Poptávám tkalcovské stavy
Poptávám tkalcovské stavy SULZER Projectile Looms 85",110",130,153" CAM nebo DOBBY. SULZER rapier looms F2001, G6100 SULZER P7100 130"
Strojní zařízení
Poptávám firmy, které se zabývají exportem, importem strojního zařízení.
PÁKISTÁN; Rám s mycím zařízením
Poptáváme Stenter rám s mycím zařízením a fulárovým systémem. Prosíme o nabídku s technickými údaji, cenou a fotografiemi.
PÁKISTÁN; Pletací stroje
Poptáváme použité pletací stroje Karl Mayer s osnovním pletením. Potřebujeme 6 strojů KS2, KS3, KS4, IN 168" a 130" v míře 28E.
BANGLADÉŠ; Mléko v prášku, ocelový odpad
Jsme bangladéšská obchodní firma, máme zájem o navázání obchodních vztahů s distributory mléka v prášku, strojního zařízení a ocelového odpadu.
PÁKISTÁN; Tkalcovské stavy
Poptáváme použité tkalcovské stavy.
Poptávám příslušenství k šicímu stroji
Poptávám originální litinový stojan i s deskou k šicímu stroji Lada 236 za zbytkovou cenu. Pod deskou po obou stranách musí být šuplíčky a mezi nimi výklopný díl, tak jak je to u stojanu pro Ladu.
Poptávám servis, ND na šicí stroj
Poptávám opravnu nebo prodejnu náhradních dílů na šicí stroj LUCZNIK 884 ve Frýdku-Místku a jeho okolí.Děkují.
Poptávám opravu šicího stroje
Poptávám opravu šicího stroje LUCZNIk. Praha -východ - Stříbrná Skalice
BANGLADÉŠ; Tkalcovský stav
Poptáváme: TW11../PU tkalcovský stav "Projectile Loom" 36-40 souprav, STB/CTB tkalcovský stav "Projectile Loom" 20-40. Pošlete nám prosím nejlepší cenovou nabídku s fotografiemi a technickými podrobnostmi.
Poptávám ND k obuvnickému stroji
Poptávám malý člunek pro obuvnický stroj Singer
Poptávám šicí stroj zn. JUKI
Měla bych zájem o šicí stroj značky Juki. Jaká je cena?
Poptávám opravu šicího stroje
Poptávám opravu šicího stroje veritas v okrese Ústí nad Orlicí
PÁKISTÁN; Použité textilní stroje
Poptáváme použité textilní stroje na zhotovení oděvů a ponožek.