VŘ – Technologické pracoviště pro výrobu vysokopevnostních svorníků
Předmětem výběrového řízení je pořízení technologického pracoviště pro výrobu vysokopevnostních svorníků, a to včetně kompletní technologie výroby specifikovaných dílců, dopravy, uvedení zařízení do provozu, jeho vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Dodávka numericky řízeného NC volně programovatelného lisovacího a ohýbacího automatu
Předmětem je dodávka technologie plošného tváření (výroba stáčených pouzder) včetně dopravy, uvedení stroje do provozu a zaškolení. Předmět zakázky je popsán technickou specifikací, která je přílohou č. 1 Zadávací dokumentace.
VŘ – Technologické pracoviště pro výrobu vysokopevnostních svorníků
Předmětem výběrového řízení je pořízení technologického pracoviště pro výrobu vysokopevnostních svorníků, a to včetně kompletní technologie výroby specifikovaných dílců, dopravy, uvedení zařízení do provozu, jeho vyzkoušení a zaškolení personálu zadavatele, vše v místě plnění zakázky.
Inovace ve výrobním procesu společnosti LAUB-KOVOVÝROBA, s.r.o.
Předmětem plnění zakázky jsou dodávky v souvislosti s realizací akce „Inovace ve výrobním procesu společnosti LAUB-KOVOVÝROBA, s.r.o.“, jedná se o dodávku CNC soustruhu, podrobně popsáno ve Specifikaci předmětu plnění, která je součástí zadávací dokumentace. Zadávací dokumentace je po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek uveřejněna na ...
Kompostárna Cibotín
Předmětem dodávky bude soubor strojů určených pro provoz kompostárny. Konkrétně se jedná o dodávku traktoru a manipulátoru.
Kompostárna Hostovlice včetně zajištění svozu biologicky rozložitelného odpadu
Předmětem dodávky bude soubor strojů určených pro provoz kompostárny. Konkrétně se jedná o dodávku traktoru, vakovače, drtiče, kontejnerů a nosiče kontejnerů.
Kompostárna Cibotín
Předmětem dodávky bude soubor strojů určených pro provoz kompostárny. Konkrétně se jedná o dodávku traktoru a manipulátoru.
Dodávka zařízení č. 2 pro projekt Od myšlenky k výrobku 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks laserových tiskáren plošných spojů, 4 sad obsahujících po 8 digitálních osciloskopech a 1 frekvenčním analyzátoru, včetně jejich montáže a zaškolení personálu zadavatele, a 2 sad systémového bednění.
Kompostárna bioodpadu v Olšanech
Předmětem veřejné zakázky je nákup technického vybavení pro Kompostárnu bioodpadu v Olšanech, jedná se o: traktor drtící vůz kompostovací lis včetně příslušenství PC včetně operačního systému software pro evidenci odpadů software pro kompostování teploměr vlhkoměr.
Poptávám břitvové destičky
Poptávám břitovou destičku do kopinatého vrtáku, pr.85mm dle ČSN 220750, dále břitové destičky SNMM 2507 24E-57,525P. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
Kompostárna Ešská
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - kolový traktor - vakovací kompostovací lis
Kompostárna Zelený
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - manipulátor - traktor - biodrtič
Svoz bioodpadu Loucko
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - hákový nosič kontejnerů - manipulátor - sběrné nádoby/kontejnery
Kompostárna Otín
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - traktor s čelním nakladačem - kompostovací vůz
Kompostárna Filipský
Jedná se o dodávku stroje pro kompostárnu: - traktor s čelním nakladačem
Kompostárna Znětínek
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - traktor - manipulátor
Kompostárna na zpracování bioodpadu
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu: - manipulátor - traktor - míchací vůz
Kompostárna Polná A
Jedná se o dodávku strojů pro kompostárnu - manipulátor - traktor - biodrtič
Kompostárna Neuman
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky dodávka strojů pro vybavení kompostárny. 1. Traktor s čelním nakladačem a multilopatou 2. Traktor 3. Kompostovací stroj (traktorem poháněný)
Kompostárna Kamenná
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky dodávka strojů pro vybavení kompostárny. 1. Traktor 2. Míchací vůz 3. Traktor s čelním nakladačem
Dodávka zařízení pro projekt Od myšlenky k výrobku 2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výukových CNC obráběcích strojů, laserových tiskáren plošných spojů, sad digitálních osciloskopů a frekvenčních analyzátorů, včetně jejich montáže a zaškolení personálu zadavatele, a sad systémového bednění.
Modernizace farmy
Předmětem zakázky je dodávka následujících strojů a technologického vybavení za účelem modernizace zemědělského závodu zadavatele: míchací krmný vůz - samojízdný, přepravník zvířat I., přepravník zvířat II., nastýlací vůz, kolový nakladač (manipulátor), stroj pro plnění vaků, napájecí automat pro telata, drbadlo (2 ks).
Nákup traktoru a překopávače na kompostárnu
Předmětem veřejné zakázky je nákup nové a výkonnější techniky na kompostárnu sestávající z překopávače a traktoru. Kompost bude překopáván na kompostárně v Humpolci. Kde je určen na lichoběžníkových hromadách o výšce 4 metry a půdorysu cca 10 x 30 m. Souprava pro překopávání kompostu musí být schopna překopat tento kompost do nové základny o ...
Technologie na snížení emisí amoniaku AGRO - Měřín, a.s.
Zakázka mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "Zákon") na dodávky. Zadávací řízení se řídí Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory OPŽP (verze ke dni 20.6.2014) s analogickým postupem zadání zakázky dle výše uvedeného zákona. Jedná se o nákup zemědělských strojů: manipulátor ...
Kompostárna AP Střítež
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka strojů pro vybavení kompostárny. 1. Traktor s čelním nakladačem - Jmenovitý výkon motoru min. 80HP - max. 95HP - Počet válců motoru min. 2 - max. 3 - Počet rychlostí vpřed a vzad min. 24 - max. 32 - Pohon 4WD - Převodovka mechanická - Hydraulika min. 62 – max. 70 l/min - Min. 2 a max. 3 hyd. ...