Sháním čerpadlo zn. Umbra Pompe
Sháním čerpadlo výrobce Umbra Pompe ACUA 250.Potřebuji vědět cenu a dobu dodání.
Sháním návod k obsluze hydraul. ruky
Sháním návod k obsluze hydraulické ruky SR - 70 PR (Ostroj Opava), popř podobného typu, .
Poptávám domácí vodárnu
Poptávám domací vodárnu se sáním do 15m a výtlak 30m, ojedinelé.
Poptávám čerpadlo k motorové pile
Poptávám olejové čerpadlo na mazání lišty na motorovou řetězovou pilu Talon AC 310516, 42 ccm. Sdělte, prosím, cenu a dobu dodání. Budu ráda i za kontakt na některý servis pro značku TALON.
Poptávám přednastavovací přístroj
Přednastavovací přístroj k měření a nastavování obráběcích nástrojů - upnutí SK50, redukce na SK40 - rozsah měření : osa X - 400 mm osa Z - 400 mm - výška 980 mm - kamera s LCD monitorem - obsluha pomocí ovládacího panelu - automatické rozeznávání tvaru břitu - dynamický nitkový kříž pro nalezení břitu ...
Poptáváme mostový jeřáb, jeřábové dráhy
Poptávka mostového jeřábu + jeřábové dráhy nosnost 10 000 kg rozpětí 16 820 mm šířka haly 18 200 mm výška zdvihu 5 500 mm světlá výška haly 6 900 mm délka jeřábové dráhy 49 000 mm modul 4 000 mm výška sloupu k patce 5 000 mm rychlost pojezdu jeřábu 40 m/min + mikropojezd rychlost pojezdu kočky 30 m/min + mikropojezd rychlost zdvihu 16 ...
Poptávám ND na traktor Gutgrod
Dobrý den, sháním spodní část kapotáže na travní traktor GUTBROD GLX 105 HR, dále vzduchový a olejový filtr na motor KOHLER 15. Za nabídku předem děkuji. HOLEŠ Luděk
Sháním polovodič. jednotku k rotavátoru
Potřebuji polovodičovou jednotku k rotavátoru, typ MM 2130 rok výroby 1997. V katalogu přiloženém u této hnací jednotky PA 8O je tato součástka uvedená pod číslem: 532 900 860 031.
Poptávám opravu sekačky zn. Solo
Hledám opravnu travních sekaček značky SOLO v Chomutově nebo poblíž.
Poptávám čerpadlo k bazénu
Dobrý den Porouchalo se mi čerpadlo k bazénu,.Ze štítku jsem vyčetl Fiberpool Modelo KP-75. Prosím Vás kde toto čerpadlo seženu a jaká je jeho cena? Děkuji s pozdravem Stanislav Ventura
Poptávám spirálovité tyčky k rajčatům
Koupím min. 25 ks kovových spirálových tyček k rajčatům.
Sháním pneumatiky na zahradní malotraktor
Poptávám pneu 5,00-12 na zahradní malotraktor
Poptáváme tvářecí stroje
Poptáváme dodávku následujících tvářecích strojů: Zakružovačka plechů -3 válcová -tl. zakružovaného plechu min. 10mm (v jakosti S235) -šířka zakružovaného plechu 2500 mm -hlavní použití zakružovačky na zakružování plechů tl. 6 a 8mm na průměry 1400 až 2500 mm Zakružovačka profilů -schopná zakružovat profily U, I do velikosti ...
Sháním oběžné kolo pro kalové čerpadlo
Poptávám oběžné litinové kolo pro kalové čerpadlo průměr 100 mm,díra pro hřídel průměr 15 mm upevnění na klínek 5x5 mm výstupní šroubení 5/4 coulu.Možný typ čerpadla KDMU (bez záruky)
Sháním český návod k balicímu stroji
Dobrý den. Pro svojí další práci potřebuji český návod na balící stroj Minipack torre modular 50 rok výroby 7/1999. Prosím o zdělení, kde mohu tento návod najít, nebo jej zaslat. Za kladné vyřízení předem děkuji. Soukup Fr.
Sháníme ND na malotraktor
Poptávám náhradne diely na malotraktor Uni system MTZ-032
Sháníme kolejový manipulační vozík
Poptávám kolejový manipulační vozík ( nízký podvozek ) Nosnost 20 tun. 1 ks
Poptáváme kalibraci osvitové jednotky
Hledám technika, který umí zkalibrovat vyvolávačku Agfa Rapiline 72-3 a osvitovou jednotku Scanview DotMate 4000 a naučit nás s ní pracovat.
Poptávám soustružnický poloautomat
Poptávám soustružnický poloautomat SPT 32 NC
Poptávám servis šicího stroje Veritas
Poptávám opravu šicího stroje značky Veritas. Nejlépe Ústecký kraj, nebo Praha. Děkuji
Poptáváme použité vysokozdvižné vozíky
Hledáme dodavatele použitých vysokozdvižných vozíků. Zajímají nás značky: Desta,Yale,Clark,Jungheinrich,Daewoo,BT,Komatsu,Linde,Hyster,Balkancar,Still aj.
Poptávám souřadnicovou frézku typu FB2
Poptávám souřadnicovou frézku / vrtačku typu FB2 Emco (Müller & co.)
Poptáváme hydraulické otvírače dveří
Poptáváme dodavatele hydraulických otvíračů skleníkových oken. Minimální zdvih válce 150 mm, nosnost 20 až 30 kg. Jedná se o dodávky v množství 800 až 1000 ks ročně.
Koupím hydraulické nůžky na šrot
Koupím hydraulické nůžky na šrot
Koupíme vysokozdv. vozíky a manipul. techniku
Koupíme vysokozdvižné vozíky v provedení diesel, lpg i elektro. Koupíme také drobnou manipulační techniku a příslušenství pro manipulační techniku. Možnost platby v hotovosti. Vlastní doprava.