Poptávám zuby na lžíci Volvo 180
Poptávám zuby na lžíci Volvo 180, těžba štěrkopísku.
Dozer vyšší třídy
Předmětem plnění je dodávka 1 kusu dozeru o výkonu více než 390 kW s radlicí U o objemu cca 16 - 17 m3 a jednonožovým rozrývačem. Dozery jsou určeny pro zemní práce v náročných podmínkách povrchového dolu.
Dozer střední třídy
Předmětem plnění je dodávka 4 kusů dozeru o výkonu cca 225 - 280 kW s radlicí typu U o objemu cca 11 - 12 m3 a jednonožovým rozrývačem. Dozery jsou určeny pro zemní práce v náročných podmínkách povrchového dolu.
Poptávám servis motorové pily
Sháním servis na motorové pily zn.Mc Culloch v Chomutovském nebo Mosteckém okrese.
Poptávám oorávač brambor k traktoru
Poptávám oorávač brambor. Jedná se o připojení k traktoru 7245.Uveďte, na kolik je řádků.
Poptávám rozmetadlo chlévské mrvy
Rozmetadlo chlevské mrvy RUR60.
Dodávka 1 kusu kráčejícího bagru
Předmětem zakázky je dodávka 1 kusu nového a nepoužitého kráčejícího bagru o maximální hmotnosti 6500 kg, o minimální trhací síle 45 kN a o minimální vylamovací síle 50 kN. Bagr bude využíván ke všem druhům přepravy příslušenství a terénu a v těžkém terénu, musí mít dvě hnaná kola a řiditelný pojezd, musí být vybaven pro trvalou práci ve vodě. ...
Poptávám plničku lahví na lihoviny
Poptávám plničku lahví na lihoviny, bez nároků na velký výkon, rozhodujícím faktorem je cena.
Komunální vozidlo s jednoramenným nosičem
Dodávka 1ks Komunálního vozidla s jednoramenným nosičem kontejnerů s dieselovým motorem a 1ks kropící nástavby na tento automobil o objemu 7 m3 . Další součásti dodávky bude úprava hydraulického nakládacího jeřábu a jeho montáž na podvozek a příprava pro zimní údržbu,včetně dodávky sněhového šípového pluhu.
Poptáváme olejový hydraulický filtr
Dobrý den. Potřebovali bychom olejový hydraulický filtr Vickers 573082 B 25 = 100 FOR OIL. Děkuji za odpověď.
Poptávám opravu lisu na seno
Poptávám opravnu zemědělských strojů (lis na seno) se zaměřením na opravu sběračů, nebo dodavatele ND na zemědělský stroj-lis na seno Bautz.
Poptávám zařízení na destilaci silic
Zařízení na destilaci silic ze zelených rostlin bylin. Objem destilované vany 5 - 10 m3, / jednorázový destilovaný objem/. Vytápění na plyn.
Poptávám medomet
Poptávám medomet MZ056AV 6ti rámkový zvratný s dodáním v roce 2010 / vzhledem k možnosti investice/ Lze i fyzickou dodávku realizovat v 1Q 2011. Podmínkou je odpověď, zda je možné vytáčet i rámkovou míru 39x24. Předpokládám , že je medomet určen pro langstroth celých i polorámků. Menší část včelstev mám na 39x24.
Poptávám použitý paletovací vozík
Poptávám paletový vozík do haly. Co nejlevněji.
Poptávám stříhárenský stůl pro textilní výrobu
Poptávám elektrický stříhárenský stůl do text.výroby/krejčovství, levně 6metrů dlouhý minimálně na 1,65 m,nejlépe z firem v insolvenci...
Skládka SONO - dodávka technologického vybavení kompostárny
Dodávka technologického vybavení kompostárny, které zahrnuje kolový kloubový nakladač, překopávač kompostu, traktor a bubnový prosévací separátor
Zkvalitnění nakládání s odpady ve společnosti EKOSTAVBY Louny s.r.o.
Dodávka mobilní recyklační technologie a potřeb, souvisejících s provozováním mobilní recyklační technologie
Dodávka varné a zchlazovací komory
Vyhledávání dodavatele zařízení pro realizaci projektu: „Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními“, Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace technologie tepelného opracování výrobků, resp. varné komory a zchlazovací komory, včetně provedení nezbytných stavebních úprav.
Dodávka nářezové technologie k projektu: Spolupráce při vývoji masných výrobků
Vyhledávání dodavatele zařízení pro realizaci projektu: „Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními“, Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace nářezové technologie.
Dodávka balící technologie k projektu: Spolupráce při vývoji masných výrobků
Vyhledávání dodavatele zařízení pro realizaci projektu: „Spolupráce při vývoji masných výrobků, ve kterých jsou nahrazeny přídatné látky přírodními“, Předmětem zakázky je dodání, montáž a instalace balící technologie.
Poptávám olejový filtr na kompresor
Poptávám olejový filtr na šnekový kompresor POWER SYSTEM , model PS 4/10 , výrobní číslo 950300 , r.v. 1995. Počet ks-2
Poptávám ND k motorovým nůžkám
Dobrý den. Potřebuji lištu k motorovým nůžkám na živý plot : OleoMac HT 27 kat.č. IM58040043A - délka 63.5 cm. Kde a za kolik ji seženu ?
Poptávám ND na motorovou pilu
Poptávám náhradní díl na motorovou pilu GUDE KS 400 B 94087 č. verze:01,č. pološky:014,název: základní teleso: 1 ks.-v podstatě se jedná o nádrž.
Poptáváme zavírač pytlů
Dobrý den, potřebovala bych zavírač pytlů, který umožňuje uzavřít rychle a těsně pytel pomocí pásky.
Poptávám upínací redukci do vřetene frézy
Sháním upínací redukce do vřetene frézky : vnější 5MK x vnitřní 40 ISO (strmý kužel)