Ofsetový tiskový stroj
Název zakázky- Ofsetový tiskový stroj Předmětem zakázky je pořízení ofsetového tiskového stroje. Součástí dodávky je montáž (instalace) v místě plnění, zaškolení obsluhy a doprava. Profil zadavatele: http://www.e-zakazky.cz/Profil-Zadavatele/7f80d1eb-d501-4215-bbe6-a299b2ed96c3 Lhůta a místo pro podání nabídky: 27.1.2016 v 15:00 hodin, OTK ...
Pořízení tiskových technologií pro výrobu obsahově personalizovaných manuálů
Předmětem tohoto výběrového řízení je dodávka tiskových technologií pro výrobu obsahově personalizovaných manuálů - digitálního rotačního tiskového stroje včetně příslušného software. Dodávkou se rozumí doprava stroje na místo plnění zakázky, instalace a uvedení stroje do provozu, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti.
Dodávka elektrické smaltovací pece
Předmět zakázky zahrnuje dodávku elektrické smaltovací pece včetně instalace, odzkoušení, zaškolení obsluhy. Podrobnosti jsou uvedeny v zadávací dokumentaci zveřejněné na profilu zadavatele https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/karma-cesky-brod-a-s_3390/.
CNC soustruh
Předmětem výběrového řízení je pořízení 1 kusu CNC soustruhu včetně příslušenství, a to včetně dopravy do místa určení a vykládky (vykládkou se rozumí veškeré činnosti spojené s vykládkou předmětu smlouvy v místě plnění včetně všech druhů manipulace), montáž, uvedení zařízení do provozu včetně dodání provozních náplní nezbytných pro předání a ...
Dodávka strojů – bubnového třídiče a pomaloběžného drtiče vč. odkoupení stávajícího stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojů a to bubnového třídiče a pomaloběžného drtiče vč. odkoupení stávajícího stroje od zadavatele - rotačního třídiče Pezzolato.
Dodávka optického 3D skeneru, 3D tiskárny a plotru - 2. vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka přístrojového vybavení (optický 3D skener, 3D tiskárna, plotr) pro zařízení vývojového střediska. Bližší specifikace je uvedena v zadávací dokumentace.
Kompletní vybavení pro výrobu Akumulátoru energie ve firmě Plehaso k.s. Plaňany
Předmětem veřejné zakázky je soubor dodávek strojů na obrábění spojený s realizací kompletního vybavení pracoviště na výrobu nového výrobku Akumulátor elektrické energie. Výběrové řízení umožňuje dílčí plnění.
Dodávka CNC horizontální frézky
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka Tříosého horizontálního obráběcího centra s otočnou osou B dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Poptávám stáčecí stroj
Poptávám el. stroj na stočení al. plechu 0,70mm na trubku o průměru 72 mm a 122 mm v délce 1000 mm nový nebo použitý .
Poptáváme čerpadlo do studny, vč. montáže
Dobrý den, sháníme dodání a montáž čerpadla s tlakovou nádobou pro vrtanou studnu, vyvedení vody ze studny. Vrt je hluboký cca 21 m, je pažen průměrem 140mm, čerpadlo bude ponořeno max. cca do 10 m pod hladinou, která je ustálená ve výšce cca 2 m pod terénem. Voda bude určena k zálivce, může být mírně znečištěna kalem. Vydatnost vrtu je až 1 ...
Poptávám ND k sekačce zn. Gardena
Sháním k sekačce na trávu značka Gardena Timmer 400 pokličku,která drží cívku s lankem.Děkuji.
Výroba EDN - Čerpadla
Předmětem zakázky je dodávka 20 ks čerpadel. Jedná se o čerpadla dávkovací, cirkulační, stáčecí a oběhová. Čerpané látky jsou hořlavé, vysoce toxické, se silně korozním a/nebo oxidačním účinkem – HCN, HBr, C2N2, H2O2, H2O (a jejich směsi, případně sole), chladící směs NGL. Materiálové provedení PFA, Ti, AISI 316Ti, AISI 316. Návrhová teplota ...
Výroba EDN - Čerpadla
Předmětem zakázky je dodávka 20 ks čerpadel. Jedná se o čerpadla dávkovací, cirkulační, stáčecí a oběhová. Čerpané látky jsou hořlavé, vysoce toxické, se silně korozním a/nebo oxidačním účinkem – HCN, HBr, C2N2, H2O2, H2O (a jejich směsi, případně sole), chladící směs NGL. Materiálové provedení PFA, Ti, AISI 316Ti, AISI 316. Návrhová teplota ...
Výroba EDN - Zdroj chladu
Předmětem zakázky je dodávka zdroje chladu CH1 a CH2 (balená bloková jednotka) pro dva nezávislé chladící okruhy. První okruh CH1 s max. výkonem 800 kW při teplotách v sekundárním okruhu -10°C/0°C, druhý okruh CH2 s max. výkonem 139 kW při teplotách v sekundárním okruhu -26°C/-21°C. Náplň sekundárního okruhu – NGL Coolstar.
Výroba EDN - Vývěvy
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů vodokružných vývěv o výkonu 30 Nm3/hod. při tlaku na sání 2 - 5 kPa a 1 kusu vodokružné vývěvy o výkonu 230 Nm3/hod. při tlaku na sání 20 - 50 kPa. Odsávané médium tvoří směs par HCN, C2N2, H2O a HBr. Materiálové provedení AISI 316. Předmět zakázky je detailně specifikován v zadávací dokumentaci.
Poptávám ND k sekačce trávy
Poptávám převodovku na motorovou travní sekačku Floraself
Poptávám ND ke starší motorové pile
Poptávám náhradní díly na motorovou pilu Sachs-Dolmar, cca 25 let stará.
Poptávám pletací stroj zn. Simac
Poptávám ruční poloautomatický pletací stroj indické výroby SIMAC 2000 DX
Poptávám pekárenský stroj
poptávám stroj na výrobu amerických koblížků
Poptává drtič a lis na ovoce
Koupím elektrický drtič na ovoce a elektricko-hydraulický lis na ovoce pro zpracování ovoce v řádech tisíců litrů.
Poptávám čerpadlo do studny
Poptávám čerpadlo do vrtané studně hluboké 80 metrů pro čerpání vody do rodinného domu
Poptávám svařovací dráty
Poptávám svařovací dráty pro svařování plastů.
Poptávám tiskařský válec
Poptávám tiskařský magnetický válec pro ROTOFLEX 92z šířka 330 mm včetně oz kola+cenová nabídka
Sháním dokumentaci k zařízení na peletky
Sháním dokumentaci k zařízení pro výrobu peletek včetně ceníku.
Poptáváme šoupátko
Poptávám šoupátko S15 111 610 DN 300, nerezové těsnící plochy, do 200 stupňů,stavební délka 270.