Dodávka technologie pro autogenní a plazmové řezání kovů
Komplexní dodávka, instalace a zprovoznění „Technologie pro autogenní a plazmové řezání kovů“.
Dodávka konzolové vertikální frézky
Předmětem zakázky je kompletní dodávka konzolové vertikální frézky, vč. zvláštního příslušenství a montážních prvků. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka rovnacího lisu
Předmětem zakázky je kompletní dodávka rovnacího hydraulického lisu, vč. standardního příslušenství a montážních prvků. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Vertikální obráběcí centrum
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který uzavře se zadavatelem smlouvu, jejímž obsahem bude pořízení CNC vertikálního obráběcího centra včetně příslušenství, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Dodávka a instalace CNC soustruhu
Dodávka a instalace CNC soustruhu
Dodávka číslicově řízeného soustružnicko-obráběcího centra pro společnost Strojírna Oříkov s.r.o.
Předmětem zakázky je pořízení 1 ks CNC soustružnicko-frézovacího centra včetně příslušenství.
Dodávka technologie pivovaru
Předmětem výběrového řízení je dodávka technologií pivovaru. Součástí plnění musí být příslušenství, balení, doprava, instalace, zprovoznění, kalibrace, realizace zkušebního provozu a zaškolení obsluhy. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění jednotlivých objednávek.
Dodávka 1 ks vyvážecí soupravy - II. zadání
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové vyvážecí soupravy pro potřeby LZ Konopiště. Blíže viz ZD. Jelikož zadavatel zrušil předchozí zadávací řízení s obdobným předmětem plnění dle § 84 zákona, neměl v souladu s § 86 odst. 3 písm. d) zákona k tomuto novému zadávacímu řízení povinnost uveřejnit předběžné oznámení s odůvodněním ...
Dodávka CNC univerzálního hrotového soustruhu pro společnost Jiří Pospíšil
Předmětem zakázky je dodávka CNC univerzálního hrotového soustruhu včetně příslušenství.
Dodávka CNC frézky na ozubení
Předmětem zakázky je dodávka CNC frézky na ozubení. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Dodávka CNC vodorovné vyvrtávačky
Předmětem zakázky je dodávka CNC vodorovné vyvrtávačky stolového provedení. Podrobné vymezení předmětu zakázky je uvedeno v zadávací dokumentaci, která je zveřejněna na profilu zadavatele.
Značky Praha – pořízení zařízení na abrazivní řezání vysokotlakým vodním paprskem
Dodávka zařízení pro abrazivní řezání vysokotlakým vodním paprskem, pro řezání hliníkových slitin, nerezové a uhlíkové oceli, plastů do max. tloušťky 150mm. Zejména bude využíván pro řezání matric, přítlačných plechů s výřezy pro optické čočky a konstrukce optiky.
Technické zhodnocení výzkumné technologie pro řezání holografických proužků
Předmětem výběrového řízení je technické zhodnocení výzkumné technologie na separaci a řezání holografických proužků díky nově instalovaným jednotkám a dílům, které umožní rozšíření vývojových metod. Nové jednotky musí umožňovat extrémně přesné navíjení holografických proužků s minimálním stranovým krokem 0,1mm na otáčku.
Chov koní v zámeckém areálu Zduchovice
Předmětem zakázky je: - veškeré bourací práce, včetně odvozu suti a likvidace odpadů - výkopové práce - veškeré stavební práce HSV - veškeré stavební práce PSV - elektroinstalace - rozvody ZTI včetně zařizovacích předmětů - dodávka a montáž technologických zařízení - dodávky strojů - potřebná prováděcí a výrobní dokumentace potřebná k ...
Pořízení lisu na vakuové tvarování plastů
Předmětem výběrového řízení je dodávka 1 ks lisu na vakuové tvarování plastů včetně instalace a propojení (dále jen „technologie“) v rámci projektu „Výroba velkoplošných plastových dílů zejména pro automobilový průmysl“. Předmětná technologie je podrobně specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Předmětem plnění je rovněž doprava, ...
Dodávka technologie pivovaru
Předmětem výběrového řízení je dodávka technologií pivovaru. Součástí plnění musí být příslušenství, balení, doprava, instalace, zprovoznění, kalibrace, realizace zkušebního provozu a zaškolení obsluhy. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění jednotlivých objednávek.
Dodávka CNC vertikálního obráběcího centra pro společnost Josef Jelínek
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti CNC vertikálního frézovacího centra včetně příslušenství. Dílčí plnění předmětu zakázky není možné.
CNC laserové centrum pro zpracování trubek a profilů s laserovým zdrojem fiber
Předmětem realizace zakázky je pořízení CNC laserového centra pro zpracování trubek a profilů s laserovým zdrojem fiber pro zpracování uhlíkových a nerezových ocelí, slitin hliníku a vysoce odrazivých materiálů, včetně dopravy do místa realizace, instalace, uvedení stroje do provozu a zaškolení obsluhy. S vítězným dodavatelem bude uzavřena Kupní ...
Pořízení nových technologií pro termické dělení materiálů a obrábění svařenců
předmětem výběrového řízení je návrh, výroba, dodání, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy následujících zařízení: 1) CNC pálicí stroj pro autogenní a plazmové řezání, plazma HD s automatickou naklápěcí hlavou, stůl min. 2 x 4 m, zařízení pro řezání trubek vč. čtyřhranných, odsávací a filtrační zařízení 2) CNC jednoúčelový vyvrtávací a ...
Dodávka výrobní technologie pro TOPP Štěpán Kos
Předmětem zakázky je dodávka následujícího technologického vybavení pro obrábění dřeva: - Velkoplošná dělící pila (1 ks) - Automatický olepovací stroj (1 ks) - Spodní frézka (1 ks) Podrobný popis technologie je uveden v kapitole 3.2 Zadávací dokumentace. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky.
CNC obráběcí stroje
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustruhu, 3D CNC frézky a 5D CNC frézky.
CFC GRIDS UP TO 1300°C
Dodávka 8 kusů karbonových regálů CFC GRIDS UP TO 1300°C pro Vakuové pece, pořizovaného v rámci programu INOVACE, projektu „Zavedení nové výroby EGR chladičů ve společnosti“.
Technické zhodnocení tiskové technologie pro vývoj ochranných holografických prvků
Předmětem výběrového řízení je technické zhodnocení speciální tiskové technologie pro vývoj ochranných holografických prvků do verze s novými funkcemi díky nově instalovaným jednotkám a dílům, které umožňují rozšíření vývojových technologií. Plánované rozšíření konfigurace musí umožnit výzkumnou aplikaci kovových mikrohologramů v širokém rozpětí ...
Dodávka automatického plotru s oscilačním nožem včetně software
Automatický plotr s oscilačním nožem včetně software
Snížení emisí SOx na Elektrárně Mělník I, kotel K1-K6
Dodávka montáž dvou kompletních linek odsíření za účelem snížení emisí pod limitní hodnoty v Elektrárně Mělník I., včetně provedení úprav na stávajícím zařízení a nastavení a seřízení systému.