Jednolůžkový pletací stroj
Předmětem zakázky je dodání jednolůžkového pletacího stroje za podmínek dle zadávací dokumentace.
Pořízení moderní technologie požehovací linky na úpravu tkanin a některých druhů osnovních pletenin
"Pořízení moderní technologie požehovací linky na úpravu tkanin a některých druhů osnovních pletenin a netkaných textilních materiálů" (košiloviny - popelíny, tkaniny pro následné barvení, speciální tkaniny z netradičních materiálů - (kozí chlupy, bambus, různé druhy viskózy), tkaniny pro zdravotnictví, technické tkaniny, tkaniny pro předúpravu na ...
Ohýbačka profilů a trubek (Bending machine of pipes and profiles)
Dodávka ohýbacího stroje na profily a trubky pro projekt „ZAVEDENÍ VÝROBY NOVÝCH TYPŮ AUTOBUSŮ“ v rámci OP PIK programu INOVACE – VÝZVA 1 - OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE PRO KONKURENCESCHOPNOST . Podrobnější specifikace předmětu zakázky je obsažena v zadávací dokumentaci.
Dodávka zařízení:1. CNC portálové pětiosé obráběcí centrum2 - Upínací nástroje
Jedná se o výběrové řízení s dílčím plněním na dodávku zařízení pro výrobní aktivity zadavatele: 1. CNC portálové pětiosé obráběcí centrum (dále jen obráběcí centrum) 2. Upínací nástroje Každý uchazeč má možnost podat nabídku na jednu nebo obě části plnění, které budou samostatně hodnoceny. V případě, kdy uchazeč předkládá nabídku na obě ...
Dodání 1 ks horizontálního vstřikolisu s uzavírací silou 100 tun C
Předmětem zakázky je nákup jednoho horizontální lisu na vstřikování plastů s uzavírací silou 100 tun.
Pořízení CNC frézovacího centra k obrábění velkých obrobků
Předmětem zakázky je zakoupení zboží Pořízení CNC frézovacího centra k obrábění velkých obrobků, dotační program CZ.01.2.06/0.0/0.0/15_038/0006201.
CNC soustruh hrotový velký
Nákup CNC hrotového soustruhu - velký
CNC vertikální fréza
Nákup CNC vertikální frézy
CNC soustruh hrotový malý
Nákup CNC hrotového soustruhu - malý
Zařízení na vystřihování kontaktů
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Zařízení na vystřihování kontaktů zahrnující pneumatický lis, kovový stůl pro lis s držákem pro odvíjení cívek, odvíječ cívek, kleštinový podavač pasu a řídící elektronické zařízení.
Dodávka vertikálního hydraulického vstřikovacího lisu s otočným dvou staničním stolem
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Vertikální hydraulický vstřikovací lis s otočným dvou staničním stolem.
Dodávka robotizovaného pracoviště
Předmětem výběrového řízení je dodávka, montáž a uvedení do provozu (včetně zaškolení obsluhy) následujícího: Robotizovaného pracoviště obsluhy vstřikovacího lisu a dalších periferií pro hromadnou výrobu dílu G3X.
Technologie pro nakládání s BRO Jakubovice
Předmětem plnění je dodávka technologie pro kompostování na kompostárně, konkrétně se jedná o kolový traktor jako tažný a pohonný prostředek, manipulátor pro manipulaci s bioodpadem a kompostem, překopávač kompostu a štěpkovač. Realizace dodávek bude spolufinancována prostřednictvím Operačního programu Životní prostředí.
Rekonstrukce 4. svazku směrových kolejí v žst. Česká Třebová
Cílem rekonstrukce je zprovoznění směrových kolejí, které je nezbytné pro odstranění druhotného posunu, který je nutný vzhledem k nedostatečnému množství použitých směrových kolejí. Výměnou stávajících pneumatických kolejových brzd za moderní hydraulické brzdy se sníží provozní náklady po celou dobu stanovené technické životnosti brzd a sníží se ...
Hledám dodavatele sudového vína
Hledám dodavatele sudového vína,cena do 30kč za 1 litra, též pronájem stáčecího zařízení. Dále hledáme lahvová vína obsah 1 litr, prosím prozačátek do komisního prodeje. Pište na email.
S-FIRMA, s.r.o. - úprava odpadu, Kutná Hora a S-FIRMA, s.r.o. - úprava odpadu, Letohrad
a) dodávka 2 ks drtičů s integrovaným lisem b) dodávka 2 ks manipulátorů
Poptávám servis šicího stroje Veritas
Poptávám seřízení šicího stroje Veritas - skříňka. Neutahuje spodní nit. Potřeba celkového vyčištění a seřízení.
Výzva k podání nabídek na dodavatele svozového vozu, sběrných nádob a překopávače kompostu
Nákup svozového vozu, sběrných nádob a přokopávače kompostu.
Výzva k podání nabídek na dodavatele svozového vozu, sběrných nádob a překopávace kompostu
Nákup svozového vozu, sběrných nádob a překopávace kompostu.
Sběrný dvůr Česká Třebová
Předmětem plnění veřejné zakázky v části A): je realizace stavby Sběrného dvora určeného pro sběr a dotřídění separovaných odpadů. Předmětem plnění veřejné zakázky v části B): je dodávka technologických celků, provozních souborů a zařízení pro vybavení Sběrného dvora (viz příloha B oznámení )
Poptávám ND k pumpě zn. Vogel
Dobrý den sháním náhradní díl na pumpu značky VOGEL typ-hps1140gwm156k054h,jedná se o dva vimezovací (přítlačné) kameny uvnitř pumpy.Pumpu používáme k rozhánění chladící emulze na obráběcím centru DMC 80 U2.
Poptávám vázací prostředky
Dobrý den,potřebuji vázací prostředky na skládání balíků hutního materiálu o váze 3000 kg z nákladních automobilů na zem.Nejraději kombinace lano a řetízky. Děkuji Kalousek L . Firma SOR Libchavy.
Akce Centrumturistického ruchu Dolní Morava, dílčí část Dodávka APRÉS SKI II
SO 72 – Aprés SKI – lyžařský bar, jedná se o lehce smontovatelnou a demontovatelnou stavbu, která slouží k prodeji a konzumaci občerstvení. Součástí je také technologické vybavení aprés ski.
Poptávám ND k zahradnímu traktoru
Poptávám klínový řemen pohonu sekání pro zahradní traktor MTD RH 125/92