Dodávka robotických systémů
Předmětem zakázky je dodávka robotických systému, konkrétně se jedná o dodávku 4 kusů robotů, včetně dopravy, školení, oživení stroje a veškerého příslušenství potřebného k uvedení robotů do provozuschopného stavu (např. kabeláž, zdroj napájení, připojení vzduchu atd.)
Poptávám opravu traktoru značky Zetor
Poptávka na GO převodovky, rozvodovky a hydrauliky ZTS 16045.
Pořízení vybavení pro zkvalitnění teoretické a praktické výuky ČLA Trutnov – simulátor harvestoru II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka simulátoru harvestoru a poskytnutí souvisejících služeb. Uživatelem dodaného zboží bude Česká lesnická akademie Trutnov - střední škola a vyšší odborná škola, se sídlem Lesnická 9, Horní Předměstí, 541 01 Trutnov, IČO 601 53 296.
COV LK technické – OA, HŠ a SOŠ Turnov, p. o. – strojní zařízení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího zařízení: - Stolní vrtačka (B4) - Příslušenství stolní vrtačky – sada vrtáků (B5) - Nůžky pákové (B7) - Bruska dvoukotoučová stolní s příslušenstvím (B8_B22_B29) - Ruční ohýbačka plechu (B9) - Sloupová vrtačka s příslušenstvím (B16) - Bruska dvoukotoučová stojanová s příslušenstvím ...
COV LK technické – OA, HŠ a SOŠ Turnov, p. o. – CNC stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka následujícího zařízení: - CNC soustruh s příslušenstvím (C31) - CNC frézka s příslušenstvím (C32) - Ovládací, programový a stimulační software řídicích systémů CNC strojů – multilicence pro minimálně 40 PC (C39)
COV LK technické – OA, HŠ a SOŠ Turnov, p. o. – robotický modul
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotického modulu, který bude umístěn do učebny 3D technologie ve II. NP Obchodní akademie, Hotelové školy a Střední odborné školy, příspěvkové organizace, a to na níže uvedené adrese. Podrobná specifikace zboží (technické parametry) je uvedena v příloze č. 4 zadávací dokumentace. Součástí přílohy jsou též ...
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – strojní vybavení III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks zkracovací pily, 1 ks širokopásové brusky a 1 ks pásové pily a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks pásové pily, 1 ks formátovací pily, 1 ks pásové brusky a 1 ks dlabačky a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – dodávka 2D/3D lisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks vakuového lisu pro 2D/3D tvarování plastů a poskytnutí souvisejících služeb.
Poskytování tiskových služeb – pronájem tiskáren a multifunkcí
Předmětem veřejné zakázky je pronájem tiskáren a multifunkčních zařízení včetně následujících dodávek spotřebního materiálu, servisu, dopravy do místa plnění a školení pro kompletní zajištění tiskových, kopírovacích a skenovacích služeb (dále jen „tiskových služeb) pro všechny zadavatele uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Součástí služeb ...
Řezací stroj s pevnolátkovým laserem a hydraulický ohraňovací lis
Předmětem realizace této zakázky je dodávka dvou technologií: řezacího stroje s pevnolátkovým laserem a hydraulického ohraňovacího lisu. Každá samostatná technologie představuje individuální dílčí plnění (samostatnou část zakázky), které uchazeč může nabídnout. Uchazeč může podat nabídku na obě samostatné části, ale i jen na jednu z částí této ...
Poptávám pilové pásy na dřevo
Poptávám několik pilových pásů na dřevo pro pilu P320.
Pořízení vybavení pro zkvalitnění teoretické a praktické výuky ČLA Trutnov
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro školkařskou výrobu a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Pořízení vybavení pro zkvalitnění teoretické a praktické výuky ČLA Trutnov – harvestor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka harvestoru a vyvážecího traktoru a poskytnutí souvisejících služeb. Uživatelem dodaného zboží bude Česká lesnická akademie Trutnov - střední škola a vyšší odborná škola, se sídlem Lesnická 9, Horní Předměstí, 541 01 Trutnov, IČO 601 53 296 (dále také jako „uživatel“). Předmět veřejné zakázky včetně ...
Dodávka kompostérů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompostérů v množství a specifikaci dle zadávací dokumentace.
Zlepšení praktické připravenosti technických oborů – SPŠ Hronov, Vrchlického – laserová řezačka II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „laserové řezačky“ a poskytnutí souvisejících služeb do Střední průmyslové školy Hronov, sídlem Hostovského 910, 549 31 Hronov; místem dodání je: budova Vrchlického č.p. 538, 549 31 Hronov, dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Modernizace cvičné stáje pro skot, GYM, SOŠ, SOU a VOŠ Hořice - stavební práce vč. zeleně
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v rekonstrukci stávající cvičné stáje pro dojnice a jalovice, stelivový kotcový provoz (dojnice a ostatních kategorií do uzavřeného obratu stáda), stávající vazné stáje pro dojnice na stáj pro výkrm býků, stávajícího hnojiště pro skladování ...
Zkvalitnění praktického vyučování na VOŠ a SPŠ Jičín – dodávka vybavení II – konvenční frézka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks konvenčních frézek a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – kolový traktor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka fekálního vozu včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – manipulátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka manipulátoru včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – krmný vůz – tažený traktorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka krmný vůz – taženého traktorem včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Modernizace cvičné stáje pro skot GYM, SOŠ, SOU A VOŠ Hořice – rozdružovač balíků
Předmětem veřejné zakázky je dodávka rozdružovače balíků včetně příslušenství a poskytnutí souvisejících služeb do Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice, IČO 601169 27.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení hl. budovy SUPŠ HNN – strojní vybavení II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks zkracovací pily, 1 ks širokopásové brusky a 1 ks pásové pily a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks pásové pily, 1 ks formátovací pily, 1 ks pásové brusky a 1 ks dlabačky a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je dále podrobně stanoven v zadávacích podmínkách.
Montáž mlýna 41.31
Montážní práce - montáž mlýna na připravený základ, dodávka mlecí náplně a uvedení mlýna do provozu.