Poptáváme technologii na stáčení a balení do PET lahví
Poptáváme technologii stáčení a balení na PET lahve 1L. Jedná se o výrobek obsahující rozpuštěnou sůl. Množství cca 3000 - 5000 L/ hod, k tomu dopravníky a etiketovačku na PET 1L, po obvodu dokola - máme již rozměr etikety. Balení do folie po 6-8 kusech. (je možno i repasované již použité stroje).
Poptávám opravu šicího stroje značky Veritas
Poptávám opravu (seřízení) el. šicího stroje Veritas (starý cca 30 let).Nejlépe lokalita Slavkov u Brna nebo blízké okolí.
UKT s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví a UKT ke klanicovému vyvážecímu vleku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového univerzálního kolového traktoru (dále také jako "UKT") s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví a nového UKT ke klanicovému vyvážecímu vleku. Bližší technická specifikace předmětu veřejné zakázky je součástí ZD.
CNC frézovací stroj pro obrábění hliníku, slitin hliníku, případně i jiné materiály
Předmětem zakázky je dodávka nového a nepoužitého CNC frézovacího stroje pro obrábění hliníku, slitin hliníku, případně i jiných materiálů spolu s přepravou, instalací a zaškolením 3 pracovníků. Podrobněji je předmět veřejné zakázky specifikován v zadávací dokumentaci.
Poptávám dodávku zařízení na výrobu granulí ze slámy a kravského hnoje
Poptávám dodávku zařízení na drcení a výrobu granulí ze slámy a  odpadu ( kravského hnoje). V průběhu roku 2017  budeme potřebovat postupně dodat 2-4  linky dle níže uvedených požadavků: Jedná se nám o  zařízení na drcení, granulaci a balení do polyetylenových pytlů ( nebo dle Vašeho návrhu) pelet vyrobených  ze slámy a drceného na odpadu, ...
Dodávka 3 ks univerzálního kolového traktoru, rozděleno na části 1 a 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka traktorů pro potřeby zadavatele. V části č. 1 se jedná o dodávku 2 univerzálních kolových traktorů s lesnickou nástavbou: traktor A – s pevným navijákem traktor B – s navijákem do tříbodového závěsu V části č. 2 se jedná o dodávku univerzálního kolového traktoru s lesnickou nástavbou bez navijáku ...
Dodávka CNC soustruhu
Předmětem zakázky je dodávka CNC soustruhu. Technické parametry: Výška hrotů: min. 300 mm Délka soustružení (vzdálenost mezi hroty):1000 mm Oběžný průměr nad saněmi:min. 500 mm Max. oběžný průměr nad ložem:min. 600 mm Šířka lože: min. 330 mm Průchod pro tyčový materiál (vrtání vřetene): min. 85 mm (pro hydraulickou hlavu) Obráběná ...
Vertikální tříosé CNC obráběcí centrum
Vertikální tříosé CNC obráběcí centrum
Dodávka dvouosého CNC soustruhu
Dodávka dvouosého CNC soustruhu
Dodávka klasického soustruhu 6 m pro společnost MEBATEX s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti klasického soustruhu včetně příslušenství.
Nástrojová CNC Bruska
Předmětem plnění je nákup nástrojové brusky s následujícími parametry: CNC nástrojová bruska pro výrobu a ostření obráběcích nástrojů Řízení: kompletní NC řízení všech 5ti os s digitálními AC-servomotory Chlazení: řezný olej viskozity 8, tlak 10bar Krytování: stroj musí být integrován v olejotěsné skříni umožňující broušení pod tlakovým ...
Soustruh svislý karuselový
Dodávka soustruhu svislého karuselového.
Dodávka klasického soustruhu 6 m pro společnost MEBATEX s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti klasického soustruhu včetně příslušenství.
Soustruh svislý karuselový
Dodávka soustruhu svislého karuselového
Dodávka vstřikovacího lisu
Zakázka obsahuje dodávku 1 ks vstřikovacího lisu pro výrobu plastových produktů s uzavírací silou min. 600 kN. Dodávka bude provedena včetně dopravy, montáže, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy.
Dodávka 3D portálového souřadnicového CNC měřícího stroje, včetně příslušenství a montáže
Jedná se o pořízení nového 3D portálového souřadnicového CNC měřícího stroje, který bude garantovat opakovatelnou přesnost a stálost měření vyráběných dílců. Musí umožnit paralelní pracovní režim provádění měření sériové výroby a současně tvorbu programů nových dílců. Měřící programy stroje musí být kompatibilní se současnými měřícími stroji ...
Dodávka 5 ks malotraktorů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5 ks nových malotraktorů pro potřeby LZ Konopiště a LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.
Dodávka strojního vybavení do společnosti KARTON P+P
Předmětem veřejné zakázky je dodávka strojního zařízení. Předmět zakázky je rozdělen na čtyři části: Část I. Automatický děrovací a zavírací stroj Předmětem této části je dodávka 1 ks automatického děrovacího stroje a 1 ks automatického zavíracího stroje na výrobu tzv. TWIN bloků. Část II. Nýtovačky Předmětem této části je dodávka 3 ks ...
Dodávka 5 ks malotraktorů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 5 ks nových malotraktorů pro potřeby LZ Konopiště a LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.
Pořízení bezvýkopové technologie UV-liner a elektrického kanalizačního robota
Předmětem zakázky je zakoupení zboží Pořízení bezvýkopové technologie UV-liner a elektrického kanalizačního robota, dotace z projektu CZ.01.2.06/0.0/0.0/15_038/0006866. Jedná se o dodávku technologií, umožňující bezvýkopové sanace bezešvými sklolaminátovými rukávci a inovativním vytvrzováním UV světlem s následnou instalací rukávcové vložky ...
Inovace výroby nových produktů vyráběných litím a vibrolitím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologie a zhotovení stavebních úprav s názvem „Inovace výroby nových produktů vyráběných litím a vibrolitím“ s kapacitou min. 160 t/měsíčně.
Rozvoj výroby ve společnosti LAVIMONT - modelárna, s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka pěti-osého frézovacího centra v souvislosti s realizací akce „Rozvoj výroby ve společnosti LAVIMONT - modelárna, s.r.o.“ podrobně popsáno ve Specifikaci předmětu plnění, která je jako součást zadávací dokumentace po celou dobu lhůty pro podání nabídek uveřejněna na profilu zadavatele.
Prefa Oslavany Struska II
Předmětem zakázky je zařízení mísícího centra na výrobu betonové směsi pro automatickou linku na výrobu vibrolisovaného betonového zboží, s možností probarvení betonové směsi.
Bezhrotá bruska
Bezhrotá bruska pro broušení plášťů valivých elementů ložisek
Dodávka 1 ks vyvážecí soupravy pro LZ Židlochovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové vyvážecí soupravy pro potřeby LZ Židlochovice. Blíže viz ZD.