Poptávám napařovací stroj
Poptávám stroj na napařování ručně malovaných, hedvábných šátků a šál, pro domácí výrobu.
Nákup kolového traktoru pro přibližování dříví (LZ Židlochovice)
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového kolového traktoru s lesnickou nástavbou pro přibližování dříví pro potřeby zadavatele.
Poptáváme digitální tiskový stroj
Pro novou provozovnu sháníme: Digitální tiskový stroj do formátu + nezbytné příslušenství (ne obyč. laser tiskárna) Laminovací stroj Stroj bude využíván pro tisk desítek až tisíců kusů. Nejedná se o barevnou kopírku či jednoduchou laserovou tiskárnu. Může se jednat o repasovaný stroj.
Dodávka 3 ks stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je kompletní dodávka 3 kusů nových, nepoužitých stavebních strojů (kráčivých bagrů) pro vodní hospodářství včetně příslušenství, při splnění parametrů uvedených níže, a to v bodě II.2.1.. Stavební stroje, budou nasazovány ve složitých terénních a přístupových podmínkách na údržbu vodních toků ...
Poptávám servis šicího stroje Veritas
Poptávám servis pro šicí stroje Veritas (starší typ) v Brně. Potřebuji nový dvojkábl k připojení do zásuvky a ke šlapátku - pro automatické šití.
Poptávám servis  vysavače na listí
Poptávám servis na fukar a vysavač listí Fleurelle LS 1500, popř. prodej náhradních dílů (vrtule ventilátoru).
Poptávám bateriový rosič
Bateriový rosič - obsah 15 litrů, dovoz Itálie- prosím cenu.
Poptávám opravu šlapacího šicího stroje
Hledám opravu starého šlapacího šicího stroje Singer v Brně. Děkuji
Poptávám výrobu šnekového dopravníku
Dobrý den,poptávám možnost výroby nerezového šnekového trubkového dopravníku průměr cca 80 mm délky cca 1000mm,pracujícího v prostředí s teplotou 200 st.C a tlakem 40 bar,dopravovaný materiál uhlí(drť,prach,),svislé(90 st) provedení.
Výtahy Valtická, Mikulovská
Předmětem zakázky je modernizace celkem 5 výtahů, z nichž 3 výtahy budou evakuačního provedení. Modernizace výtahů bude probíhat ve třech objektech: Valtická 15, Valtická 17 a Mikulovská 8. V rámci modernizace výtahů dojde k rozdělení strojoven ve 13. NP sádrokartonovou příčkou na dvě samostatné místnosti. Ve 12. NP dojde ke zřízení nových ...
Distribuce stravy pro Úrazovou nemocnici v Brně
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na provádění kompletace stravy a mytí tabletového systému, včetně provedení nezbytných stavebních úprav a dodávky veškerého gastronomického vybavení pro zadavatele v rozsahu stanoveném zadávací dokumentací.
Poptávám destilační přístroj na ovoce
Mám zájem o destilační přístroj na ovoce s obsahem kotle asi na 60-80 litrů
Poptávám vertikutátor
Vertikutátor Rigid RVE 1638 B
Dodávka parcelního sklízeče píce
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks maloparcelního sklízeče píce.
Poptávám šnekové kolo na sekačku
Poptávám šnekové kolo 121360 na rotační sekačku DAKR RZS 68 1 ks.
Sběrné středisko odpadů Přímětice – dodávka technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka technologického vybavení sběrného střediska odpadů pro krátkodobé uložení odpadů kategorie O a N. Součástí dodávky je i doprava na místo určení a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
Středisko inovačních technologií
Dodávka zařízení na sofistikované technologie způsobilé k výrobě nízkoalkoholických a nealkoholických tichých a šumivých vín, moštů a biomoštů se zvýšenou antioxidační aktivitou a rovněž k extrakci a výrobě přírodních barviv a biobarviv a výrobě přírodních aroma.
Poptávám ND ke stavebnímu vrátku
Pokazil se nám vrátek SVS 125 A - zítra zjistí elektrikář co se stalo. Asi motor - proto hned sháním náhradní.
Poptávám trafo svářečky
Poptávám cenovou nabídku na trafo svářečky.
Poptávám dodavatele spotřebního zboží
Poptávám zboží na prodejnu: - bílé spotřebiče (pračky,lednice...) - černé spotřebiče (TV,DVD,SAT...) - elektro, počítače ,telefony - zahradní technika (pily,traktory,sekačky,štípače dříví...) - nářadí. Jsme spolehlivá firma a poptáváme nové zboží, které se zaplatí až se prodá. Po dohodě si nás dejte na vaše stránky, že jsme distributoři ...
Poptávám ND k pístovému čerpadlu
Náhradní díly na pístové čerpadlo italského výrobce IDROMECCANICA BERTOLINI S.P.A. - PS 150
Rekonstrukce výtahů v obecních domech Kachlíkova 6,8,10,13, Foltýnova 7,9,11, Valouškova 8,12,
VZ spočívá v komplexní rekonstrukci výtahů dle normy ČSN EN 81-1:1999, NV 27/2003 Sb. a platných předpisů EU dle následujících požadavků – demontáž stávajících a montáž nových výtahů, ekologická likvidace odpadu, potřebné zkoušky, doprava, odstranění všech technologických bezpečnostních rizik, nová dokumentace schválená autorizovanou osobou, ...
Poptávám ND k sekačce trávy
Kde lze koupit náhradní řezací nůž do travní sekačky zn.: HOMELITE HLM140 HP. Jeho označení je 1459/0809 GLB GRASS SIDE?
Poptáváme exkluzivní potraviny a gastrozařízení
Pro nově otevřenou prodejnu (55m²) ve Znojmě hledáme dodavatele: kávy ze zahraničí - exklusivní, bonbónů, čokolád, sladkostí, pendreků, bylinných čajů. Lze nabídnout podobné zboží hodící se k dannému sortimentu. Dále: dózy, nádoby, sáčky, váhu, měrky, mlecí strojek a příslušenství. Dále hledáme dodavatele různých druhů koření a ...
CNC soustružnické centrum a Tříosá CNC frézka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávky CNC soustružnické centrum a tříosé CNC frézky.