Dodávka homogenizačního a dispergačního zařízení k reaktoru 50 l
Průtočné, multifunkční homogenizační zařízení pro montáž na spodní přírubu nádoby, které je vybaveno dvěma stupni, stupněm pro čerpání a stupněm pro homogenizaci-dispergaci se systémem rotor/stator. Oba stupně jsou oddělené membránovým ventilem, stupeň čerpání musí být schopno zařízení použít samostatně. Zařízení je určené pro dispergaci, čerpání, ...
Dodávka hydraulického ohraňovacího lisu a hydraulických tabulových nůžek
Hydraulický ohraňovací lis - 1 ks pro tvarovou úpravu plechových polotovarů; hydraulické tabulové nůžky - 1 ks. k dělení plechů. Součástí dodávky je doprava do provozovny zadavatele, zprovoznění a seřízení včetně zaškolení obsluhy.
Technologie pro materiálové využití BRO kompostováním - ZEMI a.s. Mičovice
Předmětem plnění této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie pro rozšíření kompostárny ZEMI, a.s. Mičovice, v rozsahu specifikovaném touto zadávací dokumentací (dále jen „ZD“)a technickými podmínkami pro nadlimitní režim.
2ks CNC soustruhů s programovatelným koníkem
2 ks CNC soustruhů s programovatelným koníkem při dodržení podmínek zadávací dokumentace, která je přílohou tohoto výběrového řízení v oddílu Seznam aktuálních zakázek na profilu zadavatele
2ks 4 osého frézovacího centra
2 ks 4 osého frézovacího centra při dodržení podmínek zadávací dokumentace, která je přílohou tohoto výběrového řízení v oddílu Seznam aktuálních zakázek na profilu zadavatele
Posklizňová linka Volfířov
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka technologie posklizňové linky včetně montáže.
PELETUM Technologie
Předmětem zakázky, která je součástí projektu financovaného z OPPIK, je pořízení nové technologie – mobilní sušárny dřevní štěpky s kotlem, která umožní zavedení výroby suché štěpky a zajistí rozšíření kapacity přípravy surovin pro výrobu štěpky ve společnosti.
Technologie pro velké formy
Předmětem zakázky je dodávka technologie nového horizontálního CNC obráběcího centra, včetně laserové brány, na který bude instalován program ToolMaster, čímž bude umožněno používat ToolMaster při obrábění velkých forem.
Produktová a procesní inovace HM-METAL s.r.o. – CNC ohýbačka trubek
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks CNC ohýbačky trubek.
Dodávka stroje na odjehlování a broušení s filtrační jednotkou
Předmětem zakázky je dodávka a instalace nové technologie, konkrétně stroje na odjehlování a broušení s filtrační jednotkou, do výrobního provozu společnosti Farmtec a.s., Tisová 326, 391 33 Jistebnice.
Centrum na pálení a vrtání ocelových plechů
Předmětem výběrového řízení je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, uvedení do provozu, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti zařízení kombinovaného pracoviště na pálení a vrtání ocelových plechů.
Dvouhřídelová rozmítací pila s dopravníky
Předmětem zakázky je dodávka, instalace, zprovoznění, zaškolení obsluhy a otestování funkčnosti dvouhřídelové rozmítací pily s dopravníky. Zařízení bude používáno v ESCO OAK SAWMILL, s.r.o., Velká nad Veličkou 899, 696 74 Veselí nad Moravou, Česká republika. Náklady spojené s dodávkou zařízení do lokace Velká nad Veličkou, doprava a složení v ...
Dodávka vícepolohového postupového lisu pro lisování za studena
Předmětem zakázky je dodávka vícepolohového postupového lisu určeného pro výrobu svorníků, které tvoří součást zapalovacích svíček.
Automatizovaná výrobní buňka
Předmětem zakázky je dodávka pilotní automatizované výrobní buňky s pokročilými systémy měření, kontroly a diagnostiky tvořené dvěma CNC obráběcími centry, automatizovanou obsluhou, SW systémem správy dat (programování buňky, verifikace programů, simulace procesů), a průmyslovým pracím zařízením.
Kompostárna - Zemědělské družstvo Podkleťan Křemže
Předmětem dodávky bude soubor strojů určených pro provoz kompostárny. Konkrétně se jedná o dodávku traktoru, manipulátoru, štěpkovače, teploměru a vlhkoměru.
Pertlovací zařízení (speciální CNC soustruh osazený měřicí technikou)
Předmětem zakázky je dodávka Pertlovacího zařízení (speciálního CNC soustruhu osazeného měřicí technikou) včetně dopravy na místo provozu, instalace na místě provozu, uvedení do chodu a základní zaškolení personálu.
Univerzální soustružnicko-frézovací centrum
Dodávka univerzálního soustružnicko-frézovacího centra.
Nová řada převodových skříní pro zemědělskou techniku a speciální stroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy následujících strojů: 2 ks CNC 4-osé obráběcí centrum Dělení zakázky není možné. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich prokázání i způsob a kritéria hodnocení ...
Dodávka CNC obráběcího centra pro výrobu plastových dílů a neželezných kompozitů
1. Předmětem zakázky je pořízení nového, nepoužívaného a dosud neodepisovaného „CNC obráběcího centra pro výrobu plastových dílů a neželezných kompozitů“ v rámci OP PIK - TECHNOLOGIE III. CNC obráběcí centrum je koncipováno jako plně automatické pracoviště s minimálními požadavky na obslužnost. CNC obráběcí centrum je ...
Poptávám náhradní díl k zemědělskému stroji
Poptávám náhradní díl k zemědělskému stroji na MF 70, palivová nádrž, vypouštěcí kohout, uzávěr nádrže. Děkuji.
Nová řada převodových skříní pro zemědělskou techniku a speciální stroje
Předmětem výběrového řízení je dodávka, instalace, uvedení do provozu a zaškolení obsluhy následujícího stroje: Bruska na broušení průměrů s přídavným vřetenem na broušení otvorů. Dělení zakázky není možné. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich ...
Mobilní pracoviště pro zpracování dřeva - nákup
Zabezpečit schopnost zpracování vytěženého dřeva, provádět tesařské a truhlářské práce při budování polních opevnění při zodolňování a opravách stávajících vojenských objektů.
VŘ s možností dílčího plnění – dodávka vodorovného frézovacího a vyvrtávací stroje a soustruhu
Předmětem zakázky je dodávka vodorovného frézovacího a vyvrtávací stroje a dvouosého univerzálního soustruhu s poháněnými nástroji. Zakázka je rozdělena na 2 části, přičemž uchazeč může podat jednu nabídku na obě části zakázky (rozdělenou podle jednotlivých částí) nebo nabídku jen na některé části zakázky: A. Vodorovný frézovací a vyvrtávací ...
Dodávka, instalace a zprovoznění stroje pro navíjení osnovy
Předmětem výběrového řízení je dodávka, instalace a zprovoznění stroje pro navíjení osnovy. Bližší informace vztahující se k předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Lakovna reproboxů
Předmětem zakázky je dodávka lakovny reproboxů pro ruční nanášení rozpouštědlové nátěrové hmoty na překližkové reproboxy.