Centrum sociálních služeb Jeseník
Předmětem veřejné zakázky je vybudování přístavby a spojovacího krčku ke stávajícímu penzionu pro seniory. Součástí jsou i drobné stavební úpravy stávající budovy penzionu pro seniory. Stavba se skládá ze tří hlavních funkčních bloků - stavebních objektů: Stávající budova SO 01.1 - nyní provozována jako "Penzion pro seniory Jeseník" poskytující ...
Poptáváme ruční děličku těsta a kráječ na knedlíky
Dobrý den, prosím o zaslání cenové nabídky na ruční děličku těsta a kráječ na knedlíky pro školní jídelnu. Děkuji. Iveta Kokošková
Poptávám ND k mrazáku
Poptávám náhradní lišty na držení mrazících spirál k mražáku WESTFROST SW 230 F.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - dodávka X - Ray systému
Předmětem zakázky je dodávka X-Ray systému pro kontrolu přítomnosti kontaminujících látek v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - dodávka systému technologických zařízení
Předmětem zakázky je dodávka systému technologických zařízení procesingu v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – Ink Jet
Předmětem zakázky je dodávka 2 kusů potiskovacího zařízení v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - míchací zařízení s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka míchacího zařízení s příslušenstvím, které umožňuje automatické komplexní zpracování a tepelné ošetření nízko- i vysokoviskózních výrobků v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji ...
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit - systém míchání komponentů
Předmětem zakázky je dodávka systému míchání mléčných a ochucujících komponent v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám ND k řeznickému stroji
Poptávám šnek do mlýnku klasického řeznického "vlčka".
Poptávám použitou chladicí vitrínu
Poptávám starší chladící vitrínu cena do 4 000 kč. Moravskoslezský kraj...Olomouc...
Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit – zmáselňovač s příslušenstvím
Předmětem zakázky je dodávka zmáselňovače s příslušenstvím v rámci projektu „Inovace ve výrobě máselných výrobků a specialit“. Projekt je předkládán jako součást Žádosti o dotaci z PRV, v rámci Podopatření I.1.3.2 Spolupráce při vývoji nových produktů, postupů a technologií v potravinářství.
Poptávám výrobce mlecích kamenů do šrotovníku
Hledám výrobce šrotovacích (mlecích) kamenů do šrotovníku obilí Šr300.2 ks.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do "Střediska ekologické výchovy Švagrov". Součást zakázky je servis po dobu záruky.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do „Střediska ekologické výchovy Švagrov“. Součástí zakázky je servis zařízení po dobu záruky.
Středisko ekologické výchovy Švagrov - technologie kuchyně
Dodávka a montáž velkokuchyňského zařízení do „Střediska ekologické výchovy Švagrov“. Součástí zakázky je servis zařízení po dobu záruky.
Poptávám potravinářský stroj
Hledám výrobce nebo dodavatele stroje na výrobu ořechů v cukru.
Investice do modernizace výrobního provozu společnosti ORRERO a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je realizace dodávky plně automatického odstavače mléka, který se sestává se 7 samostatných sekcí. Celkový objem odstavače je 105m3. Je řízen pomocí řídící jednotky. Odstavač má za úkol během cca 6 hodin upravit plně automaticky tučnost syrového mléka na předem definovanou hodnotu obsahu tuku v mléce v rozmezí od 1,5 ...
Poptáváme ND k zásobníku na horké nápoje
Zásobník na horké nápoje elektrický PU 190, 20 litrů - potřebujeme náhradní výpustný ventil
Poptávám vybavení pro novou restauraci
Sháním do nově otevřené restaurace vybavení kuchyně, nejlépe bazarové nebo výprodejové zboží.
Poptávám počítačku mincí
Poptávám počítačku mincí.
Poptáváme nerezový stůl pod pípu
Poptáváme nerezový stůl pod pípu.
Poptávám elektrospotřebiče
Poptávám komínovou digestoř,varnou desku na el.,troubu na el. a myčku od jednoho výrobce - Whirpool,Zanusi,Gorenje.
Poptávám kotlinu pro zabíjačky
Sháním kotlinu na zabíjačky obsah 60 litrů
Poptáváme zapůjčení gastro zařízení
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda neexistuje nějaká půjčovna restauračního zařízení nebo spíše nádobí na uspořádání rautu,můj syn děla závěrečné zkoušky v oboru číšník a potřebuje kompletní servis pro 6 osob,tak sháníme,zda by šlo nějakou cestou toto nádobí na 2dny zapůjčit. Děkuji za odpověď
Poptávám potřeby pro zpracování těsta
Poptávám rozvalovačku plundrového těsta nebo kráječ plundrového těsta